PDA

View Full Version : Grasimea de pe burta

andreuotzza
25-05-2010, 20:31
Buna ziua ! Cred ca multe fete se confrunta cu acesta problema. Eu fac parte din categoria aceasta.De aprox.3 saptamani am renuntat la dulciuri,fast-food ,prajeli etc. . Fac zilnic diverse exercitii pentru abdomen,iar in week-end alerg 2 ore . Rezultatele insa nu apar :( . Chiar nu stiu ce sa mai fac . Atunci cand ma incordez am observat ca se pot vedea muschii ,dar ii acopera un strat de grasime si de aici apare aspectul de burta c a p z i .

dedera
25-05-2010, 20:47
Pune o poza

andreuotzza
25-05-2010, 21:39
Gata ,am pus pozele .Imi cer scuze pt intarziere

dedera
25-05-2010, 21:46
Ok,e bine ca daca te arunc in apa te scufunzi adica nu ai colac deala :))
Problema sta in felul urmator(sa ma scuze Dl.Neagu ca nu sunt in aria dedicata),daca ai exclus chestiile nocive dai de altceva,trebuie sa stii cand sa mananci alimentele sanatoase.Sa iti dau un exemplu,fulgii de ovaz fac parte din categoria alimentelor sanatoase dar daca ii mananci seara la 7-8 e de rau.

Ce alimente mananci tu in mare si ce mananci intr-o zi?Aa inca un pont,2 ore de alergat e PREA mult.

andreuotzza
25-05-2010, 21:55
Dupa ora 18:00 nu mai mananc nimic. Cateodata mi se mai face foame si mananc un mar dar nu mai tarziu de ora 20:00. De exemplu : astazi de dimineata am mancat 3 felii de paine prajita cu gem de prune (facut in casa) si ceai putin indulcit :D (asta fiind pe la ora 7:15 pt ca eu invat dimineata). Pana la ora 14:00 am rotait niste covrigei cu sare , o portocala si un mar + apa . Cand am ajuns acasa mi-am facut o salata si un sendvis cu o felie de paine neagra si o felie subtire de muschi ( tin sa mentionez ca am inceput sa reduc foarte mult din mezeluri pana cand le voi scoate de tot ) . Peste ceva timp am rontait niste biscuiti digestivi ,iar peste cateva ore am mancat o portocala . Eu dupa ora 17:00 nu prea mananc mancare.Deobicei mananc multe fructe.

dedera
25-05-2010, 22:10
Mananci prea putin,in mare parte tu mananci exact ce trebuie sa reduci adica carbohidrati,cantitatea de proteine tinde catre zero ! Stii ce se intampla cand organismul numai are la dispozitie carbohidrati adica sursa principala de energie?Isi ia energie din rezervele proprii adica de pe burtica ta.

Gemu nu conteaza unde e facut,tot o galeata de zahar are in el,adioPaine prajita,sper ca e paine de secara,graham,feliile alea sunt mici nu?
Covrigei nu's buni
Scoate biscuitii aia

Dupa ora 17 nu mananci decat fructe,stii ca fructele au in ele ceva care e 99% asemanator cu zaharul nu?Fructoza.Daca tu mananci fructe(ai zis ca multe,deci nu-i bine) ce crezi ca o sa faca organismul cu energia aia pe care nu o folosesti?O sa o depuna.

Lasa fructele alea seara,inlocuiestele cu iaurturi sau carne la cuptor/gratar,pestele ar fi perfect.Poti adauga si salata.
Scoate gemul ala dimineata,poti manca cereale cu lapte(fulgi de ovaz de exemplu) Sau langa painea aia(care se presupune ca e de secara) pune un aliment bogdat in proteine.

Daca iti plac fructele manancale in prima parte a zilei,la scoala poti.

Cand ajungi acasa ,o masa tot cu carne(cuptor/gratar) si salata.

Iaurtul poate fi considerat gustare.

Numai alerga 2 ore,incearca sa alergi incet in asa fel incat sa poti purta o conversatie cu cineva dar sa nu poti canta,nu prea slabesti cu sprinturi,tu trebuie sa mentii ritmul cardiac ridicat o perioada mai mare de timp.

