View Full Version : Diferente mari...
tazmanian_boys
13-04-2010, 20:32
babum coro: daca iau si proteine ceva
babum coro: intro luna te speri cum ma fac
babum coro: da nu am bani de ce vreau eu sa iau
Costi: ma...
Costi: doar sa bagi |||||||||
Costi: in tine
Costi: sa te umfli tot intro luna
Costi:
babum coro: e ||||
babum coro: am eu ceva am mai luat
babum coro: la mine se pune repede cu suplimente asa e corpu
babum coro: e obisnuit de la atletism
babum coro: se ingrasa si slabeste repede
babum coro: eu slabesc 5 kg intro saptamana
Costi: si pui 5 kg pe tine ?
babum coro: si pot sa le pun la loc in urmatoarea
Costi: intro saptamana ?
babum coro: da
babum coro: in 14 zile pun
Costi: 5 kg
e posibil ?... eu unul nu il cred
=))
cati ani are "pustiul " ?:))
Nici eu nu cred
Care parte nu o crezi? Dacă te referi la partea cu speriatu' e foarte posibilă. Dacă te referi la slăbit şi îngrăşat de asemenea. Deci care parte nu o crezi şi disecăm.
tazmanian_boys
13-04-2010, 20:50
Care parte nu o crezi? Dacă te referi la partea cu speriatu' e foarte posibilă. Dacă te referi la slăbit şi īngrăşat de asemenea. Deci care parte nu o crezi şi disecăm.
exact la asta
tazmanian_boys
13-04-2010, 20:52
are 21 de ani
Deci eu chiar nu cred , intr-o saptaman 5 kg :) e exagerat ( parerea mea )
are 21 de ani
Minte de rupe...daca avea vreo 14 ani era bine dar e grav daca are si 21...
Cred ca topicu asta trebuia mutat... ,,La taclale''
tazmanian_boys
13-04-2010, 21:21
rog pe domnul neagu sa faca acest lucru... nu era sigur unde sa il pun :| si am ales nutritie find vorba de scadere/crestere in greutate
Si eu pot, si tu...chiar si Boss(stiu ca pare imposibil, el doar pune).
Nu manca o saptamana si incearca sa bei cat mai putin, fa miscare multa... O sa arati de te sperii (daca ala era scopul).
tazmanian_boys
13-04-2010, 22:38
dar treaba cu ingrasatu
:)) ?
greu dar posibil... el fiind superman sub acoperire, ii este mai usor probabil :))
Sunt destule căi mai puţin frumoase de a face ce vrea el. Poate că el nu se referea la ele, dar eu vă zic că este posibil. :P De ex. ptr slăbit hormoni sintetizaţi de T3 şi T4 iar la îngrăşat norclostebolul. :D Dar deja sunt science-ficion ce spun eu aici şi sunt convins că e contrar regulilor să vă învăţ la prostii.
ce de tembelisme mai auzi frate....
alex_cucli
14-04-2010, 14:36
eu zic ca este foarte posibil sa scazi 5 kg intr`o saptamana si sa le pui la loc in cealalta saptamana ....cunosc pe cineva cu care ma antrenez care a slabit 7 kg in 3 zile ....
Media sănătoasă de slăbire/îngrăşare pe săptămână este 0,5-1kg/săptămână...restu'...
tazmanian_boys
14-04-2010, 14:47
omfg :|
n'am mai auzit de asa ceva pana acum...
eu zic ca este foarte posibil sa scazi 5 kg intr`o saptamana si sa le pui la loc in cealalta saptamana ....cunosc pe cineva cu care ma antrenez care a slabit 7 kg in 3 zile ....
se poate....mai ales daca vomiti mai tot ce mananci....ca Phil Heath de la mr O
Se poate,sunt ectomorf si am testat pe mine in 9 zile am pus 7 kg (7-8 mese pe zii + shakeuri) si dupa am coborat la 3 mese pe zii si fara shakeuri si am scazut 5 kg intr o saptamana...deci se poate, depinde de organism
Se poate,sunt ectomorf si am testat pe mine in 9 zile am pus 7 kg (7-8 mese pe zii + shakeuri) si dupa am coborat la 3 mese pe zii si fara shakeuri si am scazut 5 kg intr o saptamana...deci se poate, depinde de organism
lol?in 9 zile 7 kg?c o n f u
Iesi ma d'aici tu cu 7 kg in 9 zile... daca spunea un endomorf asta poate credeam dar tu mai minti ca esti ecto si ai luat atatea kg in doar 9 zile...
dupa avatarul tau nu prea pari a avea organismul asta minune de care vorbesti tu..
dupa avatarul tau nu prea pari a avea organismul asta minune de care vorbesti tu..
