PDA

View Full Version : trosnituri in articulatii

Unregistered
10-03-2004, 00:54
Buna ziua!Eu ma numesc Cristi 15 ani,am vazut ca exista si aici si pe pagina veche multe intrebari in legatura cu problema mea dar nu am gasit suficiente raspunsuri in sensul ca respectivele cazuri nu erau chiar asemanatoare cu al meu.Adica-mi trosnesc incheieturile (la cot , umar , genunchi)asta se intampla de vreo 6 luni si acum se intampla tot mai frecvent si se aude foarte tare.Nu am mers la o sala dar de 2 ani de zile fac gimnastica de intretinere cu regularitate.Ma gandesc ca la 15 ani e prea devreme ca asta sa fie o problema grava si oricum probabil ca se poate remedia mult mai usor.:))Am fost la doctorul de familie si a diagnosticat '' lipsa de calciu" asa ca acum iau calciu.Sa continui?La ce doctor ar trebui sa merg?Ce suplimente pt articulati sunt bune pt mine?Cum influenteaza alimentatia aceasta problema,ce trebuie sa mananc?Exista anumite exercitii pt articulatii?Cum au evoluat cazurile asemanatoare cu al meu?
Cu ajutorul dumneavoastra sper sa rezolv aceasta problema. Va multumesc anticipat pt raspunsuri.

Dr.S.Damian
12-03-2004, 11:10
Eu ti-as recomanda ca suplimente Jointment de la Universal (il comanzi la www.redis.ro) sau Artostop pe care il gasesti la farmacie.
Alimentatia influenteaza in mica masura, in sensul ca nu poti vindeca mancand ceva anume. Doar ca trebuie sa ai o alimentatie bogata si diversificata, consumand in fiecare zi legume, fructe, produse de panificatie, lactate, carne.
Ai putea sa incerci exercitii de stretching pentru aceasta problema.
Daca vrei sa mergi cu investigatiile medicale mai departe, mergi la un reumatolog.