Nu uita sa bei muuulta apa.

andreuotzza
25-05-2010, 22:16
Multumesc pentru sfat si promit sa ma tin de el y e s . In legatura cu exercitiile pentru abdomen , cam ce ar fi mai bune ? As dori sa imi lucrez bine muschii , dar in acelasi timp sa am si un abdomen plat si feminin. Eu fac exercitiile acelea ( 8 minute pentru abdomen care se gasesc pe net ) .Sa continui cu ele sau sa incerc si altceva ? Multumesc !

dedera
25-05-2010, 22:24
Grasimea de pe abdomen este o grasime mai speciala,eu unul nu am scapat de ea niciodata prin abdomene,am avut o perioada cand faceam 200 de abd zilnic in mai multe serii,nu a avut cine sa ma opreasca.Cu ce m-am ales?Cu abdomenul mai tare dar nu s-a dus nimic de pe el si nici nu a crescut.

Continua sa faci exercitiile alea dar incearca sa faci niste sacrificii alimentare o perioada si sa te tii de alergat pana ai rezultatele dorite.Poti incerca sa iei L-carnitine daca vrei,te v'a ajuta.
Daca nu ai niciun magazin de suplimente pe la tine,poti sa faci comanda la redis pe site ( redis.ro)

andreuotzza
25-05-2010, 22:29
Multumesc pentru sfaturi :* Am sa ma revin cu poze cand se v-a vedea vreun rezultat :D . Vointa imi mai trebuie si o sa am rezultatele cat de cat dorite m u l t i .

cezzz
26-05-2010, 12:46
Si pana acum 3luni ce faceai? bagai shaorma la greu? Numai mananci dupa ora 18? dc? vrei sa te imbolnavesti? Inainte sa te mai infometezi si sa te chinui citeste niste reguli dupa care treb sa te ghidezi: 1) mananca cand te trezesti cereale cu lapte sau iaurt 2) fructele se mananca doar dimineata si nu se combina cu alte alimente ci doar cu apa. 3) treb sa mananci 1 masa la 3-4ore. 4) treb sa mananci 4-5 mese mici intr-o zii 5) cu 2 ore inainte de efort nu ai voie sa mananci nimic 6) pt a slabi poti sa iei 1-2gr de carnitina inainte si dupa antr 7) mananca o masa dupa antrenament 8) fa minim 3 antr cardio pe sapt 9) ultima masa treb sa o iei cu aprox 2 ore inainte de somn. In rest un complex de vitamine si o viata echilibrata combinata cu un antr cardio serios ar treb pe TERMEN LUNG sa dea rezultate si vizibile si invizibile :) Bafta

dedera
26-05-2010, 12:55
Ca sa ai rezultatele dorite si cel mai important,sa le mentii,trebuie ca mancatul sanatos + miscarea sa devina obisnuinta.Daca bei iaurtul in scarba gandindu'te la o shaorma mare si un pahar urias de cola cu o lada de gheata,nu e bine.

Cristian Neagu
26-05-2010, 13:34
Orice rezultat , apare in timp.Nu ai pus grasimea aia in 2-3 sapt asa ca nu te astepta sa scpai rpd de ea.

alexg17
26-05-2010, 15:47
Buna ziua ! Cred ca multe fete se confrunta cu acesta problema. Eu fac parte din categoria aceasta.De aprox.3 saptamani am renuntat la dulciuri,fast-food ,prajeli etc. . Fac zilnic diverse exercitii pentru abdomen,iar in week-end alerg 2 ore . Rezultatele insa nu apar :( . Chiar nu stiu ce sa mai fac . Atunci cand ma incordez am observat ca se pot vedea muschii ,dar ii acopera un strat de grasime si de aici apare aspectul de burta c a p z i .

baga idul meu alexgrigore17 poate te pot ajuta;)

DorinV
26-05-2010, 16:58

=)) =))c a p z i

alexg17
26-05-2010, 17:01
^ce e de ras?

niq23
26-05-2010, 17:28
rade, pentru ca filtrezi cu ea ceea ce e destul de jenant pentru tine, aici nu sunt matrimoniale :) ... daca vroiai sa o ajuti, ii scriai aici ca doar nu ii impratasesti secrete de stat

alexg17
26-05-2010, 17:36
^:))nu a fost asta intentia:D i-am lasat idul ca sa i raspund mai repede daca tot intra in 3 ani din nou pe forum...

Cristi.B
26-05-2010, 20:44
andreea poti lua id-ul lui alex pt ca te poate ajuta, dar sa nu te astepti sa arate ca domnu din poza de la provilu' lui :)

BOGDANS
26-05-2010, 21:12
manca cereale cu lapte(fulgi de ovaz de exemplu)
uite ceva despre cerelale cu lapte.

