View Full Version : Este suficient ?
jackzorn
16-03-2010, 21:21
De curand mi-am cumparat Gain fast de la universal si as vrea sa stiu parerea voastra daca este de ajuns 3 cupe pe zi luate in felulul urmator : dupa antrenament 3 cupe in aprox 300 ml apa , iar daca nu ma antrenez 3 cupe dupa ce mananc calumea. Faza e ca eu as vrea totusi sa imi ajunga pentru un timp mai indelungat deoarece nu stiu sigur daca voi mai avea bani suficienti ca sa continui cu gain fast...
pe ambalaj scrie ca se recomanda 5 cupe pe zi
Si eu am luat 3 cupe, conteaza mult daca ai si alt supliment sau ce mananci, pana la urma ideea asta cu dozele uriase e o chestiune de marketing, dar sunt sigur ca fiecare isi poate calcula doza necesara si isi poate da seama daca doza recomandata de producator poate fi diferita de doza de care ai nevoie.
singurul moment important cand ar trebui sa iei un supliment(shake) e imediat dupa antrenament,parerea mea....
eu am o galeata de 4.5kg si iau zilnic o doza de 5 cupe, dupa mesele principale sper sa ma tina aproape o luna, se cunoaste(deocamdata) pe cantar dar cam arde la buzunar lunar 170 lei numai gf, oricum sa-l iei la combinatie cu o creatina.
Cristian Neagu
17-03-2010, 19:45
Orice rezultat necesita un efort.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.