PDA

View Full Version : e bun antrenamentul asta???

Adytzzuu
16-04-2010, 11:43
uni picioare.+gambe..+abdo+30 de min alergare usoara
marti umeri+abdo +30 alergare
miercuri piept +abdo+alergat
joi spate+abdo+alergat
vineri biceps triceps +antebrat +abdo +30 de min alergat

????e bine???

Cristi.B
16-04-2010, 13:59
nu e bine. in primul rand abdomenele nu se lucreaza in fiecare zi. poti sa lucrezi de max 2 ori pe sapt. in al doilea rand de ce nu separi bicepsu de triceps? merge mult mai bine. pune bicepsu cu spatele si tricepsu cu pieptu sau invers. in al treilea rand lasa o zi libera intre antrenamente. de luni pana vineri e prea mult. incearca ceva de genu luni marti si joi vineri. sa ai miercuri liber

Gabyp00
16-04-2010, 13:59
abdomen ajunge daca faci de 2 ori pe saptamana
Sa nu crezi ca daca il faci in fiecare zi o sa se vada mai bine !

De ce alergi in fiecare zi ? ai probleme cu greutatea ?

Cristi.B
16-04-2010, 14:00
asa se explica tot ce ai scris in topicu despre nitrix. antrenamenul prost nu iti aduce progrese.

xstyle
16-04-2010, 14:02
ba cristi nu mai vorbi prostii ! e bine daca face biceps + triceps in aceeasi zi !! care e problema ?

Cristi.B
16-04-2010, 14:06
incearca cum am spus eu si o sa vezi rezultate :) crede-ma ca am ceva timp de cand ma antrenez

Gabyp00
16-04-2010, 14:06
xstyle ,parerile sunt impartite
Unora poate sa le mearga bine daca fac biceps+triceps , altora Nu
Lui Cristi poate nu i-a mers cu acest program si a incercat doar sa ajute !

Adytzzuu
16-04-2010, 15:43
da nu am facut antrenamentul asta.......mia zis cnv..si am intrebar doar daca e bun....si am incercat trb cu ...piept biceps....spate triceps..dar nu pot.....ma simt mult mai bine cand lu crez biceps+triceps.......si pieptu singur..si spatele la fel...............multumesc pentru pareri...

Adytzzuu
16-04-2010, 15:48
Sa va zic cum fac eu......

Luni...picioare...

marti.. piept

marti spate+trapez

miercuri umeri....

vineri biceps triceps, antebrat

ziceti in ce zi sa mai bag si abdomen.........

Enzo
16-04-2010, 16:23
pare ok.. abdomene cu picioarele

Gabyp00
16-04-2010, 16:46
Luni si miercuri
Dar incearca ,cum ti s-a mai spus sa faci pauza in ziua de miercuri

Cristi.B
16-04-2010, 20:44

Luni...picioare...

marti.. piept

marti spate+trapez

miercuri umeri....

cum adica marti piept si marti spate cu trapez? nu inteleg.

Gabyp00
16-04-2010, 21:02
Cristi , puteai sa iti dai seama ca a gresit...

bocancuputrezit
16-04-2010, 22:48
nu e bine. in primul rand abdomenele nu se lucreaza in fiecare zi. poti sa lucrezi de max 2 ori pe sapt. in al doilea rand de ce nu separi bicepsu de triceps? merge mult mai bine. pune bicepsu cu spatele si tricepsu cu pieptu sau invers. in al treilea rand lasa o zi libera intre antrenamente. de luni pana vineri e prea mult. incearca ceva de genu luni marti si joi vineri. sa ai miercuri liber

1. nu am mai auzit ca nu e bn sa lucrezi in fiecare zi;)))(decat daca esti ecto nu e indicat ):P
2. depinnde de program merge si biceps cu triceps eu la inceput facem piept triceps si biceps

bocancuputrezit
16-04-2010, 22:53

Luni...picioare...

marti.. piept

marti spate+trapez

miercuri umeri....

daca vrei sa lucrezi asa baga luni pipet
marti picioare cu abn
miercuri biceps triceps antrebrat
joi umeri
si vineri spate cu trapez
PAREREA MEa

sau iti pot recomanda
luni :piept + biceps
Marti;picioare + abodomen
miecuri pauza
joi:umeri cu triceps
vineri:spate cu trapez

AirDany
17-04-2010, 13:31
1. nu am mai auzit ca nu e bn sa lucrezi in fiecare zi;)))(decat daca esti ecto nu e indicat ):P
2. depinnde de program merge si biceps cu triceps eu la inceput facem piept triceps si biceps

Abdomenul e tot o grupa musculara...de ce sa antrenezi zilnic?

