PDA

View Full Version : ochii din cap

VIOREL67
12-03-2004, 22:09
de un an sau chiar 2 m-am confruntat cu problema ca nu mai vad de la apropiere mica..stiu ca este de ras dar mie prima data cand am vazut literutele prin ceata deja imi dadeau lacrimile de necaz .Azi am venit de la sala si cand m-am apucat de citit :anuntul de la a la z" pur si simplu nu mai vedeam bine si puterea de concentrare era aiurea,spun asta ca daca intindeam ziarul la lungimea bratului citeam bine.
stiu ca am mai citit pe aici ca fiara strica ochiul:)) dar problema ca control trebuie sa fac musai ,dar o medicatie se poate macar sa stagneze pana ajung la finalele europene?
stiu ceva de vitaminea b/e si altele dar sigur inca nu am avut timp sa ma documentez .
multam si nu rade de mine:mad:

Dr.S.Damian
14-03-2004, 15:08
In nici un caz nu rad de tine, Mos Viorele :D :D

Deci, uite ce ai de facut: mergi la oftalomolg ca sa-ti dea reteta de ochelari "de aproape", ca alta solutie nu ai, tataie...
Poti sa iei cate B-uri vrei, dar hipermetropia tot o sa persiste.

VIOREL67
14-03-2004, 16:22
nasol
in adolescentza cruda doream sa imi pun de fitze si acum imi vine a urla.
mda.
alta solutie nu exista.multumesc.

JohnnyBravo
15-03-2004, 15:36
las viorele ca eu port de la 6 ani....o sa te obisnuiesti :)

serban, care ar fi exercitiile care creaza presiune pe nervul optic? sau care ar putea afecta vederea...

am citit dincolo ca impinsul declinat ar fi unul dintre ele...eu simt un usor disconfort la tractiunile pt biceps si uneori la presa...in rest n-am treaba.