View Full Version : Tactici skandenberg
MariusBoss
27-02-2010, 17:35
Am o mare dilema: nu stiu ce tactica sa folosesc la skandenberg. De regula in functie de adversar. Sa dau si niste detalii despre mine : incheietura 18 cm , antebrat 33.5-34 cm si brat 37.5 cm. Mi se potrveste Hook sau top roll...
Ms.
MariusBoss
28-02-2010, 12:11
Nimic? Alex nu ma ajuti? :)))
alex_cucli
28-02-2010, 12:30
Nimic? Alex nu ma ajuti? :)))
trebuie sa inveti bine amandoua stilurile......daca tu stii doar top roll si adversaru are degete puternice si te prinde in hook....dupaia ce faci ?....oricum fara antrenament la o masa oficiala nu faci nimic........mai bine ai incerca top roll.....majoritatea intr-un concurs....pana in semifinala folosesc top roll-ul si abia in semifinala si finala folosesc hook-ul .....pt ca hook`ul este foarte obositor si e posibil sa dai de adversari care au fortza pe biceps mai mare ca a ta...
MariusBoss
28-02-2010, 13:47
Si la top roll am nevoie si de explozie de moment, nu? adica cum da startul pac pe el, nu? Eu la capitolul asta nu prea stau asa de bine :-s...
In hook e o pozitie nasoala...de exemplu unu' cu top roll m-a adus aproape de "finish"...adica aproape ma pusese..iar incheietura mea nush cum sa zic..ma durea partea interioara aei de muream si m-am lasat sa ma puna.Tipul era mult sub mine ( ma refer la masa activa-muschi) Era tot mezo dar mai mult grasime .Si m-a pus in top -roll...De regula in Hook am pus oameni mai puternici ca mine in biceps.Pt ca eu combin Hook cu the press..nush daca intelegi.
EDIT: pentru top-roll am nevoie de incheietura si antebrat puternic nu?
alex_cucli
28-02-2010, 15:15
explozie pe moment iti trebuie pentru toate tehnicile....adica tu trebuie sa iei startul intotdeauna........pentru top roll ai nevoie de incheietura , degete puternice si branhial......flexiile hammer sunt cele mai bune pentru asta....
MariusBoss
28-02-2010, 15:25
Flexiile ciocan sunt bune pt top roll?
Flexiile Hammer sunt Flexii ciocan;)..e acelasi exercitiu :D
MariusBoss
01-03-2010, 20:33
Stiu ca e o aberatie dar asa care tactica e cea mai buna?
alex_cucli
01-03-2010, 20:54
auzi...tu faci asta intentionat ? .....cum poti sa pui asemenea intrebare....gata eu numai raspund......vad ca mi-am pierdut timpul degeaba cu tine...
auzi...tu faci asta intentionat ? .....cum poti sa pui asemenea intrebare....gata eu numai raspund......vad ca mi-am pierdut timpul degeaba cu tine...
:))
MariusBoss
01-03-2010, 21:24
scz :)
Cristi.B
02-03-2010, 15:39
as mai baga niste PRAF...
MariusBoss
02-03-2010, 20:44
Adica? sa stii ca nu imi plac ironiile prost facute...
Atunci, du-te!
Nu ai observat ca esti iritant?
Du-te in pacatul tau...
MariusBoss
03-03-2010, 07:51
mazarica imi strici si theardul asta.mai lasa-ma in pace.
Apropo am facut skandenberg cu un baiat: el a folosit top-roll eu hook. . Si l-am pus.dar cand am luat startul el ma dusese multicel dupa care era blocat :)) Nu mai facea nimik.si l-am pus cu usurinta. ;)
Nu eu ti-l stric, tu, prin intrebarile tale complet tampite.
marius,ignoranta e cea mai buna arma,crede-ma;) apropo faci sk la vreo sala?
Cristi.B
03-03-2010, 17:11
e amator ma...nu ai observat din posturile lui? nu stie cum sa faca ska =))
Mariuse, mare grija, sa fii atent sa nu te accidentezi, ca daca se intampla neplacerea, vei fi nevoit sa iei pauza de la sala, si nu cred ca vrei asta
marius,ignoranta e cea mai buna arma,crede-ma;) apropo faci sk la vreo sala?
