PDA

View Full Version : Centura abdominala

SicaKB24
23-04-2010, 16:36
Vreau sa stiu si eu daca sunt eficiente centurile pentru stimularea electrica a muschilor abdominali. Utilizeaza cineva asa ceva , a obtinut rezultate , merita incercat?

Cristian Neagu
23-04-2010, 19:24
Daca aveau vreun efect mai vedeai oameni fara abs?Eu am avut cateva de la un amic si nu am obtinut niciun efect.

alexg17
23-04-2010, 19:50
sunt pur si simplu niste inselatorii!!

nyno13ro
23-04-2010, 19:51
Alea din cate am vazut/auzit sunt apa de ploaie. Nu am incercat niciodata de-astea cu electrostimulare, dar iti pot spune despre centurile de tip "sauna", gen Sauna Belt. Chiar sculpteaza abdomenul. Cu o dieta calumea, exercitii+ centura poti sa obtii un abs frumos.

alexxandra
28-04-2010, 10:35
sincer eu nici in sauna belt aia nu cred! eu ma gandeam ca poate mai mare efect are centura cu electrostimulare...pt ca masajele de la saloane cu electrostimulare..fac cam acelasi lucru...si acolo se vede dupa 4 sedinte...(bine acum depinde si cata grasime ai pe corp)

Cristian Neagu
28-04-2010, 11:41
Cate scuze si cheltuieli fac unii ca sa-si justifice lipsa de vointa!Antrenament+dieta+alergare=abs.

OaseMici
28-04-2010, 14:04
Cate scuze si cheltuieli fac unii ca sa-si justifice lipsa de vointa!Antrenament+dieta+alergare=abs.
Si daca respectivul vrea sa puna si masa musculara sa faca si abs?ecuatia antrenament + dieta +[Alergare] ...alergarea cam e cardio ...si...nu prea se impaca cu muscle gain ..nu ?

katalin
28-04-2010, 14:14
Si daca respectivul vrea sa puna si masa musculara sa faca si abs?ecuatia antrenament + dieta +[Alergare] ...alergarea cam e cardio ...si...nu prea se impaca cu muscle gain ..nu ?

in general, intai se face masa, iar apoi definirea ( cu ocazia asta, obtii si abs )

OaseMici
28-04-2010, 15:07
in general, intai se face masa, iar apoi definirea ( cu ocazia asta, obtii si abs )
Deci pui masa musculara ...si apoi definirea care inseamna si ceva cardio ...pierderile alea nesemnificative de masa musculara sunt observabile pe corp ... ?asta vreau sa stiu ...

alexg17
28-04-2010, 15:17
^nu,doar daca ai grija

Cristian Neagu
28-04-2010, 19:24

Nu e posibil sa cresti intr-o zona si sa slabesti in alta in acelasi timp.

hieronymus
30-04-2010, 17:31
E posibil sa slabesti de pe burta si sa cresti usor la brate, umeri sau alte grupe musculare. Dar tr sa fii expert in alimentatie si antrenament, sa ai un fond genetic de invidiat si o masa musculara deja formata. Un incepator nu are cum sa faca acest lucru. Asa ca
-sau te dezvolti puternic acmuland muschi si grasime, si apoi slabesti,
- sau slabesti acum si iti mentii masa musculara pe care o ai!

OaseMici
30-04-2010, 22:54
E posibil sa slabesti de pe burta si sa cresti usor la brate, umeri sau alte grupe musculare. Dar tr sa fii expert in alimentatie si antrenament, sa ai un fond genetic de invidiat si o masa musculara deja formata. Un incepator nu are cum sa faca acest lucru. Asa ca
-sau te dezvolti puternic acmuland muschi si grasime, si apoi slabesti,
- sau slabesti acum si iti mentii masa musculara pe care o ai!
Merci mult !

