View Full Version : Abdomen si Piept
Sala 1 luna jumate 1.75 si 68kg.Am venit la sala mai mult pt piept si abdomen si de aceea am niste intrebari
Abdomene sa fac in fiecare zi?sau cum?
LA piept ar fi bine sa fac de 2 ori pe saptamana sau numa o data?
Este bine sa beau apa in timpu antrenamentului?..Ca dupa ce beau mi se cam umfla burta si abdomenu
Alessandro
07-02-2010, 11:37
Bea cat mai multa apa. Este importanta hidratarea. Lucreaza 1 sg data grupa musc p sapt.
Nu cred ca sunt in masura sa iti pun intrebari dar totusi...
Tu ai venit la sala sa faci doar piept si abdomen ? cu spatele si restu stai bine ?
Alessandro
07-02-2010, 11:53
Este problema lui. Mai tarziu va intelege ca si celelalte grupe musc sunt la fel de importante si trebuiesc tratate in egala masura.
deci..eu nu vreau sa fac sala ca sa fiu "mare"....vreau numa sa arat bine...si nu cred ca am nevoie de un spate lat...
GeorgeMarius
07-02-2010, 13:04
nu bea lichide inainte si dupa masa cu 30 de min
marcel86
07-02-2010, 13:09
spamus, e imposibil sa arati bine cu niste picioare de domnisoara sau cu un spate de balerina. Si nu in cele din urma, si umerii au o importanta foarte mare.
deci pana la urma abdomene fac numa o data pe sapt?...ca pe multi ii vad la sala ca fac in fiecare zi...nu te ajuta mai bine daca faci mai mult?
pai..faza e ca picioare le am mari..ca ma dau cu bicicleta role schiuri snowboard patine de cand eram mic...
marcel86
07-02-2010, 13:15
Exista oare vreun incepator pe lumea asta care nu aiba impresia ca are picioarele mari ? :)
spamus cat ai in coapsa de crezi ca ai "picoarele mari"? 83cm?:))
Alessandro
07-02-2010, 13:48
Cam atat are Coleman :D Poate omu chiar are coapsele mari...cine stie...oricum pe el il interesa antr pt pectorali si abd....si i s-a rasp ca trebuiesc antr ca orice alta grupa.
ovidiu26
09-02-2010, 20:15
spamus pentru un abdomen bun incearca cardio (adica bicicleta, alergari) , sa faci abdomene (crunch cele mai bune + ridicarea picioarelor la spalier) + o dieta. Insa cel mai simplu poti incerca sa bagi abdomene zilnic + cardio. :) . Pentru piept iti recomand exercitiile cu bara . Poti arunca o privire aici: http://www.getfit.ro/exercitii/piept/ . Sunt mai multe exercitii pe care le poti face. Orisicat iti recomand sa faci antrenament la sala pentru toate grupele de muschi deoarece o sa arati si mai bine cu tot corpul lucrat decat doar cu pieptul si abdomenul :) . Mai uita-te pe forum pentru a vedea exemple de antrenamente , nutritie etc.
Succes.
Cristian Neagu
09-02-2010, 21:47
Abdomenul il poti imparti in3 si lucra fiecare parte odata/sapt.
Bea cat mai multa apa. Este importanta hidratarea. Lucreaza 1 sg data grupa musc p sapt.
cred ca faci o confuzie, se hidrateaza doar daca transpira si ma indoiesc ca el dupa 1 luna de sala stie sa se antreneze si cum si cata apa sa bea. Consider ca sfatul tau este contraindicat deoarece e f probabil sa se baloneze din cauza unui consum prea mare de apa in raport cu intensitatea antr. si nivelul de transpiratie
Alessandro
15-02-2010, 10:52
cred ca faci o confuzie, se hidrateaza doar daca transpira si ma indoiesc ca el dupa 1 luna de sala stie sa se antreneze si cum si cata apa sa bea. Consider ca sfatul tau este contraindicat deoarece e f probabil sa se baloneze din cauza unui consum prea mare de apa in raport cu intensitatea antr. si nivelul de transpiratie
Poftim?
hai sa ma exprim altfel, sa nu bea prea multa apa ca se baloneaza
Alessandro
15-02-2010, 11:47
Cezzz, tu stii ce e aia balonare si care sunt cauzele balonarii? Eu stiam ca are legatura cu alimentatia si digestia incompleta a alimentelor (si poate mai sunt si alte cauze) , dar de balonare de la apa nu am mai auzit.
eu ma balonez daca beau multa apa in timpul antr kiar si in conditiile in care transpir f mult... nu am putut sa beau niciodata in timpul unui antr mai mult de 1l de apa
Alessandro
15-02-2010, 12:18
Oricum intrebarea lui initiala a fost daca e bn sa bea apa in timpul antrenamentului. Si sfatul meu a fost sa bea cat mai multa si nu sa bea o cantitate X de lichid. Asa cum tu nu poti sa bei mai mult de 1l , mie uneori vara (pt o 1 gr de muschi) nu imi ajungeau 2l. Eu m-am adresat in sensu ca nu trebuie sa se "zgarceasca" sau sa considere hidratarea ceva neimportant.
e ok sa bea apa dar nu cat mai multa fiindca se umfla in burta
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.