Hahahaha, ai dreptate...in cazul tau ignoranta e cea mai buna arma!
Apropo, vezi ca ignoranta <> a ignora. Citeste putin prin dex mama naibii de incult ce esti.
MariusBoss
03-03-2010, 20:17
Cristi daca o punem de-un skandenberg numai te duki o luna la skoala...Numai vorbi tu de ce nu stii.eu stiu ska(cel putin fata de tine).si va rog eu nu mai faceti off-topic daca nu stiti sa dati vreun sfat.mazarik tu esti ca in proverbul ala :"Hotul striga hotii!" HaHaHaHa :)))))))
Exact,ca in proverbul ala... " xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ".
In loc de "x" pune ce proverb vrei, aceeasi legatura va avea cu ce ai scris tu.
MariusBoss
03-03-2010, 20:22
oricum ai lua-o, "intelectualule" ,esti in aceeasi oala cu noi cel putin, ca sa nu zic sub noi.;)
oricum ai lua-o, "intelectualule" ,esti in aceeasi oala cu noi cel putin, ca sa nu zic sub noi.;)
sub picioarele noastre mai precis:D acolo ii e locul daca il prindem in realitate:D,nu mai pot sa suport cand il vad ca se baga ca un raton si strica topicurile.
ON:Marius,ai grija sa te incalzesti ca un prieten s-a fortat si il durea inchietura a doua zi;)
Aualeu, ma simt atat de amenintat. Alex, tu de ce nu pui niste poze cu tine? Esti si tu ca halter prea solid? De 3 ori cat mine? :)...
alex_cucli
04-03-2010, 00:57
Exact,ca in proverbul ala... " xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ".
In loc de "x" pune ce proverb vrei, aceeasi legatura va avea cu ce ai scris tu.
:))) mare dreptate ai... ;)
MariusBoss
04-03-2010, 07:51
ms alex(g17).Eu ma incalzesc nitelinainte de meci.In ultima perioada nu am avut probleme de astea.;)
Aualeu, ma simt atat de amenintat. Alex, tu de ce nu pui niste poze cu tine? Esti si tu ca halter prea solid? De 3 ori cat mine? :)...
nu pun poze cu mine pt ca nu vreau sa te complexez:D
dar daca tot insisti na de aici 1160 sper sa se vada:D
EDIT:ce parere ai domnule Mazarica:D?
sharky1990
04-03-2010, 18:28
dak tu esti ala eu ma las de sala.....glumesc bineinteles
alex_cucli
04-03-2010, 18:52
stati sa vedeti cum il prindem......din fericire am exact aceeasi pantaloni....daca imi spui tot ce scrie pe buzunarul din stanga....te cred ca tu esti.....
alex_cucli
04-03-2010, 19:12
a iesit de pe forum cand a vazut intrebarea :))))
am probleme cu netul,alex crezi ce vrei nam de ce sa-ti dau dovezi nu mi se pare ca arat ''incredibil'' de bn
am probleme cu netul,alex crezi ce vrei nam de ce sa-ti dau dovezi nu mi se pare ca arat ''incredibil'' de bn
Serios acum, faptul ca ti-a cerut sa spui ce scrie pe buzunarul ala ca dovada nu mi se pare cine stie "sarcina" greu de indeplinit.
Hayashida
04-03-2010, 22:00
=))=))=))ma stric de ras!!bai alex the Don('t), esti chiar irefutabil(vezi ca nu te-am injurat) dus... pe cuvantul meu, cum poti pune, ma baiatule, poza aia si sa afirmi cu aroganta necuvenita ca esti tu??
Hayashida
04-03-2010, 22:04
incep sa cred cu tarie ceea ce zicea Praetorian in legatura cu veridicitatea spuselor anumitor useri.ma refer cu precadere la alex si la mari'(asta e un fel de mare talent nedescoperit, judecand dupa ultimele relatari).
hayashida,ia spune-mi dc n-as fi eu in poza aa??daca vreti va dau mai multe poze daca tot vreti dovada,pozele nu am de unde sa le iau,nu e de la niciun prieten,etc
Hayashida
04-03-2010, 22:19
pai... sa ma gandesc... uff... tare greu... stii ce?? cred ca ai dreptate!cred ca m-am inselat!nu ai cum sa iei de pe net nicio poza sau ceva... sunt toate ale tale, luate din colectia numita "Album de familie-sectia yo shi mushki me".
