View Full Version : Salut, - crestere in greutate!
Salut,
Sunt nou pe aici, am 24 ani, 1,80 si 60 kg deci sunt slab , nu prea m-am ocupat de corpul meu recunosc plus ca am o viata nu foarte activa cu un program de somn dereglat ( dorm mai mult ziua) asta de ceva vreme :( mese la fel mancam cand apucam si total haotic... De vreo 2 saptamani mi-am propus sa ma schimb radical... am inceput cu somnul la 11 max. seara adorm 8-9-10 ma trezesc , 4-5 mese pe zii orele variaza nu pot sa zic ca le am tocmai fixe , folosesc hard fast si acum m-ai nou mi-am achizitionat Animal Test , si Massbar-R batoane care din cate am citit iti da ceva calorii in caz ca ratez o masa sau ceva. La sala momentan nu pot ajunge dar pt. a inlocui asta mi-am luat un aparat multifunctional si gantere plus flotari ,abdomene ce se mai poate face acasa cu care imi petrec in jur de o ora pe zi, decat miscare deloc dupa mine m-am gandit ca pana o sa reusesc sa ma duc la sala o sa ma ajute sa ma dezvolt cat de cat sper :).
Programul meu:
1.brate - piept - spate - luni
2.piept+biceps - marti
3.umeri+triceps - miercuri
4.spate+trapez+abdomen - joi
5.picioare -vineri
Ce vreau sa va intreb in legatura cu nutritia daca animal test este bun pt. mine sau cum sau cu ce sa mai imbunatatesc. Prioritatea mea este cresterea in greutate si masa. Bugetul nu conteaza pot investii ceva banuti dar sper a avea si rezultate.
Multumesc.
Mai bine ai posta la suplimente.
Animal test nu este pentru tine, ti-as sugera sa incepi cu baza.
Mai bine ai posta la suplimente.
Animal test nu este pentru tine, ti-as sugera sa incepi cu baza.
da cred ca acolo ar fi trebuit sa postez. sper sa se poata muta. multumesc.
Cristian Neagu
28-02-2010, 18:41
Am mutat threadul, te rog nu amesteca cu antrenamentul.
Am inteles , deci in principiu ce imi puteti recomanda ca supliment. Animal Test si batoane momentan am eu dupa cum am zis...dar din ce a zis cineva mai sus animal test nu ar aveam nici un efect pentru mine. Imi poate recomanda cineva altceva mai bun sau o combinatie ceva , asta pentru rezultate cat de cat mai rapide.
Multumesc!
Cristian Neagu
28-02-2010, 20:04
Fosfocreatina.3x3tb/zi
Va multumesc domnule Neagu.
Imi ziceti si mie daca ce iau eu e bine. Hard Fast de 2 ori pe zi, Animal Test 1 plic 6 pastile , Fosfocreatina 3 x 3 , Massbar 2 pe zi plus calciu si magneziu 1 pastila pe zi. Pot sa le iau pe toate sau nu e bine ce fac? Ms
Cristian Neagu
02-03-2010, 06:31
Teoretic este ok, insa nestiind nimic despre tine(varsta/nr de antrenamente), mi-e greu sa spun ceva sigur.
Teoretic este ok, insa nestiind nimic despre tine(varsta/nr de antrenamente), mi-e greu sa spun ceva sigur.
Varsta este 24 si antrenamente 4 zile pe sapt. in jur de o ora pe zi. Am intrebat sa nu dau in altele si sa le iau de capul meu.
Va multumesc inca odata domnule Neagu pentru ajutor.
Fosfocreatina.3x3tb/zi
Prof. Neagu in legatura cu creatina exista o perioada in care trebuie sa fac pauza sau pot sa iau zilnic?. Am terminat 2 cutii pana acum, am facut o sapt. pauza intre ele. Pt. ca pe prospect nu scrie nimic in legatura cu a face o pauza sau ceva.
Multumesc.
Recomandarea este 6 săptămâni, după care se face o pauză de 2 săptămâni şi apoi se poate relua ciclul!
