View Full Version : proteine
razorsedge
20-01-2010, 20:04
am si eu o problema
am 17 ani, aproximativ 85 kg si 1,84 inaltime
as avea nevoie de cateva informatii in legatura cu produsul
"Milk & Egg"
daca e ok sa-l cumpar, si ce avantaje, dezavantaje as avea daca il consum.
multumesc !
Cristian Neagu
20-01-2010, 20:14
Produsul cu acest nume de la Universal este ok,de la alte firmne nu am incercat.Incearca sa postezi la Suplimente, nu aici la alimentatie, akm iti mut eu topicul.
salutare
am si eu exact aceeasi problema
si eu vreau sa iau Milk&Egg
si nu stiu ce sa fac...
eu vreau marirea masei musculare...dar am si o problema
sunt destul de "plinut"
si sunt complexat de faptul ca mi se vede pieptul..putin aiurea, imi "atarna" tatele , nu foarte tare dar ma deranjeaza
si as vrea sa maresc masa musculara a pieptului dar sa ard si grasimile in acelasi timp , ca sa pot lua o forma acceptabila
P.S.: Vreau sa-mi maresc masa musculara si in acelasi timp vreau sa slabesc:) sa ard grasimile mai rapid, spuneti-mi daca e ok sa iau milk&egg
Stabileste-ti obiectivul prioritar, masa sau slabit. Daca esti incepator si alegi slabire s-ar putea sa observi si o marire a masei musculare odata cu reducerea stratului adipos dat fiind ca muschii nu sunt obisnuiti cu stimularea si vor raspunde prin hipertrofie iar organismul nefiind obisnuit cu efortul va mari rata metabolica si va arde si grasime. Masa si slabire deodata nu prea se poate decat la incepatori, la superavansati(dar rezultatele sunt mici atat in masa curata cat si in reducerea stratului adipos) sau sportivi care folosesc steroizi(tot combinat cu antrenamente si alimentatie bine puse la punct ceea ce dovedeste tot faptul ca sunt avansati - nu iti recomand tie nici pe departe sa incerci). Deci la inceput e posibil sa si slabesti dar sa iti si maresti masa musculara daca iti faci un antrenament corespunzator pregatirii tale fizice si obiectivului care ar trebui sa fie slabire dupa parerea mea, iti pui la punct alimentatia si introduci exercitii cardio. E importanta si odihna, hidratarea, evitarea factorilor de risc(fumat, fast food, grasime animala, etc.).
Incearca Milk&Egg(universal) sau ceva amino sau un WPI + un fat burner.
bocancuputrezit
21-01-2010, 23:11
milk & egg e cel mai bun din gama lui? sau ce al concetrat ati avut rezultate mai bun masa musculara fara prea multe grasimi..
Cristian Neagu
22-01-2010, 07:42
Personal agreez mai mult o proteina din zer, atunci knd vreau sa obtin o calitate musculara.Am luat kg bune de muski fara grasime cu Proteinmix, iar pe definire am bagat protwhey.
Milk&Egg este ok, dar la mine proteina din zer a dat rezultate superioare, fata de M&E.Incercati, experimentati!
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.