Hayashida
04-03-2010, 22:21
esti chiar penibil... serios acum.cred ca pt tine intratul pe forumul asta e un fel de joaca, un fel de a fi bagat in seama si nu in ultimul rand un mod de a-ti omori timpul liber generos acordat de rutina ta zilnica.
daca n-ai fost atent Mazarica mi-a cerut cu insistenta sa bag o poza,eu nu inteleg ce te tot bagi tu ca musca-n lapte!
Hayashida
04-03-2010, 22:24
u u u!!da da!vrem poze!vrem poze!ne mai daaaaai?te rugaaaaaam!...(gandeste-te ca te uiti in oglinda in timp ce citesti)
Cristi.B
04-03-2010, 22:25
Cristi daca o punem de-un skandenberg numai te duki o luna la skoala...Numai vorbi tu de ce nu stii.eu stiu ska(cel putin fata de tine).si va rog eu nu mai faceti off-topic daca nu stiti sa dati vreun sfat.mazarik tu esti ca in proverbul ala :"Hotul striga hotii!" HaHaHaHa :)))))))
mi-ar prinde bine sa nu ma "duki" o luna la "skoala"...a venit primavara si mie mi-a revenit cheful sa demonstrez de cat de multa prostie da dovada "Mareus"f u c k o s a d i c
Hayashida
04-03-2010, 22:26
daca n-ai fost atent Mazarica mi-a cerut cu insistenta sa bag o poza,eu nu inteleg ce te tot bagi tu ca musca-n lapte!
bine, ma retrag in deplina timorare fata de Don('t)-ul care mi-ai demonstrat ca esti!
inca o precizare: ... sau poate ca nu!(de frica!)
alex_cucli
04-03-2010, 22:34
daca imi spune ce scrie pe acei pantaloni eu il cred....
...si eu sunt asta din avatar
05-11-2009, 18:27
Salut,ma numesc Alex.Am 1.76m si 59-60 kg,ectomorf
LE: Pa pa pa pa, penibilule!
Daca tu esti in poze, bravo. Dar pana nu-i raspunzi lu' Alex nimic.
eu sunt in poza de la avatarul meu...asta am vrut sa spun
LE: Pa pa pa pa, penibilule!
acum am 65 kg in poza asta;)
acum am 65 kg in poza asta;)
daca ai inaltime 1,50 poate.
daca ai inaltime 1,50 poate.
pfff nu vezi ca in poza sunt slab,uita-te la inchieturi m-am saturat sa va dau explicatii
Hayashida
05-03-2010, 10:36
pfff nu vezi ca in poza sunt slab,uita-te la inchieturi m-am saturat sa va dau explicatii
pai nu cred ca isi mai au rost explicatiile!las' asa!cu totii te credem.intrebarea e:ai muncit mult ca sa ajungi acolo sau ai folosit metoda (cum ar zice fratele nostru american):"just one click away"??
MariusBoss
05-03-2010, 11:03
Alex stai fara grija ca te cred.Sa contesti e cel mai usor. E fibros ala din imagine posibil sa aibe sub 70 Kg(defapt mai mulc ca sigur ;) )
pai nu cred ca isi mai au rost explicatiile!las' asa!cu totii te credem.intrebarea e:ai muncit mult ca sa ajungi acolo sau ai folosit metoda (cum ar zice fratele nostru american):"just one click away"??
trag de fiare de 1 an jumate si eu sunt fibrat de asta se vede asa bnȘ,dar nu sunt ''mare'',s-ar vedea mai bine daca ar sta cineva langa mine
am un prieten are cam 165 cm si 64 kg si e foarte asemanator cu cel din poza...nu cred ca la 176cm si 65 kg arati asa... scz a fost parerea mea
Lui Alex de ce nu-i raspunzi? Astepti sa mergi iar la sala?