Recomandarea este 6 săptămāni, după care se face o pauză de 2 săptămāni şi apoi se poate relua ciclul!
Mersi frumos!
Cristian Neagu
15-04-2010, 11:45
Nu e obligatorie pauza, se poate lua aceeasi doza a la long.
Recomandarea este 6 săptămāni, după care se face o pauză de 2 săptămāni şi apoi se poate relua ciclul!
ar fi totuşi recomandat ca după perioada de pauză, să se facă faza de īncărcare, şi apoi de poate lua doza zilnică de menţinere...
f o r t o
unde ai gasit aceasta recomandare?
unde ai gasit aceasta recomandare?
pe net :) uite-te :D
Cristian Neagu
16-04-2010, 07:19
Sarcev, Cutler si altii spun in DVD-urile lor ca iau creatina tot anul, fara pauza.
Da, dar dozele sunt mici, doar de menţinere.
Cristian Neagu
16-04-2010, 09:00
Haha asta de unde ai mai scos-o?Knd un culturist ia 4g proteina/kg , crezi tu ca ia 5 g de creatina/zi?!Eu le-am cam citit interviurile si niciunu nu zicea ceva de doze mici, ba chiar Big Ron spunea intr-un interviu ca are perioade lungi in care ia peste 100gr creatina/zi.Daca Steffi Graff lua 4-5 reprize de creatina de 10g, cam despre ce doze mici e vba?
Sa va spun eu cum e cu documentarea pe net:
Un prost scrie o idiotenie pe o pagina, apoi se gasesc alti cateva zeci sa citeze ca sursa de info de pe net!
Prostul de obicei e un nick, care nu poate fi gasit si nici nu scrie ce studii are sau sa dea vreo bibliografie, ci e doar o idee tampita , care i-a venit lui in timp ce statea pe wc.
Daca vreti o documentare clara, luati interviuri publicate de reviste de specialitate, mai ales de afara, sau carti de biochimie sportiva.
Mai nou e la moda sa se spuna despre aspartam tot felul de prostii, dar faptul ca de 30 de ani e folosit pe bolnavii cu diabet, fara efecte secundare grave cum se tot vehiculeaza pe net, nu suna la fel de interesant, deci e ignorata exact parerea medicilor!.Am vb recent cu un mare prof.univ.dr diabetolog si mi-a spus cate studii serioase nu sunt luate in seama, in skimb toti citesc si iau de biblie ce scriu niste anonimi pe net.
Haha asta de unde ai mai scos-o?Knd un culturist ia 4g proteina/kg , crezi tu ca ia 5 g de creatina/zi?!Eu le-am cam citit interviurile si niciunu nu zicea ceva de doze mici, ba chiar Big Ron spunea intr-un interviu ca are perioade lungi in care ia peste 100gr creatina/zi.Daca Steffi Graff lua 4-5 reprize de creatina de 10g, cam despre ce doze mici e vba?
Sa va spun eu cum e cu documentarea pe net:
Un prost scrie o idiotenie pe o pagina, apoi se gasesc alti cateva zeci sa citeze ca sursa de info de pe net!
Prostul de obicei e un nick, care nu poate fi gasit si nici nu scrie ce studii are sau sa dea vreo bibliografie, ci e doar o idee tampita , care i-a venit lui in timp ce statea pe wc.
Daca vreti o documentare clara, luati interviuri publicate de reviste de specialitate, mai ales de afara, sau carti de biochimie sportiva.
da' Serena Williams?....:D
ca sa ajunga la o asemenea masa musculara, intr-un timp reltiv scurt, a luat cu siguranta mai mult decat dozajul "recomandat" pe etichete...
Cristian Neagu
16-04-2010, 14:19
Serena ca jucatoare e una din preferatele mele, pacat ca nu are caracterul pe masura talentului.
Serena ca jucatoare e una din preferatele mele, pacat ca nu are caracterul pe masura talentului.
mda, discutia e veche..:)
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.