WARN INCALCI REGULILE FORUMULUI.FARA RECLAME LA ALTE SITURI.

niq23
26-05-2010, 21:17
de-asta sunt si recomandate dimineata :) nu ti-a zis nimeni sa le iei cand te duci la somn.

+ ca aici nu se discuta de cereale nesquic musli sau alte balarii .. a si specificat fulgi de ovaz. Sincer nu stiu de ce domnu margarit are gaze de la cereale eu unul nu am facut si e destul de impropriu spus nu are proteina are dar nu completa precum cele de origine animala, asta ai putea consuma prin mijlocul si ultima parte a zilei, dimineata iti trebuie carbo -> energie. La fel si grasimile esentiale nu trebuie aduse in discutie la cereale ca nu discutam despre carne.. de peste spre ex :)

DorinV
26-05-2010, 21:49
mai lasa-ma putin cu cristi asta, la cate bomboane mentolate a luat si arata doar atat..., sunt baieti pe forumul asta care de departe arata mai bine. Fulgii de ovaz nu sunt sursa de fibre ? Pe cine sa cred? altii zic altceva.. El avu gaze de la cereale...care cereale,care zice ca nu l-ea mancat ca ii pareau oribili la gust? termin aici constientizand ca fac off topic.
Ca sa fiu si on, laptele cu cereale te ajuta intr-o dieta low carb, ele fiind contraindicate intr-o dieta pro grasime.

dedera
26-05-2010, 21:49
uite ceva despre cerelale cu lapte

Cristi M stie ce vorbeste,nu zic nu dar uneori exagereaza.Fulgii de ovaz ii mananc dimineata de aproape 2 ani de zile,cand ii inlocuiesc dimineata cu altceva sunt un om complet mort.Contin carbohidrati complecsi,fibre,proteine.
Eu nu am vazut multi oameni care se plang din cauza fulgilor de ovaz dar cunosc oameni care sau facut mari cu ei.
Concluzia?Numai inghite tot ce zice cristi.

andreuotzza
26-05-2010, 21:57
Draga alexg17 tin sa te anunt ca sunt noua pe site.Sunt doar de cateva zile ;) . Va multumesc pentru sfaturile voastre. Deja pot sa zic ca am inceput un nou stil de viata :p . Eu nu mananc de la fast-food . De mica parintii mei nu prea ma lasau sa mananc de la fast-food si bine au facut pt ca acum vad pe multi cum infuleca pe nerasuflate . La revedere !

katalin
27-05-2010, 07:39
Numai inghite tot ce zice cristi.

y e s

Kelevra
27-05-2010, 19:23
Eu nu inteleg cu ce ai putea tu sa o ajuti.c o n f u

BOGDANS
27-05-2010, 22:06
Concluzia?Numai inghite tot ce zice cristi.
prietene daca am ajuns la concluzia asta e grav tare de tot.
daca tu un analfabet cu 0 pregatire in domeniu ajungi sal contrazici pe cristi e grav tare.
intereseazate te rog sa vezi ce pregatire are crisit.
Daca iti spun ca a este personal trainer si chiar monstri de la mister olympia au apelat la el schimba cumva situatia?

ManowaR
27-05-2010, 22:19
daca tu un analfabet cu 0 pregatire in domeniu ajungi sal contrazici pe cristi e grav tare.
Daca iti spun ca a este personal trainer si chiar monstri de la mister olympia au apelat la el schimba cumva situatia?

Se poate un mic ban ptr. domnul "intelectual" ??

Ne poti da niste nume de "monstri" care au apelat la el ? Sa ne mai documentam si noi... Apropo, de ce esti asa acid ? Te-am mai intrebat, ai scris cumva vreo carte ?

DorinV
27-05-2010, 23:10

Coleman Cutler sau Jackson care a apelat la el? ca si eu aveam unele banuieli doar ca nu mi le confirma nimeni.. totusi a fost buna asta, aproape am ras. da sti cum ar fi de preferat, mai bine rezultatele personale ale lui prima data apoi povestile nemuritoare... iar eu am mai zis, ce ne tot flenduri pe la nas cristi cristi ne indrumi intr-o veselie pe blogul lui, il slavesti atat... forumul unde e moderator nu ni-l dai ?
banuiesc ca e de prisos sa-mi cer scuze pt off, totusi imi cer sczue.

BOGDANS
28-05-2010, 23:14
asta e problema voastra luati totul in bataie de joc. Nu stiu de ce va deranjati sa postati, sa inteleg ca esti mai pregatiti in domeniu ca, cristi?