Enzo
30-04-2010, 23:15
La noi s-au interzis produse gen sauna belt pentru ca romanii nu foloseau cum trebuie produsul, respectiv nu se dadeau cu gelul ala sau tineam mai mult decat indica producatorul, drept pentru care s-au ales cu arsuri de toata frumusetea.
ANPC-ul l-a interzis acum vreo 4 ani prin august :)) stiu ca primisem o oferta dupa ziua mea si avand disponibilitati banesti m-ar fi tentat.. dar am auzit stirea si mi-am dat seama ca nu exista "easy way" in asa ceva..

OaseMici definirea nu inseamna "si ceva cardio" .. trebuie recalculat tot de la deficit caloric si macronutrienti, pana la antrenament specific si evident suplimente daca esti "grabit"

l.e. de acord cu hieronymus ... este posibil .. una din solutii este the ultimate diet 2.0 de lyle mcdonald .. nu indemn la nimic decat la lectura (cartea se gaseste pe net.. gratuit.. daca nu o gasiti, postati aici) .. si intr-un fel nu trebuie sa fii chiar expert in alimentatie ca sa pui masa musculara fara grasime sau sa slabesti fara sa dai un gram din masa musculara (daca scade circumferinta bratului, ca aici e "buba" pentru multi, asta nu inseamna ca ai pierdut masa... muschiul retine si el apa si grasime) , trebuie doar sa citesti cartea

OaseMici
30-04-2010, 23:21
La noi s-au interzis produse gen sauna belt pentru ca romanii nu foloseau cum trebuie produsul, respectiv nu se dadeau cu gelul ala sau tineam mai mult decat indica producatorul, drept pentru care s-au ales cu arsuri de toata frumusetea.
ANPC-ul l-a interzis acum vreo 4 ani prin august :)) stiu ca primisem o oferta dupa ziua mea si avand disponibilitati banesti m-ar fi tentat.. dar am auzit stirea si mi-am dat seama ca nu exista "easy way" in asa ceva..

OaseMici definirea nu inseamna "si ceva cardio" .. trebuie recalculat tot de la deficit caloric si macronutrienti, pana la antrenament specific si evident suplimente daca esti "grabit"
Hmmm ..aici la sala la mine mai toti care sunt mai mari asa ...fac cardio in ultima vreme la greu ...o sa il intreb pe unul data viitoare :D.deci ar trebui sa respect acelasi lucru masa apoi definire ..

Enzo
30-04-2010, 23:31
da.. forteaza cardio cu aceea alimentatie care au avut-o si pe programul de masa :)) majoritatea sunt malaci creatinizati (ca de naposim nu mai au bani si de steroizi nici nu se pune problema) care pur si simplu arunca 20min de cardio acolo.. 2-3 sprinturi si aia e.. ei sunt pe definire.. repet am zis majoritatea, nu toti.. dar.. asta e strict parerea mea

OaseMici
30-04-2010, 23:58
da.. forteaza cardio cu aceea alimentatie care au avut-o si pe programul de masa :)) majoritatea sunt malaci creatinizati (ca de naposim nu mai au bani si de steroizi nici nu se pune problema) care pur si simplu arunca 20min de cardio acolo.. 2-3 sprinturi si aia e.. ei sunt pe definire.. repet am zis majoritatea, nu toti.. dar.. asta e strict parerea mea
Da tot imi zicea si mie unu intr-o zi cand m-a vazut ca am bagat 5 pastile de glutamina pe gat ...ca sa nu mai iau "prostii dastea" ..sa bag creatina la greu ..si iam zis .."pai o sa pun ceva kile pe mine "...da el zice ."si ce ma ..pui si muschi" ...continuarea mea fiind ..si ceva APA ..de altfel ...

Enzo
01-05-2010, 00:16
nu trebuie neglijata nici creatina.. dar nici s-o fortezi cum fac ei :))

SMK127
20-05-2010, 08:26
baieti am si eu o intrebare...miam comandat o centura de la redis si nu stiu cum sa o port....o port pe talie sau pe bazin???astept raspuns..multumesc

katalin
20-05-2010, 08:35
baieti am si eu o intrebare...miam comandat o centura de la redis si nu stiu cum sa o port....o port pe talie sau pe bazin???astept raspuns..multumesc

o porti in asa fel incat sa-ti protejeze zona lombara