Intr-o luna baiatu asta poate lua 20 de kg...:) e fenomenal...c a p z i
Hmm discutabil,depinde ce kg pune desti e cam sf fie ca e vorba de muschi fie ca e vorba de grasime.Daca e vorba de muschi,se inseala amarnic,daca e vorba de grasime inseamna ca el e in stare sa aiba cam 35.000 calorii pe saptamana(surplus) peste caloriile necesare din fiecare zi.Teoretic.Tazmanian nu l-ai intrebat?Mananca cumva cu lopata?
eu nu inteleg ceva am vazut ca multi pun si grasime eu dc nu pun desi mananc vreo 4000cal/zi?:(
Prea puţini carbo pe zi.
prea putini carbo? cred ca nu stii despre ce vorbesti mananc foarte multi carbo
Câţi? Uimeşte-mă. Trebuie între 4-12/kg/corp. Adică dacă ai 70kg trebuie minim 280 carbo pe zi.
Şi totodată trebuie să păstrezi balansul specific lipide, proteine, etc. :)
LE: Încă un pont, să nu fiu băiat rău. Ca să iei mai mult calculează să mănânci pe zi: proteine - 2g/kg corp, grăsimi 2,6g/kg corp şi glucide după gust între 5 şi 10g/kg corp. Plus măcar 8-10 carbo/kg corp.
Baftă!
marcel86
14-04-2010, 23:53
Cate stii, Denis17 ! c o n f u
Dacă erai ironic, nu-ţi stă bine, iar semnu' de la sfârşit nu-mi dau seama dacă e ales bine. Iar cât despre cunoştinţe nu sunt nici 1/10 din cât mi-aş dori. Păcat că e mai mult teorie la mine, sunt un amărât de student la medicină. Repet, amărât, nu mă laud cu asta...
marcel86
15-04-2010, 00:49
Pai ciudat.. Student la medicina sa spuna ca glucidele si carbohidratii sunt chestii diferite. Si din ce-am vazut prin alte threaduri ai unele intrebari cu raspunsuri banale. Deci tin sa te dezamagesc, nici cu teoria nu stai chiar bine.
Plus ca esti prea fixist in legatura cu unele chestii ( gen low-carb e 'nasol' , sugerezi cifre "magice" de genul 2.6 g grasime / kg corp).
frate am 400 carbo pe zi....
Depăşeşti doar un pic limita minimă sănătoasă de carbohidraţi pe zi. 4 carbo/kg corp/zi...iar maximul normal este de 12. Ce rezultate aştepţi, mai ales când vrei să pui pe tine... Recunosc că nici eu nu am răbdare să citesc mult chestii, dar puteai să arunci un ochi serios pe ce am scris mai sus. :)
am inteles dar credeam ca 4000 cal/zi ar trebui sa pun si grasime sau trebuie mai mult?5000?6000?7000?!?!
Numarul de carbo il tin sus mereu ca mananc la fiecare masa cantitati relativ mari
S-ar putea să ai şi-un metabolism mai alert să-i spun aşa şi dacă vezi că nu prea pui pe tine cu 4000kcal/zi, nu e evident că trebuie să mai măreşti o viteză?
