PDA

View Full Version : Cred ca eu chiar am nevoie de ajutor !!!

Nurdor
06-03-2004, 00:59
Salutare !
Ma numesc George, am 22 ani sunt student. Intr-o seara am dat peste forumul acesta si cred aici este locul unde cred ca voi gasi raspunsuri pe care le caut de mult.:confused: Am o inaltime de 1,73 si 88kg. Problema arzatoare este ca vreau, si inca nu stiu cum, sa scap de kg in plus. Nu stiu si nu am stiut niciodata ce este o nutritie sanatoasa dar mai ales RATIONALA (d p d v al nutritionistului ce da sfaturi unuia ca mine). Aceste doua probleme cred cad sunt intr-o relatie biunivoca foarte puternica iar solutiile acestora imbinate intr-un anume fel pot conduce la rezultatele dorite.
Practic vreau sa aflu ,daca sunteti amabil, ce trebuie sa fac si cum sa ma hranesc (tinand cont ca deja am depasit anumite limite cantitative si temporale in ceea ce priveste servirea meselor; 3-4 pe zi si unele gustari intre, chiar si dupa ora 12 noaptea ).

Dr.S.Damian
11-03-2004, 12:32
Ar fi atat de multe lucruri de spus...
Se scriu tratate pe tema asta. Oricat ti-as spune, tot putin ar fi.
Incepe prin a citi articolele de pe www.topculturism.ro , www.topfitness.ro si cele de pe www.doctor.3x.ro .
Apoi vino si intreba-ma lucruri mai concrete. Sa nu intelegi ca nu vreau sa iti raspund, dar nu pot sa scriu aici 20 de pagini de informatii pe care le gasesti deja scrise.