LE: Ce-i drept, diferenta intre spate si talie e micuta, bratele par mari. Ma "retrag" pana ii raspunzi lui Alex.
gata nu mai va dau nicio explicatie,puteti sa credeti ce vreti...Mazarica baga si tu o poza cu tine sa te vedem domnule ''super-muschi''
Eu n-am zis ca-s "super muschi" iar poze gasesti in topicul "special".
LE: Eu am mai spus, nu practic "culturism" doar incerc sa imi modelez putin corpul. Am depasit perioada in care am/simt nevoia sa ma umflu pt strand. Iar pe forum stau doar ca mai citesc si eu cateva recomandari.
alex_cucli
05-03-2010, 12:16
mda....pe pantaloni scrie asa : ATHLETICS DIVISION 1992 NEW YORK AUTHENTIC GOODS worn well 6 established in 1992 registered trademark....nu te mai chinui sa aflii....
gata nu mai va dau nicio explicatie,puteti sa credeti ce vreti...Mazarica baga si tu o poza cu tine sa te vedem domnule ''super-muschi''
Alex, conteaza mai putin daca tu esti sau nu cel din poza. Daca esti acela, bravo tie. In fine, faza este urmatoarea: de la o vreme, s-a creat in mintea unor useri o idee proasta, cum ca toti ar trebui fim subnutriti sau mai stiu eu cum; pt ca imediat ce pune cineva o poza cu ceva muschiuleti pe el, cum este catalogat drept mincinos. Dar nu mai e nimic iesit din comun, pentru ca traim in Romania, deh
PS: parca tema acestui thread era alta
Eu n-am zis ca-s "super muschi" iar poze gasesti in topicul "special".
LE: Eu am mai spus, nu practic "culturism" doar incerc sa imi modelez putin corpul. Am depasit perioada in care am/simt nevoia sa ma umflu pt strand. Iar pe forum stau doar ca mai citesc si eu cateva recomandari.
mai bine zis,sa te bagi aiurea in seama si sa strici topicurile!in legatura cu pantaloni,alex,nu scrie ce ai zis tu pe pariu ca nici nu ai pantaloni ca ai mei...in fine,nu mai cauta motive crezand ca nu sunt eu cel din poza.Cum zicea si katalin,traim in Romania....
Mie imi vine greu sa cred ca persoana din poza are doar 65 de kg cand atatea am si eu la 1,70 si in niciun caz nu am masa lui musculara (nu sunt asa definit, dar nici grasime multa nu am).
mai bine zis,sa te bagi aiurea in seama si sa strici topicurile!
Scopul meu nu asta era, dar ma zgaria la ochi cand vedeam atatea tampenii scrise pe forum. Dupa cum vezi "stric" doar topicurile care in general is porcarii si de multe (daca nu de fiecare data) s-a dovedit ca am avut dreptate.
N-o sa ma vezi sa "stric" vreun topic care ar putea ajuta pe cineva (nutritie, antrenament, etc..).
Hayashida
05-03-2010, 14:35
Alex, conteaza mai putin daca tu esti sau nu cel din poza. Daca esti acela, bravo tie. In fine, faza este urmatoarea: de la o vreme, s-a creat in mintea unor useri o idee proasta, cum ca toti ar trebui fim subnutriti sau mai stiu eu cum; pt ca imediat ce pune cineva o poza cu ceva muschiuleti pe el, cum este catalogat drept mincinos. Dar nu mai e nimic iesit din comun, pentru ca traim in Romania, deh
PS: parca tema acestui thread era alta
tu, dragule, cred ca nu esti la curent cu Romania adevarata in care traim!nu este ceva tipic romaneste sa contesti o afirmatie, un trucaj sau o tentativa de disimulare.pana la urma asta face parte din dialog si din libera conversatie.insa chestia pe care o faci tu, si inca multi altii din tara asta, care se lasa luati drept prosti nu face altceva decat sa incurajeze minciuna, ipocrizia si manipularea.de ce sa contestam ceea ce ni se pare aberant si imposibil cand e mai lejer sa stam in *** si sa zicem:"aha, da... next!"?
