PDA

View Full Version : Buricul si anexele

VIOREL67
10-03-2004, 19:57
DOCTORE am patit-o!
Ieri seara dupa regulamentarul si relaxantul dus m-am sters temeinic si cand am ajuns la buric(este serios ..nu caterinca:)) ) mi-am infipt degetul sa scot apa,precizez ca genetic am buricul adancccccccccc,si cu stupoare am simtit o durere mica in interior si degetul era putin "patat"de sange ceva mai transparent,primul lucru am strigat EVRIKA!mi-a venit ..dar mi-am amintit de postul ala unde spuneati ca la noi barbati nu este posibil..si m-am linistit.azi totul a fost ok cu totul ca toata noaptea am dormit pe spate sa nu pierd mancare ne si ingerata:))
Acum sunt ok dar ce poate sa fie,oricum nu am fortat la antrenament sau sa fac un efort peste masura si necontrolabil.

Dr.S.Damian
10-03-2004, 22:17
Stiu la ce gandesti... la o hernie ombilicala. Nu zic ca nu ar fi posibil, dar este o probabilitate mica. Nu se poate spune decat la control medical. Treci pe la mine sa te vad.

VIOREL67
10-03-2004, 22:19
de venit vin ,dar chiar nu stiu daca puteti vedea ceva:))
daca nevasta-mea sa uitat si cu lanterna si nu ia dat de fund:))
sa moara vecinii de la 7 (am ciuda pe ei ca si-au luat SOLENTA si la intretinere sunt restanti) daca glumesc....nu se vede capatul.

Dr.S.Damian
11-03-2004, 08:06
Esti sigur ca nu confunzi buricul cu alta parte a corpului? :D

VIOREL67
11-03-2004, 08:47
nu vreau sa contrazic sau mai rau sa gresesc...ma duc iar sa controlez..sa vad unde mi-am bagat degetul (sigur ,garantat nu era de la cele 44 pahare de vine)....haide-ti DOCTORE nu ma mai fierbe ca in buric mi-am "patruns "cu dejtul
morala:nu te mai juca cu buricul....:))

Dr.S.Damian
11-03-2004, 11:09
Acum serios: ma tot gandesc care ar fi posibilitatile sa ai o sangerare la nivel ombilical. Cea mai simpla explicatie ar fi o zgarietura sau ceva in genul asta... Hernia ombilicala e destul de rara si oricum se manifesta altfel. Daca ar fi sa ajunga la sangerare, probabil ca ar fi foarte grava.
O alta posibilitate ar fi o infiltrare prin teaca dreptului abdominal.

Misterioasa problema...

Am avut un var cu problema asemanatoare. Saracu'... era un baiat asa de bun :D :D

© Cristi Neagu (asta era una din poantele lui, cand ma duceam la el la sala) :D :D