PDA

View Full Version : exercitiu pentru abdomen

hgentea
19-04-2010, 13:11
Salut. Antrenamentul meu pentru abdomen consta intr-un exercitiu numit bicicleta. Stand culcat pe spate, cu picioarele in aer simulez pedalatul unei biciclete. Il stiti desigur. 3 minute dureaza exercitiul. Daca il fac de 3 ori pe saptamana va avea rezultate? Este un exercitiu bun? Logic ca trebuie combinat cu cardio si alimentatie potrivita. Mersi

Cristi.B
19-04-2010, 13:30
exercitiul e bun pentru lower abs.

OaseMici
19-04-2010, 14:04
exercitiul e bun pentru lower abs.
Da pt lower abs intradevar ...
P.S:Cristi ala esti tu din poza?

alexg17
19-04-2010, 14:05
Da pt lower abs intradevar ...
P.S:Cristi ala esti tu din poza?

nu:))) se vede cate stii despre culturism....ala din poza e Frank Zane mare culturist ce a fost inainte

OaseMici
19-04-2010, 14:08
nu:))) se vede cate stii despre culturism....ala din poza e Frank Zane mare culturist ce a fost inainte
ma alexe...tu esti retardat ?Am zis CUMVA"cristi tu esti ala de la AVATAR ?!?!?!?" acum sincer ..si vreau un raspuns ..foarte foarte sincer ...stiu cine e frank zane retardule ...a pus cristi un LINK ..si am dat CLICK http://www.postimage.org/image.php?v=aVofA50 ..uite <<<< RETARDATULE>>>> ...te bagi ca un kilot in c*r ..doamne ma ...si imi facusem o impresie buna de tot despre tine ...

niq23
19-04-2010, 14:10
nu stricati si topicul asta :( sunt curios ce alte exercitii se mai pot face acasa pt abdomene in afara de crunch(mi se pare cel mai eficient) si clasicele abdomene

OaseMici
19-04-2010, 14:11
nu stricati si topicul asta :(
Doamne imi cer scuze ma ...da il intreb pe ala ..."frate tu esti ala din poza ?" si se baga alex ruptex si zice .."se vede cate stii despre culturism .." ...credea ca il intreb daca e ala de la avatar ...zane ..doamne ma ce ..Imi cer scz inca odata ..

OaseMici
19-04-2010, 14:16
nu stricati si topicul asta :( sunt curios ce alte exercitii se mai pot face acasa pt abdomene in afara de crunch(mi se pare cel mai eficient) si clasicele abdomene
Ridicarile de picioare sunt bune ...dar trebuie facute destul de incet ..ca sa simti ceva ...knee hugs ...si ridicari de picioare individuale ..tii un picior la 90 de grade ..si celalalt in ridici ..si tot asa ..si schimbi ..

alexg17
19-04-2010, 14:17
^credeam ca il intrebi de avatar:D oricum se vede cat de raton esti de incepi sa injuri ca nemancatul>:)
EDIT: cati ani ai?16?pfff cam mult zic eu pt un asa comportament

OaseMici
19-04-2010, 14:31
^credeam ca il intrebi de avatar:D oricum se vede cat de raton esti de incepi sa injuri ca nemancatul>:)
EDIT: cati ani ai?16?pfff cam mult zic eu pt un asa comportament
e a doua oara ma prietene cand te apuci si dai reply la ce zic eu fara sa citesti tot si cu ATENTIE ...ce zic ...te rog eu mult fii mai atent ..merci ...nu am 16 ani ..am 17 ..

hgentea
19-04-2010, 17:15
Da. pentru lower abs ma interesa. Dar este bine faptul ca il execut 3 minute, o singura serie, luni, miercuri si vineri? Nu trebuie in mai multe serii, timpul de executie mai scurt, sau ceva de genul asta? E destul de intens asa cum procedez acum, daca era altfel nu as mai fi intrebat si renuntam la el. ;)

sarcastic
19-04-2010, 22:37
Da. pentru lower abs ma interesa. Dar este bine faptul ca il execut 3 minute, o singura serie, luni, miercuri si vineri? Nu trebuie in mai multe serii, timpul de executie mai scurt, sau ceva de genul asta? E destul de intens asa cum procedez acum, daca era altfel nu as mai fi intrebat si renuntam la el. ;)

Dai 3 minute din picioare? Simti ca iti lucreaza?
Eu fac la bara, ridic picioarele pana imi dau cu genunchii in gura,si abea le mai simt ...
O sa incerc si eu asa cum faci tu

hgentea
19-04-2010, 23:30
Da. Dau din picioare 3 minute si simt ca lucreaza ca dupa 4 serii de orice alt exercitiu. Am intrebat deoarece credeam k trebuie cu pauze, ca in sistemul pe serii.

Cristi.B
20-04-2010, 06:39
oasemici ala din poza e aly112. in nici un caz nu sunt eu :D