AirDany
28-05-2010, 23:19
asta e problema voastra luati totul in bataie de joc. Nu stiu de ce va deranjati sa postati, sa inteleg ca esti mai pregatiti in domeniu ca, cristi?

"decat" era o varianta ok.

dedera
29-05-2010, 11:35

1 la mana,eu nu te-am jignit pe tine dar pot sa o fac,totusi cati ani ai?26 sau 16?Prima oara la profilul tau a aparut 16.
Prefer sa fiu cu 0 pregatire decat sa-l pup in c*r pe Cristi.Peste tot singurul tau argument consta intr-un link de pe blogul lui.Vii sa ne spui ca de la un shake de ideal protein adio crestere.Esti penibil.

Daca mi-ai spune ca au apelat aia la el nu te-as crede,m-as uita la el prima oara,are prea multe aere in cap si prea multe intolerante,din punctul lui de vedere nimic nu este bun de mancat,nici macar iarba pentru ca se pisa cainii pe ea.

Eu analfabet cu 0 pregatire (teoretic) , tu pupincurist,gramatica probabil ai facut-o cu menajera lui Cristi,el nu cred ca are timp de admiratori.

Pa

Cristian Neagu
29-05-2010, 11:41
Eu consider ca nu asta e obiectul acestui topic; evaluarea lui Cristi Margarit.Ca sa il poti evalua trebuie sa-l cunosti personal si sa ai niste criterii stiintifice.Eu am o parere buna despre Cristi si cred ca a popularizat si educat mult publicul prin aparitiile sale la tv.Noi aici vb de complet altceva si va rog sa ramaneti la topic.
- observatie nu e cazul sa tot dai linkuri Bogdane catre alt blog sau forum, pt ca incalci regulile acestui forum,obligandu-ma pana la urma sa te banez, kestie pe care evident nu doresc sa o fac, decat daca ma obligi.

BOGDANS
29-05-2010, 12:20
Fac un off topic acum. Scuze nu am stiut ca prin asta incalc o regula a forumului. Nu o sa se mai intample. Pt dedera prima data am gresit din neatentie anul nasterii dupa aia am revenit deci am 26. In legatura cu shakeul de ideal mam exprimat gresit si imi cer scuze pentru asta. E ff mult de discutat pe tema proteinelor din soia, multe pareri , multe conceptii. Nu mai imi spune nimic de cristi, nu ma intereseaza ce crezi tu, deja ni sa atras atentia sa nu mai vb despre el . Rferitor la greselile de gramatica, sau exprimare, am vazut ca aici sunt acceptate si tolerate de asta m-am grabit si eu cand am postat ceva si nu am fost foarte atent.

dedera
29-05-2010, 13:07
1.Ai dreptul sa ma jignesti,sa ma faci analfabet atunci cand tu stapanesti perfect domentiul unde eu sunt bata adica Limba Romana.
2.Nu ma intereseaza Cristian Margarit asa cum te intereseaza pe tine,Dl.Neagu are dreptate,poti evalua o persoana dupa ce o cunosti,in acest caz inceteaza sa il mai idolatrizezi atat pe Cristi.
3.Am uitat sa te intreb,tu ma faci pe mine analfabet cu 0 pregatire doar pentru ca m-am luat de Margarit?Aici faci o amestecatura intre Limba Romana si pregatirea mea in domeniul culturismului si nu numai,lasand la o parte faptul ca nu stii nimic despre mine.

Asta a fost ultimul meu mesaj aici,daca vrei sa imi raspunzi e alegerea ta.

BOGDANS
29-05-2010, 13:20
Scuze ca team jignit. Termenul de analfabet, pe care l-am folosit nu m-am referit la Limba Romana, era cu sens figurat.
Nu il idolatrizez pe Cristi, doar am respect pentru el si cunostintele lui. Si ti-am mai spus mai sus sa nu mai deschizi subiectul despre Cristi.
Nu stiu TOTUL despre tine dar din posturile tale am ajuns sami fac o impresie despre tine. adica cear trebui sa stiu despre tine? Cum arati, cum te inbraci, eu tiam raspuns strict la posturile pe care le-ai avut.
Nici nu te mai deranja sa postezi.

Nanu_ionut
29-05-2010, 15:00
mai facurati inca un topic de rahat..

Cristian Neagu
30-05-2010, 09:41
Ambii primesc warn, daca mai vad asa ceva pe alt topic se lasa cu ban.