S-ar putea să ai şi-un metabolism mai alert să-i spun aşa şi dacă vezi că nu prea pui pe tine cu 4000kcal/zi, nu e evident că trebuie să mai măreşti o viteză?
nu stiu ca n-am 7 viteze la bord:D:D masa musculara pun dar grasime canci iar mai mult de 4000 cal/zi nu cred ca pot sa mananc din mai multe motive:bani,timp,etc
mai alex poate pentru ca mananci sanatos la asta nu te-ai gandit? :D ectomorf fiind nu ai probleme, dar daca vrei ia 4000kcal din junk food sa vezi grasimea cum apare :) slab si cu burta.. chiar ca ar fi un cosmar...
nici eu nu am probleme cu grasimea ar trebui sa fim mandri.. :D
ce va agitati de parca as fii zis ca am pus masa musculara in 9 zile..Normal ca a fost doar grasime..si cand m am cantarit deja luasem 2 shakeuri plus apa...deci sa zic 1 kg juma 2 asta era in organism..si in rest 5 kg sa fii fost grasime..si da am mancat cu lopata...nu are rost sa ma apuc sa scriu ce am mancat dar atata am pus.nu ma crezi salut.
Cāţi? Uimeşte-mă. Trebuie īntre 4-12/kg/corp. Adică dacă ai 70kg trebuie minim 280 carbo pe zi.
Şi totodată trebuie să păstrezi balansul specific lipide, proteine, etc. :)
LE: Īncă un pont, să nu fiu băiat rău. Ca să iei mai mult calculează să mănānci pe zi: proteine - 2g/kg corp, grăsimi 2,6g/kg corp şi glucide după gust īntre 5 şi 10g/kg corp. Plus măcar 8-10 carbo/kg corp.
Baftă!
Denis cum naiba 12g/kg corp?! Pai unu la 80 de kg daca consuma 12g/kg corp ajunge sa consume cat coleman(aproape). Cred ca vroiai sa spui 4-6g.Asta e valabil pentru ecto.Mai era o solutie,jumatate din calorii sa provina din carbo adica daca alex are 4000/cal pe zi 2000 sa vina din carbo= ~500g.Pentru mezo cam 3g/kg corp ,poate urca pana la 4-5 dar trebuie ''supravegheat'' stratul de grasime.Asta am citit pe un forum din afara.
ce va agitati de parca as fii zis ca am pus masa musculara in 9 zile..Normal ca a fost doar grasime..si cand m am cantarit deja luasem 2 shakeuri plus apa...deci sa zic 1 kg juma 2 asta era in organism..si in rest 5 kg sa fii fost grasime..si da am mancat cu lopata...nu are rost sa ma apuc sa scriu ce am mancat dar atata am pus.nu ma crezi salut.
Minte ma pe altcineva cu atatea kg intr-un timp atat de scurt...eu nu cred asta nici 1%...mai bine spune ca nu ai luat atat in greutate ca sa nu mai facem off-topic pe minciuna asta...
pun pariu ca ai avut si hainele mai grele cand te-ai cantarit greed hai ca se aduna ... :D
Iesi ma d'aici tu cu 7 kg in 9 zile... daca spunea un endomorf asta poate credeam dar tu mai minti ca esti ecto si ai luat atatea kg in doar 9 zile...
y e s , cred :d
Eu care de cand ma stiu am avut probleme , intr-o saptamana in care am luat MASIVE MASS + 5 mese pe zii , am castigat 3 kg d u a l
pun pariu ca ai avut si hainele mai grele cand te-ai cantarit greed hai ca se aduna ... :D
O fi avut cateva pietre in buzunar....:D
mai alex poate pentru ca mananci sanatos la asta nu te-ai gandit? :D ectomorf fiind nu ai probleme, dar daca vrei ia 4000kcal din junk food sa vezi grasimea cum apare :) slab si cu burta.. chiar ca ar fi un cosmar...
nici eu nu am probleme cu grasimea ar trebui sa fim mandri.. :D
eu mananc cat mai sanatos nu beau sucuri,alcoool,cafea de junk food nici nu mai zic,mezeluri f rar dar nasoala e faza ca alti pun chiar daca mananc la fel ca mine eu vreau sa pun niste grasime ca sa fiu mai mare la incheieturi de ex le am destul de subtiri pt ca nu am cum sa cresc acolo...ma rog nu stiu eu o sa continui sa vad poate in viitor o sa pun si niste grasime daca tot imbatranesc:D
eu mananc cat mai sanatos nu beau sucuri,alcoool,cafea de junk food nici nu mai zic,mezeluri f rar dar nasoala e faza ca alti pun chiar daca mananc la fel ca mine eu vreau sa pun niste grasime ca sa fiu mai mare la incheieturi de ex le am destul de subtiri pt ca nu am cum sa cresc acolo...ma rog nu stiu eu o sa continui sa vad poate in viitor o sa pun si niste grasime daca tot imbatranesc:D
Si eu am incheieturile subtiri...
