View Full Version : m-am lasat de tigari
salut prieteni.
de 3 saptamani m-am lasat de tigari si m-am apucat de sala. din ce am citit pe forum am inteles k e bine sa incep sa iau suplimente cam dupa o luna de sala, dupa ce se obisnuieste organismul cu efortul
eu am 23 de ani, 1,83, si 74 kg. ectomorf 100%.
de cand m-am lasat de tigari am luat si 2 kg in greutate.
obiectivul meu este sa ajung pe la 83 de kg si de aceea am nevoie de cateva sfaturi din partea voastra in legatura cu suplimentele si modul lor de administrare
avand in vedere ca esti ectomorf...si vrei sa mai pui cv greutate zic ca un gainer(aici depinde si de buget)+vitamine si minerale daca te mai tine bugetul :)
Cristian Neagu
23-02-2010, 20:07
Poti incerca Nutrifort 2 servinguri/zi.Felicitari ca te-ai lasat de tigari!
Poti incerca Nutrifort 2 servinguri/zi.Felicitari ca te-ai lasat de tigari!
multumesc.
de combinatia Gain Fast + Storm ce ziceti?
am inteles k gain fast-ul te ajuta mult sa cresti in greutate, insa te mai ajuta sa pui si grasime :D
mentionez k de cand m-am lasat de tigari iau vitamina C din plante si am pofta de mancare destul de maricica
tazmanian_boys
23-02-2010, 23:13
io am luat suplimente din prima zi de sala si... nu regret deloc :)
Cristian Neagu
24-02-2010, 06:24
multumesc.
am inteles k gain fast-ul te ajuta mult sa cresti in greutate, insa te mai ajuta sa pui si grasime :D
mentionez k de cand m-am lasat de tigari iau vitamina C din plante si am pofta de mancare destul de maricica
Este f buna dc detii fonduri, eu am recomandat Nutrifort, nestiind ca ai un buget mai consistent.
multumesc.
Este buna combinatia dar ti-as mai recomanda sa iti cumperi un wpi pe langa, mie personal mi se pare cam putin proteina in GF. Eu folosesc Izolat proteic din zer din gama SUPLIMENT PAK si imi merge super + Nutrifort care ti l-a recomandat tie domnul Neagu. Si pentru o pofta de mancare mai mare daca doresti ia si niste vitamine : Daily Formula sau Animal Pak
de fonduri nu duc lipsa, mai ales k dadeam 400 ron pe luna numai pt tigari.
acum vine urmatoarea intrebare:
Cum sa le administrez eficient?
de 2-3 ori pe zi
depinde ce iei , scrie si pe ambalaj
de 2-3 ori pe zi
depinde ce iei , scrie si pe ambalaj
m-am hotarat sa iau gain fast + storm.
nu stiu dak ar fi bine sa incerc sa mai iau pe langa asta si un concentrat proteic, pentru ca obiectivul meu nu e sa pun numai grasime
Cristian Neagu
25-02-2010, 06:04
Daca nu ai un exces mare de calorii, nu o sa pui grasime deloc.
o ultima intrebare mai am.
as putea lua gain fast-ul fara sa il mai dizolv in apa?
adik sa il iau direct asa prafuri?
o ultima intrebare mai am.
as putea lua gain fast-ul fara sa il mai dizolv in apa?
adik sa il iau direct asa prafuri?
nu este deloc recomandat
am intreabt pt k stiu k gain fast-ul se dizolva cam greu in apa. si la serviciu nu prea pot sa iau suplimentele. in fine, vad eu cum fac...
batoanele protein-r sunt bune pt mine? ma gandeam sa bag si 2 batoane din alea pe zi.
si pe langa gain fast si creatina, ar fi bine sa bag si un WPI?
bugetul nu conteaza, avand in vederea k dadeam cam 400 ron pe luna numai pe tigari
Cristian Neagu
03-03-2010, 07:18
Batoanele sunt ok, insa va trebui sa si mananci, nu poti sa traiesti numai cu suplimente.
Batoanele sunt ok, insa va trebui sa si mananci, nu poti sa traiesti numai cu suplimente.
multumesc dle Neagu. sunf foarte constinet k baza este mancarea. dar de cand m-am lasat de tigari, mananc orice, doar dimineata inca nu m-am obisnuit sa mananc, am ramas pe vechiul obicei. insa cand ajung la serviciu mananc imediat ceva
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.