PDA

View Full Version : ideal protein sau proteinmix-r?

Ser89
21-05-2010, 17:42
salutare am 20 de ani, 175 cm inaltime, 75 de kg, 6pcte ecto si 6 mezo.
as dori sa stiu care concentrat proteic este mai bun ideal protein sau proteinmix-r? mentionez ca sunt in perioada in care fac 2 sesiuni de cardio/zi, 4 zile/sapt (inainte si dupa fiec antrenament). As dori sa dau jos din grasimea de pe burta dar sa nu pierd prea multa masa musculara
pe langa ce imi veti recomanda mai iau si l-carnitin instant(2 plicuri/zi in zi de antrenament si 1/zi in zi de pauza) si 1-2 siluet bars/zi
dak aveti alta sugestie ascult cu mare interes :)
multumesc anticipat

dedera
21-05-2010, 19:02
ProteinMix

BOGDANS
25-05-2010, 21:11
Atata timp cat vrei sa slabesti poti sa le incerci pe amandoua si sa vezi cu care iti merge mai bine.
vitamine ceva iei?
daca nu iei ia niste vitamine neaparat.

BOGDANS
25-05-2010, 21:13
daca vrei sa cresti masa musculara recomand proteinmix-r
Idealu avand soia din plin care afectiaza secretia de testosteron deci adio crestere.

Cristian Neagu
25-05-2010, 21:16
Bogdans WARN!Ti-am atras atentia pt posturi multiple.Incearca sa scrii ce vrei intr-un singur post.

dedera
25-05-2010, 21:19
daca vrei sa cresti masa musculara recomand proteinmix-r
Idealu avand soia din plin care afectiaza secretia de testosteron deci adio crestere.

Ce?Unde?Cand?Cum?
Ai testat personal cele spuse de tine?
Daca raspunsul e nu(''daca'' e cam in plus) atunci te rog frumos sa vii cu argumente.

BOGDANS
25-05-2010, 21:44
nu aveam cum sa testez pe mine ca soia scade productia de testo. In schimb au facut-o altii pentru mine
Imi cer scuze ca am scris posturi multiple asa am fost invatat. nu stiam aceasta regula a forumului greseala mea

dedera
25-05-2010, 21:56
nu aveam cum sa testez pe mine ca soia scade productia de testo. In schimb au facut-o altii pentru mine
Imi cer scuze ca am scris posturi multiple asa am fost invatat. nu stiam aceasta regula a forumului greseala mea

Cand faci o afirmatie trebuie sa aduci si dovezi,asa e corect.Eu oarecum vorbeam serios in postul meu,si eu caut dovezi clare,am citit si eu articolul de pe doctor.info pe care probabil si tu l-ai citit dar alea nu sunt relevante pentru mine atata timp cat Uceanu se lauda peste tot ca Ideal Protein face parte din dieta lui zilnica si are tricepsul ala imens(care nu-mi place).Am ajuns sa cred ca merge si isi ia direct o bascula de ideal.La varsta lui arata destul de bine.

BOGDANS
25-05-2010, 22:09
Chestia cu proteina din soia am citit-o si pe doctor.info dar si un articol de pe alt forum nu stiu daca am voie sa dau nume. Cum momentan sunt banat pe acel forum nu pot sa dau un search sa vad dar o sa revin pe tema asta.
Referitor la Florin Uceanu el nu a crescut cu ideal el se intretine cu el daca chiar consuma acest produs.
Eu personal nici nu cred ca ar lua Ideal, doar e platit sa spuna ca ea.Ce ai vrea sa spuna ca ea altceva decat redis?

dedera
25-05-2010, 22:15
Daca intr-adevar e platit sa spuna in FIECARE articol ca Ideal Protein face parte din dieta lui zilnica eu ma intreb,de ce e platit sa faca reclama unui produs asa slab?Doar pentru ca apare poza lui pe borcanu ala?Ar avea mai mult succes cu ProteinMix.

BOGDANS
25-05-2010, 22:28
sa inteleg ca Uceanu a descoperit suplimetul minune?
sa luam ideal si sa aratam toti ca uceanu?
cum arata el e rezultatul a multi ani de munca, nu rezultatul unui supliment sau altul.
dupa ce am incercat de la un prieten doua inghitituri de ideal am ramas placut surprins:
gust cat se poate de ok
se dizolva fff bine
M-am hotarat sami iau si eu,singura problema la el ar fi ca contine soia, ceea ce nu ar fi o mare problema la mine deoarece nu vreau masa momentan.

BOGDANS
25-05-2010, 22:40
salutare am 20 de ani, 175 cm inaltime, 75 de kg, 6pcte ecto si 6 mezo.
as dori sa stiu care concentrat proteic este mai bun ideal protein sau proteinmix-r? mentionez ca sunt in perioada in care fac 2 sesiuni de cardio/zi, 4 zile/sapt (inainte si dupa fiec antrenament). As dori sa dau jos din grasimea de pe burta dar sa nu pierd prea multa masa musculara
pe langa ce imi veti recomanda mai iau si l-carnitin instant(2 plicuri/zi in zi de antrenament si 1/zi in zi de pauza) si 1-2 siluet bars/zi
dak aveti alta sugestie ascult cu mare interes :)
multumesc anticipat
Nu are rost sa faci cardio inainte de antrenament.consumi energia atat de necesara la antr. Ia uitate aici http://www.cristianmargarit.ro/2008/02/antrenament/cardio-inainte-sau-dupa-antrenamentul-cu-greutati