Mie imi vine greu sa cred ca persoana din poza are doar 65 de kg cand atatea am si eu la 1,70 si in niciun caz nu am masa lui musculara (nu sunt asa definit, dar nici grasime multa nu am).
asa sunt eu frate,inainte eram f slab,cand m-am apucat de sala acum 1 an si 7 luni aveam decat 48 kg si probabil putin mai scund.Daca eu am crescut aproape numai in masa musculara nu e vina mea:D
m-am apucat de sala acum 1 an si 7 luni
trag de fiare de 1 an jumate
La sala ma duc cam de 1 an
Incerci sa pari mai credibil?
chiar m-am plictisit sa mananc atata si cam degeaba
Din calculele mele, de la 48 la 60 is 12 kg, tu zici ca nu ai reusit sa pui mai nimic.
Ma "lesi"?
alex_cucli
05-03-2010, 17:23
in legatura cu pantaloni,alex,nu scrie ce ai zis tu pe pariu ca nici nu ai pantaloni ca ai mei
daca pun o poza cu pantalonii pe mine ....te lasi de forum ?
Hayashida
05-03-2010, 17:35
Incerci sa pari mai credibil?
Din calculele mele, de la 48 la 60 is 12 kg, tu zici ca nu ai reusit sa pui mai nimic.
Ma "lesi"?
ba baiatule, esti de coma, ma jur!!=))=))=)) bravo, imi place!!
Mazare,asta e parerea mea proprie despre corpul meu chiar daca cantarul arata contrariul,vreti sa va zic cu aproximatie orice informatie?Alex pune poza aia cu pantalonii care i ai la fel ca ai mei;)
EDIT:v-am spus credeti ce vreti,chiar nu ma intereseaza....chiar deloc>:) asa ca nu mai comentati aiurea
thread-ul acesat se numeste cumva OFF-TOPIC?
thread-ul acesat se numeste cumva OFF-TOPIC?
scuze dar m-au enervat astia prea tare...
apoi nu stiu dece va tot certati atata:-j
apoi nu stiu dece va tot certati atata:-j
pt ca sunt niste invidiosi aka romanian style...
sergiu13
05-03-2010, 21:53
Alex eu nu zic ca nu esti tu in poza, dar imi vine greu sa cred ,pt ca eu sunt jumate cat tne si am 72kg. Dar nah aici nu pacalesti pe nimeni, te pacalesti pe tne insuti. Dar daca esti tu felicitari, ai facut o treaba ft buna;)!
Lasa-i bre, n-au ei valoarea, talentul si arfele tale...neste invidiosi domn'e, e si prosti pe langa...
MariusBoss
06-03-2010, 09:22
Si tu agramat pe deasupra.
Hayashida
06-03-2010, 10:21
iete-te cine s-o gandit ca ii sade ghine ca sa vorbeasca... mai Mari, hai, gata... se vede care e coeficientul de inteligenta si cat esti tu de perspicace.
hayashida tu nu faci decat off-topic in continuare nu pot sa te abtii sa comentezi mai copilule?
Ce taaaaare! Nu fi Geoana, pardon, prostanac.
hayashida tu nu faci decat off-topic in continuare nu pot sa te abtii sa comentezi mai copilule?
La fel face el offtopic cum postul asta al tau e offtopic, simti nevoia sa faci posturi pline de moralitate penibilule?
MariusBoss
06-03-2010, 11:32
Scuza-ma mazarica.Se vede foarte clar coeficientul tau de inteligenta care tinde undeva spre -1. Sau hai sa nu fim asa asprii sa zicem un 1-2 acolo. ;) bafta cu "condusul"(stii la ce ma refer).
Ai devenit una cu Halter, felicitari, si pentru tine sunt sofer de "bascula" cum spunea marele mic...
Oameni buni nu va mai certati:)))
Cu Boss nici nu ma pot certa, recunosc ca m-a dezarmat la fel de rapid ca Halter.
Pur si simplu da niste replici atat de imbecile incat ma lasa fara cuvinte.
