View Full Version : Durere
De cateva zile mi s`a umflat testiculul drept, era mai tare ca de obicei, si dureros. Am fost la doctor, si mi`a spus ca poate fi din cauza efortului(si atat:| in niciun caz apendicita sau hernie). Asta mi`a trecut in 3-4 zile, dar acum mi s`a format un "nod venos", langa testiculul propriu-zis. Ce pot face? Este de la sala?
Ah si inca cv: in perioade d`astea e bine sa porti lenjerie "mulata", sau sa le lasi sa se relaxeze:)?
De cateva zile mi s`a umflat testiculul drept, era mai tare ca de obicei, si dureros. Am fost la doctor, si mi`a spus ca poate fi din cauza efortului(si atat:| in niciun caz apendicita sau hernie). Asta mi`a trecut in 3-4 zile, dar acum mi s`a format un "nod venos", langa testiculul propriu-zis. Ce pot face? Este de la sala?
Ah si inca cv: in perioade d`astea e bine sa porti lenjerie "mulata", sau sa le lasi sa se relaxeze:)?
Ce varsta ai ?
Mihay91_oo
26-03-2010, 16:44
eu in locul tau m-as duce sa consult un medic chirurg sa vada ce ai, acel "nod venos" poate fi varicocel, pana afli ce ai eu zic sa faci pauza de la sala, bafta.
trebuie sa te duci la urolog nu cred ca sala ti-a facut asta.
17 ani am, si de fost am fost la chirurg. I`am zis ca lucrez cu greutati destul de mari, si el a zis ca e de la asta. Am facut pauza o saptamana, iar urmatoarea am lasat`o mai usor si am scos din antrenament abdomenul si picioarele.:)
de ce crezi ca abdomenul si picioarele sunt problema ?
Pai am lasat`o mai moale saptamana respectiva cu abdomenul si picioarele, pt ca ele solicita bazinul destul de mult:)
Tu acum vrei sa faci pe desteptul cu mine sau dc imi tot pui intrebari? Sa raspunda cineva care le are, d`aia am postat aici intrebarea.
Gata frate , vad k foarte multi te ajuta si te las eu in pace !
Tu daca erai asa destept cum te crezi , faceai ce iti zicea doctorul , nu cred ca ti-a spus numai " e de la sala , mergi acasa " , trebe sa faci cu greutati mai mici ( parerea mea )
Mihay91_oo
28-03-2010, 18:36
daca e de la greutati in 2 sapt maxim ar trebui sa fii fresh, daca nu, mai fa o vizita la doc.
daca ai probleme la coi nu mai este recomandat sa ridici greutati .. e cam la fel la cei care au probleme lombare se pune nu stiu ce presiune la coi si de-asta te dor si nu glumesc; daca ar fi sanatos nu ai avea probleme in mod normal nu trebuie sa te doara deloc... nu mai zic de umflaturi sau noduli. Palpeaza si tu daca gasesti ceva anormal pe el, nasol... si nu inteleg de ce zambesti in post-urile tale ca nu e deloc de ras...
daca e "bolnav" e normal sa nu te mai doara ca nu te-ai mai supus efortului dar trebuie sa tratezi cauza ci nu efectul, daca ai nodul pe el nu cred ca se vindeca de la sine...
Dupa pauza de aproximativ 2 saptamani ma simt mai bine. Vreau sa vad ce zice si don` Neagu:P
"nu inteleg de ce zambesti in post-urile tale ca nu e deloc de ras...": Pt ca sunt un optimist:))
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.