PDA

View Full Version : Vreau sa ma ingras!

Unregistered
12-03-2004, 23:47
buna ziua !

Am 16 ani .AM inaltime 1.94 cm si 57 kg si as dori cateva sfaturi in ceea ce priveste problema mea.As dori sa ma ingras.Mananc mult ,dar nu iau nici un kilogram in plus.Mi-am facut analizele
vitaminele miau iesit bine ,calciul ce il aveam mai mic.Medicul de familie mi-a spus asa e firea mea si sa nu imi fac probleme,dar eu vreau sa ma ingras ,va da-ti seama la 1.94 sa ma 57 kg sunt f. slab.

Ce sfat puteti sa-mi dati ?

Sper sa ma puteti ajuta!
Si inca ceva :Este bine daca m-as duce la o sala de forta si as lua proteine sau prafuri ce iau majoritatea?

Va multumesc.

Dr.S.Damian
14-03-2004, 15:13
Pe de-o parte, poate sa fie foarte adevarat ce ti-a spus medicul de familie: e posibil sa fii genul inalt si slab, dar asta nu insemana sa dezarmezi.
Pe de alta parte, la 16 ani esti in plina perioada de crestere. In momentul cand cresterea in inaltime se va opri, vei incepe sa mai iei si in greutate.
Sfatul meu este sa te apuci serios de sport, oricare dar de culturism in special, sa mananci foarte bine (alimente bogate in proteine) si ai putea sa folosesti si suplimente, dar de preferat atunci cand vei incepe sportul.