PDA

View Full Version : O problema

Gabyp00
21-02-2010, 12:58
Buna
Am 15 ani
1.71
63 kg ectomorf

Merg la sala de 9 luni
Rezultate multumitoare inafara de piept
As vrea daca se poate sa imi dati un program de exercitii la piept (CU tot , cate serii , cate repetari , cu greutate mare sau cu greutate mica )

Cristian Neagu
21-02-2010, 13:12
Incearca cu cel clasic de 4 seriix14/12/10/8 greutati crescatoare.
Impins inclinat/orizontal/declinat cu bara.

daniell3k
21-02-2010, 13:35
Incearca cu cel clasic de 4 seriix14/12/10/8 greutati crescatoare.
Impins inclinat/orizontal/declinat cu bara.
aceiasi problema o am si eu ... tot de 9 luni fac sala, am 25 de ani .. 84 kilograme, sunt multumit in toate partzile mai putin la pipept, adica la pieipt sincer sa fiu nu se vede diferenta deloc e ca si cum nu as face sala deloc, cand ies de la sala are o forma frumoasa , iar in 30 minute se lasa inapoi in jos ... ciudat! .. cred ca am putina grasime si din cauza aceasta?! .
p.s, cum pot scapa de grasimea de la piept? .. in alte partzi nu vad sa am, mltumesc!

Cristian Neagu
21-02-2010, 13:36
poza

Lupu_Ciprian
21-02-2010, 21:20
si eu la fel doar ca nu am grasime, si partea nasola e ca celelalte grupe s-au dezvoltat foarte bine

Cristian Neagu
22-02-2010, 06:47
Depinde si de genetic.

Lupu_Ciprian
22-02-2010, 10:40
Stiu , :( ma gandeam sa antrenez doar pieptul si abdomenul vreo 2 lni ca sa se dezvolte putin mai tare , ar ajuta? :-s

Cristian Neagu
22-02-2010, 11:25
Greu de spus, ar fi mult mai bine sa incerci sa antrenezi pectoralii o data /sapt dar cu antr variate.

hieronymus
22-02-2010, 17:10
@Lupu Cristian: nu ar ajuta, pt ca daca renunti la alte exercitii de baza (gen ramat, genu, indreptari, impins de la ceafa), corpul nu va mai produce asa de mult testosteron ca inainte. Asa ca, degeaba lucrezi numai pieptul, ca acesta, lipsit fiind de aportul suplimentar de testosteron, nu se va dezvolta dupa asteptari.
Lucreaza pipetul ca grupa prioritara, incepi antrenamentul cu el, foloseste greutati tapene, schimba unghiul si greutatea folosita, dar nu renunta la celelalte exercitii de baza pt a te axa doar pe piept.

daniell3k
23-02-2010, 13:23
Depinde si de genetic.
am sa pun si poza, mie mi-a zis cineva ca aceasi problema a, avut-o si el si ca a rezolvat-o, facand zilnic flotari acasa in fiecare seara, cate 4 serii a cate 20 repetari, la sala eu fac piept o data pe saptamana, declinat, 45 , orizontal, si fluturari ... dar la flotari fac cea mai mare febra la piept, deci se poate sa fie un remediu? ...
multumesc!

Cristian Neagu
23-02-2010, 13:39
Nu cred ca iti va creste masa pectoralilor de la flotari

hieronymus
23-02-2010, 15:12
@Daniel3K: acel ,,cineva'' te-a sfatuit prost de 2 ori:
-in primul rand nu e bine sa antrenezi aceiasi grupa in fiecare zi, trebuie sa lasi muschiul sa se refaca macar 4 zile daca nu o saptamana; deci nu are sens sa faci flotari in fiecare seara pt ca nu lasi timp muschiului sa se odihneasca;
-muschiul se obisnuieste cu efortul impus de flotari, se adapteaza si nu mai creste. Deci, daca esti adolescent, vei creste la inceput, apoi stagnezi; deci nu cu flotari iti rezolvi problema.
Flotarile sunt bune sa iti creasca tonifierea, rezistenta (faci serii de 20, 30, 40 flotari), dar nu cresti in masa de la ele (decat la inceput).