Da,crezi ce vrei...avand in vedere ca vorbesti din "experienta ta" in care ai vazut atatia care au incercat in anumite intervale de timp sa puna pe ei greutate...e normal cand stii..ma rog e ultimu comment care l mai dau sa fii sanatos si sa crezi in continuare ca lucrurile is imposibile si toti mint ca n au altceva mai bun de facut.y e s
e la moda fantasmele pe net greed mai putin cu realitatea, de-asta ziceam ... dar te cred am eu incotro .. vezi topicul cu viteza pe 50m spre ex. acolo numai campioni ..
Nu înţeleg ce are topicul ăla...dacă voi aveţi 1,70 şi vreţi să scoateţi sub 6 vă trebuie super muşchi. Ce înălţime are prieteni Bolt? În fine, aşa sunt românii, să moară şi capra vecinului...
e la moda fantasmele pe net greed mai putin cu realitatea, de-asta ziceam ... dar te cred am eu incotro .. vezi topicul cu viteza pe 50m spre ex. acolo numai campioni ..
Bolt e un mic copil pe langa campionii nostri de aici de pe forum...:D
e posibil..dar nu si sanatos!
Pai ciudat.. Student la medicina sa spuna ca glucidele si carbohidratii sunt chestii diferite. Si din ce-am vazut prin alte threaduri ai unele intrebari cu raspunsuri banale. Deci tin sa te dezamagesc, nici cu teoria nu stai chiar bine.
Plus ca esti prea fixist in legatura cu unele chestii ( gen low-carb e 'nasol' , sugerezi cifre "magice" de genul 2.6 g grasime / kg corp).
Daca nu stapanesti bine domeniul de ce te bagi?
DA. Glucidele si carbohidratii sunt chestii diferite, istetule
defineste ce inseamna amandoua atunci daca sunt diferite...
=)))))))) Tocmai lui marcel te gasesti sa ii atragi atentia?
''Glucidele sunt alcatuite din carbon, hidrogen si oxigen. Data fiind componenta lor, ele mai poarta denumirea de hidrati de carbon sau carbohidrat''
Link: http://www.sanatateata.com/de-retinut/totul-despre-glucide.htm
A lasa-ma sa ghicesc,intre timp s-a demonstrat altceva nu?
m-am grabit.
Intre timp ne-ai demonstrat tu noua cat de prost esti.
Eu zic sa mai faci o analiza ca sa vezi care e prostu ;)
Prostul e ala care se documenteaza,e destupat la minte dar in schimb spune o prostie mai mare decat el,glucidele si carbo sunt chestii diferite.Nici daca as fi mort de beat sau nu as fi dormit 3-4 nopti nu as fi zis o asemenea tampenie.Mai faceai si pe desteptu ''istetule''.Am impresia ca ai fost la o tigare cu prietenii cand ai avut biologie in a 11-a si ti-a predat metabolismul sau zaharurile la chimie.
Apropo uita-te prin topicul cu poze ca sa vezi cum arata asta care nu stapaneste domeniu,marcel,s-ar putea sa pui pozele lui pe perete ca sa te motiveze cand faci 15 reps cu gantere de 10 kg.
Asta e ultimul meu off topic,un sfat prietenesc,ori pune la profil varsta adevarata,ori scoate-o de tot,te faci de ras.
O zi buna
eu cred ca unii se inregistreaza pe forum mai degraba sa faca misto si doar atat, in rest nu stiu nimic ex:bogdans, mai opreste-te mai omule eu nu-mi imaginez sa ai 26 ani cand te comporti ca unul de 16...
eu cred ca unii se inregistreaza pe forum mai degraba sa faca misto si doar atat, in rest nu stiu nimic ex:bogdans, mai opreste-te mai omule eu nu-mi imaginez sa ai 26 ani cand te comporti ca unul de 16...
lasa-l in pace ca si-a luat ban :) si acum ca s-au linistit apele, sa ne intoarcem la fiarele noastre
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.