Hayashida
06-03-2010, 12:04
hai ca asta e tare... de-a dreptul magnific!sunt copil, asa-i??don('t), in profil scrie ca am cu 1an (nici mai mult nici mai putin) mai mult ca tine de cand vietuiesc pe acest Pamant.asa ca intr-o logica aproximativ dreapta se aplica sistemul "ma faci pe mine=>te faci pe tine".
nici macar nu imi trece prin cap ideea de sarcasm venit din partea ta si asta din pricina simplului fapt ca nici macar nu stii ce inseamna.
decat ca tu esti foarte destept(care esti tu) si decat ca eu nu iti pot atinge hardeala si smecheria... ca sa ma fac inteles de tine si de confratele tau Mariusica voi folosi acest limbaj de semidocti!
alex tu unde faci antrenament ca vreau sa vin si eu cu tine sa ma antrenezi si pe mine.... si cat iei pe sedinta? =))
Hayashida
06-03-2010, 12:11
cele mai eficiente antrenamente facute de fratili nostru sunt in Wonderland gym.bulevardul Dorintelor nr.1, colt cu Fantasmelor.
alex tu unde faci antrenament ca vreau sa vin si eu cu tine sa ma antrenezi si pe mine.... si cat iei pe sedinta? =))
scz dar eu stau in bucuresti si tariful este mare:p plus ca va trebui sa mananci din 2-3 ore daca vrei sa pui pe tine eu asa am facut:D
cele mai eficiente antrenamente facute de fratili nostru sunt in Wonderland gym.bulevardul Dorintelor nr.1, colt cu Fantasmelor.
vezi ca stii,acolo probabil te duci tu....cu fizicul ala al tau incredibil de ''sexy'':D:D:D:D
EDIT:atat de sexy incat asa putea face cu tine la biceps Ha Ha ha:D
MariusBoss
06-03-2010, 12:18
Haha moama ce gluma bunaa!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))(pt hayashida boss)
Cand vrei sa faci glumite/ironii mai intai INVATA .barem de fasole(alias mazarica) nu am ce zice. Planeta s-a scufundat cu el cu tot. :)
Haha moama ce gluma bunaa!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))(pt hayashida boss)
Cand vrei sa faci glumite/ironii mai intai INVATA .barem de fasole(alias mazarica) nu am ce zice. Planeta s-a scufundat cu el cu tot. :)
:))))))
Mazare si Hayashida nu va puteti abtine de la mistouri si comentarii inutile? sincer m-ati plictisit...nu mai ziceti ca fac eu offtopic pt ca e clar ca nu zic ceva de capu' meu asa ca imi vine mie
scz dar eu stau in bucuresti si tariful este mare:p plus ca va trebui sa mananci din 2-3 ore daca vrei sa pui pe tine eu asa am facut:D
Eu nu prea vreau sa pun pe mine ca am 90 si ceva de kg
MariusBoss
06-03-2010, 12:25
Si ce are? jay cutler mai castiga Mr Olympia cu 90 de kile?
Nu cred ca s-a referit la 90 de kg de muschi.
Daca nu vrei sa pui pe tine atunci cu ce ai vrea sa te ajute alex?Valabil pt Benn
Eu nu prea vreau sa pun pe mine ca am 90 si ceva de kg
aaaa ok at va trebui sa te slabesc ma intai:))
eu nu ma pot compara cu jay cutler... eu practit sportul pt a combate sedentarismul, eu sunt batran la 21 de ani, tu ai timp ai 16 ani
aaaa ok at va trebui sa te slabesc ma intai:))
eu ma simt bine asa eu fac mai mult pt forta... am nevoie de ea
Am glumit Dedera
eu nu ma pot compara cu jay cutler... eu practit sportul pt a combate sedentarismul, eu sunt batran la 21 de ani, tu ai timp ai 16 ani
21 de ani?eu chiar nu stiu cat de batran poti fi la 21 de ani:D
Hayashida unde faci sala
ce sala sa faca....daca fac eu cu el la biceps:))):D
Hayashida
06-03-2010, 12:41
:))))))
Mazare si Hayashida nu va puteti abtine de la mistouri si comentarii inutile? sincer m-ati plictisit...nu mai ziceti ca fac eu offtopic pt ca e clar ca nu zic ceva de capu' meu asa ca imi vine mie
tatiiiiiii, vrei sa glasuiesti ca nu te intetinem?asa e... tie iti plac astia gen Mariusicu' aka dulbuAB aka AAB aka always about brate care te aproba fara drept de apel si care se aseamana in privinta idealurilor si a conceptelor de viata.
