ramo21
08-03-2004, 16:54
Am inteles ca va trebuie mai multe date, in ceea ce priveste mancatul, mananc de 4 ori pe zi:
- dimineata, ora 7 un iaurt cu graham si putina sunca de curcan sau imi fac un sandvici cald cu sunca sau peste
- la ora 10 sau 11 cand sunt la scoala unul sau doua sandviciuri
- la 13,30 supa sau ciorba de legume
- la 17,30 tot supa si cartofi piure sau branza cu sunca
- seara cateva mere sau portocale si o cana ceai papadie
Mere mai mananc si in timpul zilei si beau cei 2 litri de apa sau ceai.
In ceeea ce priveste antrenamentul , incep cu bicicleta (15 min si cresc cate 5 min in fiecare sapt), apoi fac pt piept si picioare 2 serii a cate 14 repetari, abdomene pe plan inclinat 3 serii a 25, tot asa pe jos, pt fese 3 serii a 20,si inca cateva exercitii tot pt abdomen,fese si picioare.
Cam atat, bineinteles ca mancarea variaza putin in week-end cand sunt acasa, imi plac ciupurcile, mazare cu porumb si morcovi, cateodata seara mai manand cate un morcov crud, la pranz supa si 100g piept pui in grill maker.
As dori daca puteti sa ma ajutati cu combinatiile de mancaruri, care si cum sa le combin.
Va multumesc si sper ca de data asta v-am dat ceva mai multe informatii.
- dimineata, ora 7 un iaurt cu graham si putina sunca de curcan sau imi fac un sandvici cald cu sunca sau peste
- la ora 10 sau 11 cand sunt la scoala unul sau doua sandviciuri
- la 13,30 supa sau ciorba de legume
- la 17,30 tot supa si cartofi piure sau branza cu sunca
- seara cateva mere sau portocale si o cana ceai papadie
Mere mai mananc si in timpul zilei si beau cei 2 litri de apa sau ceai.
In ceeea ce priveste antrenamentul , incep cu bicicleta (15 min si cresc cate 5 min in fiecare sapt), apoi fac pt piept si picioare 2 serii a cate 14 repetari, abdomene pe plan inclinat 3 serii a 25, tot asa pe jos, pt fese 3 serii a 20,si inca cateva exercitii tot pt abdomen,fese si picioare.
Cam atat, bineinteles ca mancarea variaza putin in week-end cand sunt acasa, imi plac ciupurcile, mazare cu porumb si morcovi, cateodata seara mai manand cate un morcov crud, la pranz supa si 100g piept pui in grill maker.
As dori daca puteti sa ma ajutati cu combinatiile de mancaruri, care si cum sa le combin.
Va multumesc si sper ca de data asta v-am dat ceva mai multe informatii.