mr defy
12-09-2003, 21:38
va salut domnule serban damian,
va scriu pentru prima oara de cand este schimata pagina de consultantza.
as vrea sa va intreb si eu cateva lucruri:
- fac antrenamente de vreo 1 si jumatate,
vreu sa stiu daca impartirea pe grupe musculare este buna, si daca nu ,unde as putea face schimabari
luni-piept,biceps, triceps
miercuri- umeri si spate
vineri- picioare,abdomnen si antebrate
-alta intrebare ar fi legata de proteine si anume. sunt ectomorf si pana acum nu am consumat decat produse cu procent redus de proteine,am avut o crestere destul de buna si in greutate si in fortza.acum nu mai iau nimik .as vrea sa stiu daca folosin produse cu procent de 70-80% proteine voi avea o crestere la fel de buna dat fiind ca sunt ectomorf.
as mai vrea sa stiu si ce efect ar avea folosirea limitata a naposimului si undestorului.
va multumesc
va scriu pentru prima oara de cand este schimata pagina de consultantza.
as vrea sa va intreb si eu cateva lucruri:
- fac antrenamente de vreo 1 si jumatate,
vreu sa stiu daca impartirea pe grupe musculare este buna, si daca nu ,unde as putea face schimabari
luni-piept,biceps, triceps
miercuri- umeri si spate
vineri- picioare,abdomnen si antebrate
-alta intrebare ar fi legata de proteine si anume. sunt ectomorf si pana acum nu am consumat decat produse cu procent redus de proteine,am avut o crestere destul de buna si in greutate si in fortza.acum nu mai iau nimik .as vrea sa stiu daca folosin produse cu procent de 70-80% proteine voi avea o crestere la fel de buna dat fiind ca sunt ectomorf.
as mai vrea sa stiu si ce efect ar avea folosirea limitata a naposimului si undestorului.
va multumesc