View Full Version : Durere abdominala
salut , de cateva zile ma incearca o durere abdominala si nu stiu despre ce e vorba
durerea nu este foarte mare , mai degraba un discomfort mai accentuat
zona unde ma doare este cea din poza , nu ma doare "in parti" ( ma gandisem apendicele ) , ma doare fie ca mananc , fie ca nu , n am probleme de ordin fiziologic
pe la sala n am mai trecut de vreo 5 luni , daca ar conta la ceva
daca se pricepe cineva .. v`as fi recunoscator , progamare la ecografie & internist avand abia vineri
Sa nu fie vreo indigestie ceva...ai avut vreo masa mai grea zilele trecute?
am fost la un gratar .. pe la 1 noaptea .. bautura multa ( bine , bere ) + ceva mancarica .. dar problema a inceput la vreo 2 zile dp respectiva seara
hieronymus
29-04-2010, 14:17
Seamana a toxinfectie alimentara.
Incerca sa nu mai mananci lucruri grele (ex carne rosie), branzeturi, fructe si chestii care fermeteaza. Poti sa incerci cu 2 pastile de metocopramid/zi, iti vor usura digestia.
In rest consult la interne.
cred ca a fost toxinfectie alimentara, pt ca se pare ca nu ma mai deranjeaza ;
haha , cred ca am mancat zilele urmatoare fix ce mi ai zis tu sa nu mananc
metocopramid am luat + ceva omeprazol ( 2 pastile / zi ) , asta la indrumarea farmacistei
oricum , maine ecografie + consult
mersi mult
hieronymus
29-04-2010, 14:42
Daca de-a lasat, asta a fost: toxinfectie. Vezi tu, sistemul digestiv a fost obosit crunt dupa ciolhanul de la 1 noaptea, dar nu a cedat. Insa, in loc sa ai intelepciunea sa tii regim vreo 3 zile, tu l-ai stresat din nou cu mancaruri grele si care feremteza, si a cedat.
E ca la arte martiale: poate nu iti dobori adversarul dintr-un mauasi-geri, dar il ametesti. Cand completezi insa si cu directa de dreapta, sigur nu se mai scoala de jos. Tu ti-ai ametit sistemul digestiv cu cilhanul de la 1 noaptea, si l-ai facut KO cu mancarea de a doua zi.\
Sper sa fii mai intelept pe viitor.p i m p
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.