Hayashida
06-03-2010, 12:45
ce sala sa faca....daca fac eu cu el la biceps:))):D
pfoooooai.....
lumeeee!sariti caasta ma omoara!! unde era Hulk si nu stiam de el.pai as vrea ca sa vad si eu cum faci cu mine la biceps... ieri m-am cantarit si acul s-a oprit la 95... aveam ceva poze la categoria specifica, nu mai stiu exact pagina, dar te descurci tu sa cauti.
app, ce nu as fi dat sa ma pot intalni cu tine asa, pe viu... serios... sa bem o ciocolata calda, ceva...
EDIT:ti-am facilitat cercetarea:http://topculturism.ro/dr.redis/showthread.php?t=13034&page=27
deci, cat sa fie?vreo 5-6 repetari crezi ca poti??
Hayashida
06-03-2010, 12:50
regret ca trebuie sa plec, dar e si maine o zi... abia astept sa vad ce-ti mai jubileaza creierasul...
doamne cum arati(nasol),nimic nu se vede,niciun muschi,etc de asta comentezi asa mult....poor kid,batut de soarta:D
MariusBoss
06-03-2010, 13:09
:))))))))))))))))))))))
Alex, banuiesc ca nu stii ce inseamna sa ai 1.88cm si cat de greu e sa arati la fel de "format" ca unul de 1.70.
Dar na, ce sa stie unul care mananca la o masa un sfert din greutatea lui. Imagineaza-te la greutatea ta si inaltimea lui.
BossdăBoss, ca deobicei, esti imbecil si n-ai nimic de spus.
Nanu_ionut
06-03-2010, 13:33
baieti iara deviatzi de la subiect... incercati sa va purtati ca niste barbati, nu ca pasaricile certandu-va toata ziua...
Ps: Nu vreau sa se simta jignit nimeni pentru ca nu am nimic cu nici unul !
Alex, banuiesc ca nu stii ce inseamna sa ai 1.88cm si cat de greu e sa arati la fel de "format" ca unul de 1.70.
Dar na, ce sa stie unul care mananca la o masa un sfert din greutatea lui. Imagineaza-te la greutatea ta si inaltimea lui.
BossdăBoss, ca deobicei, esti imbecil si n-ai nimic de spus.
Aici ii dau dreptate lui mazare.Eu am 1,78 si e foarte greu sa prinzi o oarecare forma.La o inaltime mica imediat se vad formele/progresul .
MariusBoss
06-03-2010, 14:57
Da.dar de unde stie el daca e sau nu alex?Fiecare corp e DIFERIT, lucru pe care nu il cunoaste mazarica.
mazarica i vorbeste intotdeauna gura fara el ce sa-i faci....
Mazare i-a explicami si mie atunci cum de Arnold care avea 1.88 m deja la 20 ani arata asa de bine,vezi ca habar n-ai de culturism...
MariusBoss
06-03-2010, 16:36
El a zis ca nu e "cu culturismul". El probabil e cu fitnessul.il si vezi ca se duce la o sala de fete. :))))
El a zis ca nu e "cu culturismul". El probabil e cu fitnessul.il si vezi ca se duce la o sala de fete. :))))
ti-am spus,a tras si el cateva luni de fiare si acum se baga ca musca-n lapte peste tot in toate topicurile cu gandirea aia a lui de copilas ca sa faca misto
Praetorian
06-03-2010, 23:07
dar daca tot insisti na de aici 1160 sper sa se vada:D
EDIT:ce parere ai domnule Mazarica:D?
Daca tu esti cel din fotografie, spune-mi si mie ce semnifica emblema de pe pantalonii de trening si ce scrie deasupra ei.......
P.S Astept cu nerabdare sa-mi spui si numele salii in care te "antrenezi" tu, cel din fotografie........
mazarica i vorbeste intotdeauna gura fara el ce sa-i faci....
Mazare i-a explicami si mie atunci cum de Arnold care avea 1.88 m deja la 20 ani arata asa de bine,vezi ca habar n-ai de culturism...
Bai carnatule, din postul tau am aflat ce inaltime ai, iar postul meu era replica la postul tau catre Hayashida. Dar na, ce sa intelegi cand ai clase cat trenul.
