PDA

View Full Version : Antrenament

EdUtZuL
07-05-2010, 11:26
Salut am 17 ani am 1.78 m 56 kg as vrea sa pun ceva masa musculara.
Sunt Ectomorf.
As vrea un program de antrenament , daca este bine sa i-au ceva suplimente si ce alimente ar trebui sa consum mai mult.

hieronymus
07-05-2010, 15:53
foloseste functia search, gasesti o multime de programe si informatii, si pe baza lor poti sa iti faci singur un program, in functie de particularitatile tale fizice, pe care noi il putem imbunatati.

EdUtZuL
07-05-2010, 17:58
Eu ziceam sa fac asa:

Luni - Piept Umeri
Marti - pauza
MIercuri - Spate triceps
Joi - picioare abdomen
Vineri - Pauza
Sambata - Biceps
Duminica - pauza

Pentru ligamente slabe de la glezna sunt exercitii?

Enzo
07-05-2010, 18:23
Eu ziceam sa fac asa:

Luni - Piept Umeri
Marti - pauza
MIercuri - Spate triceps
Joi - picioare abdomen
Vineri - Pauza
Sambata - Biceps
Duminica - pauza

ala nu prea are ce cauta acolo.. muta tricepsul sambata odata cu bicepsul.. iar miercurea poti sa faci si trapez sau niste indreptari.. in rest e ok.. Spor !

OaseMici
07-05-2010, 19:33
Eu ziceam sa fac asa:

Luni - Piept Umeri
Marti - pauza
MIercuri - Spate triceps
Joi - picioare abdomen
Vineri - Pauza
Sambata - Biceps
Duminica - pauza

Eu zic ca e ok asta al tau ... iti sugerez sambata biceps + triceps ... sa faci doar spate miecuri ...Te salut Bafta !!

EdUtZuL
07-05-2010, 20:03
Ok asa am facut am schimbat.
O parere despre ligamente ceva alergat m-ar putea ajuta ?

OaseMici
07-05-2010, 22:53
Ok asa am facut am schimbat.
O parere despre ligamente ceva alergat m-ar putea ajuta ?
Scuze am uitat sa mentionez ceva ...biceps + triceps in aceeasi zi nu da rezultate la toti ...asa ca ..daca dupa 1-2 nu prea vezi rezultate ..ar fi bine sa faci cum a zis enzo ..cand te mai si obisnuiesti cu efortul..
Ligamentele ti le nenorocesti cu alergatu in general ... iti trebuie adidasi cu talpa inalta ...iar pe beton ...cu adidasi dinastia cu talpa scurta te faci praf ..

Enzo
07-05-2010, 23:32
Si eu am incheieturile varza.. singurul care mi s-a parut ok a fost animal flex.. scump ca naiba dar a meritat cel putin pentru o perioada..
Am observat ceva imbunatatiri si cu niste calciu (600mg dimineata 1200mg seara).
Dar concret nu pot sa-ti recomand nimic deoarece ma depaseste problema.

EdUtZuL
08-05-2010, 10:20
Si eu cu calciu stau slab cred ca de la asta is asa sensibile totusi mi se pare mult 600 mg dimineata si 1000mg seara de obicei luam 1000 pe zi eu.

Cristian Neagu
08-05-2010, 13:05
Atentie , calciul in exces se depune in riniki, am patit-o eu.

Enzo
08-05-2010, 13:44
Asa stiam si eu dar la doze de peste 2g sau ceva de genul. Asa e ?

Cristian Neagu
10-05-2010, 12:30
Depinde si aici de multi factori.

hieronymus
10-05-2010, 14:21
depinde de predispozitia genetica, daca tata a avut piatra la rinichi/prostata, depinde de cat de multe lichide bei .

Cristian Neagu
10-05-2010, 17:19
La mine au avut ambii parinti.Insa de knd am inceput sa beau la trezire 1,5l apa plata, nu am mai facut pietre si urmaresc constant evolutia la echograf.

niq23
10-05-2010, 17:38
ca tot veni vorba de apa si nu as vrea sa fac un topic e buna cea de la chiuveta? eu unul beau de la un izvor de-aici din cartier dar 'problema' e ca e trasa cu pompa din pamant si ma gandesc oare nu e trasa cu tot cu nisip si alte impuritati?, apropo mai are si o 'aroma' asa de oua clocite.. iar pe sticlele de plastic dupa mai multa folosinta prinde o culoare galbuie..
exceptand cea plata din comert dintre chiuveta si izvorul cartierului care e mai buna?

alexg17
10-05-2010, 17:55
cea de la chiuveta nu e buna deloc!probabil de asta are si gustul(de kkt) shake-ul care mi-l prepar:D

bocancuputrezit
10-05-2010, 18:01
ce parere aveti vreau sa fac luni spate trapez marti pauza miercuri brate si vineri piept umeri sunt cam nedumerit sa schimb antr din ziau de miercuri cu cel din ziua de vineri sau sa las asa in care zi sa introduc abdomenu sau un alt program pt 3 zile fara picioare

PICIOARE NU fac pt ca practic rugby si le antrenez acolo MULTUMESC,.,,

Bello
17-05-2010, 17:21
ce parere aveti vreau sa fac luni spate trapez marti pauza miercuri brate si vineri piept umeri sunt cam nedumerit sa schimb antr din ziau de miercuri cu cel din ziua de vineri sau sa las asa in care zi sa introduc abdomenu sau un alt program pt 3 zile fara picioare

PICIOARE NU fac pt ca practic rugby si le antrenez acolo MULTUMESC,.,,
Deschide un Thread nou daca doresti ceva.

BOGDANS
26-05-2010, 21:55
Eu zic ca e ok asta al tau ... iti sugerez sambata biceps + triceps ... sa faci doar spate miecuri ...Te salut Bafta !!

programul care il recomanzi tu e de avansati .
pentru incepatori incerca asta:
luni: piept umeri triceps
miercuri:picioare abdomen
vineri:spate bieps

Alege exercitii de baza
pentru grupa mare fa 8-10 serii, grupa mica 6-8 serii.