OaseMici
17-04-2010, 15:33
Abdomenul e tot o grupa musculara...de ce sa antrenezi zilnic?
Bine tu danny ..
Mie mi se pare cam ciudat sa faci doar umeri intr-o zi :D:D ...parca m-as duce degeaba ..asa am eu feelingu ..acuma na ..fiecare cum vrea ..am inceput de 2 sapt sa fac biceps + triceps + antebratz(dar nu atat de serios ..ca oricum il fac si la spate) ..si e chiar bine ..nu inteleg cristi de ce ar fi asta ATAT de rau ...

Gabyp00
17-04-2010, 17:17
Bine tu danny ..
Mie mi se pare cam ciudat sa faci doar umeri intr-o zi :D:D ...parca m-as duce degeaba ..asa am eu feelingu ..acuma na ..fiecare cum vrea ..am inceput de 2 sapt sa fac biceps + triceps + antebratz(dar nu atat de serios ..ca oricum il fac si la spate) ..si e chiar bine ..nu inteleg cristi de ce ar fi asta ATAT de rau ...

Daca faci cu greutati mari , si sa vrei ca nu mai esti in stare de altceva m u l t i m u l t i m u l t i m u l t i m u l t i m u l t i

katalin
17-04-2010, 17:46
Daca faci cu greutati mari , si sa vrei ca nu mai esti in stare de altceva m u l t i m u l t i m u l t i m u l t i m u l t i m u l t i

nu conteaza neaparat greutatea pe care o folosesti. Poti folosi greutati mici, medii, dar in schimb sa lucrezi la o intensitate foarte ridicata

OaseMici
17-04-2010, 19:17
nu conteaza neaparat greutatea pe care o folosesti. Poti folosi greutati mici, medii, dar in schimb sa lucrezi la o intensitate foarte ridicata
Intensitatea foarte ridicata e data de ... A)facute foarte rapid ?ceea ce e cam aiurea pentru ca te belesti din ce am inteles pe articulatii ...(in special daca nu ai facut asta inainte ) si b) foarte incet ?

Cristi.B
17-04-2010, 19:25
"1. nu am mai auzit ca nu e bn sa lucrezi in fiecare zi))(decat daca esti ecto nu e indicat ):P
2. depinnde de program merge si biceps cu triceps eu la inceput facem piept triceps si biceps"

si tu sti ca e bine sa antrenezi o grupa musculara de mai multe ori pe sapt? asa se explica faptul ca esti campion national :))

si la pct 2...hmmm...toti ne antrenam gresit la inceput. si faptul ca tu le antrenai pe toate alea la inceput...e gresit :)

Bogdan08
28-04-2010, 23:51
daca faci biceps + triceps...e bine sa faci o serie de biceps una de triceps sau biceps si apoi triceps (adica pe rand) ?

Cristian Neagu
30-04-2010, 14:04
Ai mai multe optiuni sa faci tot antr de biceps si apoi tricpes sau sa intercalezi un ex de bic cu unu de triceps sau superset, o serie de bic legata de una de triceps.

Bogdan08
01-05-2010, 11:36
si care ar fi mai indicat? superset am inteles ca doar odata pe luna

OaseMici
01-05-2010, 11:58
Ai mai multe optiuni sa faci tot antr de biceps si apoi tricpes sau sa intercalezi un ex de bic cu unu de triceps sau superset, o serie de bic legata de una de triceps.
EU stiam ca super seturile sunt numai pentru avansati ...

SicaKB24
01-05-2010, 22:47
abdomen ajunge daca faci de 2 ori pe saptamana
Sa nu crezi ca daca il faci in fiecare zi o sa se vada mai bine !

De ce alergi in fiecare zi ? ai probleme cu greutatea ?

alergatul zilnic are vreo problema? mai ales daca se vrea punerea de masa musculara?

Kelevra
01-05-2010, 23:07
alergatul zilnic are vreo problema? mai ales daca se vrea punerea de masa musculara?
Da. Consum caloric.. cucu crestere. Vrei masa musculara ( sau sunculara, vezi Mariusboss da boss) , atunci antrenament , mancare , somn , daca e si suplimente , bere , fotoliu , tv , cu reteta asta iti merge 100% :)