View Full Version : Antrenament pe grupe musculare
tazmanian_boys
28-03-2010, 14:55
spunetimi si mie cum sa combin urmatoarele grupe: spate, trapez, umeri, piept, biceps, triceps
merg la sala de 3- 4 ori pe saptamana ( o zi sala o zi repaus)
spate triceps
piept biceps
trapez umeri
bocancuputrezit
28-03-2010, 15:08
luni piept biceps
marti picioare
miercuri pauza
jo umeri triceps
vineri spate trapez
am avut rezultate cu acest program de antr chiar bune:P
scz nam vzt ca nu vrei si picioare:P
luni piept biceps
marti picioare
miercuri pauza
jo umeri triceps
vineri spate trapez
am avut rezultate cu acest program de antr chiar bune:P
scz nam vzt ca nu vrei si picioare:P acelasi antrenament il am si eu ..si poat sa zic ca da rezultate(ziua de joi e schimbata cu vineri ) si marti si vineri bag abdomene .
Acu offtopic: am si eu o intrebare si nu vreau sa deschid alte topicuri ....
Vreau sa cresc in trapez, si am observat cativa baieti (cu destula experienta , zic eu , dupa cum aratau ) ca baga de 2 ori pe saptamana trapez. pt crestere e necesar?...sau ajunge odata pe saptamana. eu fac vro 6 serii cu haltera cu greutati intre (50-90 si cam 10 serii cu fiecare )?????????
ast raspuns
1 data la 5-9 zile e suficient, trapezul e ca si orice alta grupa.
lucreaza trapezul in special cu bara, dar nu uita nici de gantere. Cand faci trapez cu bara, lucreaza in cadrul aceluiasi antrenament ridicari ale umerilor cu bara sustinuta in fata, iar apoi in spate. Atunci cand vei face trapez cu bara la spate, executia va fi putin mai dificila si bara va avea o traiectorie ceva mai redusa, iar greutatea va fi putin mai mica.
PS: ai grija cu echilibrul cand faci cu bara la spate
daca ai putea sa imi zici cate serii si cate repetari sa bag cu bara in fata si cate cu bara in spate..ar fi super...Mc oricum
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.