View Full Version : Problema cu bratele:(
deejayalexx
25-02-2010, 11:54
Sall!
In primu rand sunt nou paici , adik miŽam facut si eu un cont ieri , dar citesc forumul de mult timp .Deci dak gresesc ceva sau nu am pus in locul potrivit , scz:(.
Am o problema cu mana stanga :(.Bicepsul este mai putin dezvoltat dekt cel de la mana dreapta :( iar la unele exercitii (flexii cu gantere , Flexii Hammer) , le fac mai greu dekt cu dreapta..Cand ajung la a3a serie , cu drepata fac maxim 10-11 iar cu stanga ajung pe la 8-9:(..
deci intrebarea e , cam ce as putea sa fac sa fie aman2 bratele cat de cat , lafel?:(
marcel86
25-02-2010, 12:28
O diferenta de 1-2 cm intre brate e ceva normal. Daca insa te deranjeaza acest lucru poti incerca sa executi exercitiile pentru brate cu gantere si sa lasi bratul stang sa decida numarul de repetari pe care le vei executa la fiecare serie.
Cristian Neagu
25-02-2010, 12:39
Aceeasi parere cu Marcel.
deejayalexx
25-02-2010, 13:22
Deci am inteles , e ceva normal , dar pe mn ma deranjeaza faptul k nu pot face acelasi nr de repetari cu aman2 bratele , si ma gandesc peste catva timp , sa nu devina vre´o problema..ma gandeam daca ar fi bine sa fac ink o serie adik 4 serii cu mana stanga ji 3 cu drepata , kre sa o fac cu o greutate mai mare ji sa fac 3-4 repetari , asta pt o perioada de vre´o luna maxim 2..:-?...
PAco4Golf
25-02-2010, 14:56
poate cu bratul stang nu executi corect miscarea.
Iti propun sa tragi tare de tine pt ca asa am fost si eu.Am inceput cu 14 -> 17 -> 19 -> 21 acuma sunt la 21 si sunt foarte multumit si iti spun sincer ca am tras de mine.Acuma am ajuns sa am forta mai mare in stanga ca si in dreapta :) desi sunt dreptaci !Totul e posibil.
Eu faceam asa
14 repetari - usoare
12 repetari - mai grele
10 repetari - grele
8 repetari - mai grele
in momentul de fata execut asa:
14 repetari - 14 kg
12 repetari - 17 kg
10 repetari - 19 kg
8 repetari - 21 kg
Incearca sa faci lipit de perete si sa ridici bratele corect,spunei unuia care vezi ca stie de acolo de la sala sa iti arate cum sa faci sa fie corect !
Eu asa fac , daca nu e ok sfatul meu o poate zice unu care stie cum este domnu neagu :)
galez2000
25-02-2010, 22:29
am şi eu o problemă cu bicepsul, care se încăpăţânează şi nu vrea să crească. Noroc cu tricepsul care ajută ca braţul să arate mai mare. menţionez că am aproximativ 43-44 în braţ, dar aş dori mai mult. Ce este de făcut ţinând cont că iau destule suplimente, pe care le-am trecut la suplimente
Nanu_ionut
25-02-2010, 23:06
incearca sa faci superserii
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.