Habar n-am de culturism? Nici n-am nevoie de cine stie ce cunostinte, imi e suficient sa stiu ca Arnold a inceput culturismul la 14 ani, ca a folosit sterozi, a avut antrenor calumea si dieta excelenta, toate astea sustinute de un genetic nemaipomenit.
Niciodata o extrema nu va fi bun exemplu, niciodata!
Cu Culturismul? In orice caz, tu nu prea esti cu scoala.
Iar pentru cunostintele tale reduse, fitness-ul nu e ceva exclusiv dedicat femeilor. Ti-am mai spus, nu fi Geoana.
ti-am spus,a tras si el cateva luni de fiare si acum se baga ca musca-n lapte peste tot in toate topicurile cu gandirea aia a lui de copilas ca sa faca misto
Ba da va mai puteti pupa atat pe gura? Inainte il vroiai afar de pe forum pe Boss si-acum va lingeti in fata tuturor?
Pagina aIV-a mazare ma face...veti vedea cum d-le profesor Neagu.
Doamne fereste cat de penibil poti fi.
Din nou, pentru informatia ta... nu eu te-am facut, multumeste-le parintilor.
MariusBoss
07-03-2010, 09:50
Nici nu te mai bag in seama. Nu vreau sa te jignesc.vad ca tu ne faci in toate felurile.sa vada si domnul Neagu. y e s
Daca tu esti cel din fotografie, spune-mi si mie ce semnifica emblema de pe pantalonii de trening si ce scrie deasupra ei.......
P.S Astept cu nerabdare sa-mi spui si numele salii in care te "antrenezi" tu, cel din fotografie........
emblema este o corabie iar deasupra scrie 8INPOST...dc vrei sa stii unde ma antrenez?vrei sa vii sa ma bati?:D
Si ti-a trebuit 2 zile sa raspunzi? :)
Hai ca esti tare, sa stii ca toti ne asteptam sa vii dupa cateva zile sa ne "dai peste bot".
LE: Toti inafara de Boss-u nambar oan si katalin.
i-am raspuns lui praetorian pt ca nu a facut presiuni asupra mea plus ca n-am de ce sa va dau voua explicati v-am spus puteti sa credeti ce vreti;) iar tu Mazarica mai taci odata pt ca numai gura e de tine,serios!
astea sunt discutii " ce se merita " a fi purtate pe messenger, nu pe un forum, dar deh...
Cristi.B
08-03-2010, 14:28
bai da ce bine a fost asta iarna. cand a plecat "boss" in vacanta. poate pleaca si de Paste si mai avem putin timp sa ne refacem mintile incercate din greu de toate prostiile lui. valabil si pentru alexg17.
De ce nu pleci tu?Dupa parerea mea Marius e mai OK in schimb tu vii aici ca sa decizi cine ramane si cine nu pe forum.Vezi?Din cauza unor tampenii spuse de tine o sa mai iasa o cearta care se v'a purta probabil pe urmatoarele 2-3 pagini.Voi chiar nu va puteti potolii.
Fiecare invata,poate si tu esti unul dintre astia de pe forum care s-au nascut cu capu mare imbuibat de informatii,domnii care stiu totul si nimic.Daca Marius abereaza,este corectat.
bai da ce bine a fost asta iarna. cand a plecat "boss" in vacanta. poate pleaca si de Paste si mai avem putin timp sa ne refacem mintile incercate din greu de toate prostiile lui. valabil si pentru alexg17.
pfff cristi eu chiar te stiam un baiat de treaba dar se pare ca a inceput sa te doara si pe tine capul,sincer!
MariusBoss
08-03-2010, 19:35
Eu zic sa nu ii mai bagati in seama pe astia care debiteaza.Punct si nu va mai raspund.Puteti sa faceti si "Hora Unirii".:))))
Cristi.B
08-03-2010, 19:59
alex atata timp cat voi continuati sa dati dovada de hmmm... nu mai spun, nu pot sa stau si sa ma uit la voi. pe bune ca tu numai sa te certi sti. si marius cred ca scrie pe forum doar sa faca mai multe posturi sa se poata lauda pe la sala. devine trist
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.