PDA

View Full Version : e bine sau nu cu suplimente?

clcmd
24-01-2010, 21:20
am si eu o intrebare: este bine sa iei suplimente si daca da dupa ce te lasi de ele iti cad pieile ( atarna grasimile) ca eu as vrea sa ma apuc de super mass-r si mai inca unu si am auzit pareri si pro si contra....ce parere aveti?
a da si as vrea sa stiu care e mai bun dintre super mass-r ,mass forte creatin r, nutrifort r ,si mixforte r. care sunt cele mai bune 2? ce folositi voi ?

Gabyp00
24-01-2010, 21:57
Nu sunt eu cel mai in masura sa iti raspunda dar imi voi da o parere
Suplimentele nu au efecte secundare ( cel putin asa stiu eu ) !
Si NU , asta stiu sigur k nu o sa iti cada pielea :))

aly112
24-01-2010, 22:22
am si eu o intrebare: este bine sa iei suplimente si daca da dupa ce te lasi de ele iti cad pieile ( atarna grasimile) ca eu as vrea sa ma apuc de super mass-r si mai inca unu si am auzit pareri si pro si contra....ce parere aveti?
a da si as vrea sa stiu care e mai bun dintre super mass-r ,mass forte creatin r, nutrifort r ,si mixforte r. care sunt cele mai bune 2? ce folositi voi ?

Eu am luat mixforte+ fosfocreatina...gust cam nasol insa am fost multumit de el....adik intr-o luna am luat 3 kg...din ce am auzit sh eu mass forte e bun k are si creatina...aqm faci cum crezi ca e mai bine...

BogdanMM
24-01-2010, 22:39

e de rau.. eu zic sa stai deoparte de ele si e ``naspa`` cand te lasi ... eu m-am lasat si a inceput sa imi creasca a 3 a mana .. bine ca am ajuns la un doctor bun care m-a salvat ca altfel eram de mirul lumii d e v i l d e v i l

Cristian Neagu
25-01-2010, 04:40
Parerea mea e sa te informezi a,ltfel o sa rada toti de tine ca scrii prostii pe forum.Suplimentele nu au efectele descrise de tine, le consuma miliarde de oameni...da un search pe google.Supermass-R e un supliment ok pt un incepator.

z1z0u
04-02-2010, 14:00
as vrea si eu sa stiu daca sa iau sau nu ceva proteine sau ceva am 14 ani am 1.77 , 65 kg si fac sala de 3-4 luni .. si as vrea sa stiu cum pot da jos putina grasime cata am .. ??

Alessandro
04-02-2010, 14:59
as vrea si eu sa stiu daca sa iau sau nu ceva proteine sau ceva am 14 ani am 1.77 , 65 kg si fac sala de 3-4 luni .. si as vrea sa stiu cum pot da jos putina grasime cata am .. ??
sa pui o poza cu tine. cata grasime ai la 1.77 si 65kg? si rasp la intrebarile tale le gasesti f usor cu un search aici pe forum.

clcmd
04-02-2010, 15:44
zizou nu puteai sa faci alt thread?:-??

Cristian Neagu
04-02-2010, 16:55

Eu zic sa te concentrezi pe antrenament si dezvoltare, ai timp sa slabesti mai incolo.