View Full Version : Inaltimea
Salut, Am 15 ani si 1.68, parintii mei sunt foarte mici de statura, mama are cam 1.56 si tata cam 1.63. Am sanse sa trec de 1.75( eu sper sa ajung la 1.80). M-am apucat de innot si joc apraope in fiecare zi basket in curtea scolii, voi ce ziceti, am sanse?
Cristi.B
04-06-2010, 12:08
pana la 21 ai timp da oricum slabe sanse sa ajungi la 180. deja ti-ai depasit parintii.
Dar sa ajung la 1.75 am sanse?:D
Sau altcumva... daca as folosi hormon de crestere? as putea ajunge la 1.80? Dar am citit ca are multe dezavantaje, scade forta etc..
Nanu_ionut
04-06-2010, 13:57
vorbesti de hormoni de crestere, parca ai vorbi de guma turbo
Pai am auzit ca aia te ajuta sa cresti in inaltime :-??
daca la 15 ani ai 1.68m eu cred ca pana la 20-21 o sa ajungi la 1.80m
MariusBoss
10-06-2010, 10:07
De unde stii ? Eu la 15 ania veam 1.70 . Dupa 2 ani ,acum, am 1.74 si nu am mai crescut de vreun an...prin a 9-a m-am oprit..:P
daca la 15 ani ai 1.68m eu cred ca pana la 20-21 o sa ajungi la 1.80m
Nu mai abera.
Eu am ajuns la 14 ani la 1,79 si nu am mai crescut nici macar 1 cm.
Dupa cum vezi el e deja mai mare decat ambii parinti, deci sansele sa mai creasca in inaltime sunt destul de mici.c i o c a
Dupa ce iti depasesti parinti cu 2 3 cm e cam greu sa mai cresti doar sa mai furi cativa cm din innot , bascket. Eu din clasa a 8 am mai crescut doar 1 cm.
Valistan28
15-06-2010, 19:31
Eu "mi-am aruncat" inaltimea dintr-o data. Eram prin clasa a 7a mi se pare. Dupa nu am mai crescut decat 3 cm.
bag picioru atuncea :(
Oricum la inceput de an scolar aveam 1.63, acuma 1.68 am crescut ceva zic eu :-?
1. Incerca sa joci cat mai mult baschet.
2. Mai este un exercitiu. Este in sala de sport a scolilor chestiile alea unde te pui si iti ridici picioare si chestii. Sau daca nu te prinzi de o bara cu ambii maini si te lasi in jos si stai intins asa cat de mult poti. Faci mai multe repetari intr-o zi vezi daca merge.
off si tu esti un fanatic cu baschetul te inalta?
cei din bachet pe care ii vezi tu la tv, daca ii vezi, erau deja inalti acolo :) pt ca se intelege de la sine un om scund nu are ce cauta intr-o echipa de baschet, ma rog or mai fi si exceptii..
care e logica ta daca sari de multe ori te inalti si daca te ghemuiesti mereu te faci scund sau cum?
am sa incerc, am vazut ca sunt si niste carti pentru crestere in inaltime poate am sa le citesc :D
Dominate
06-07-2010, 16:57
Da-mi id tau si am sa iti trimit niste exercitii pt crestere in inaltime.Chestia este ca sunt in engleza.
am sa incerc, am vazut ca sunt si niste carti pentru crestere in inaltime poate am sa le citesc :D
Exact atat poti sa faci cu ele: sa le citesti.
2. Mai este un exercitiu. Este in sala de sport a scolilor chestiile alea unde te pui si iti ridici picioare si chestii. Sau daca nu te prinzi de o bara cu ambii maini si te lasi in jos si stai intins asa cat de mult poti. Faci mai multe repetari intr-o zi vezi daca merge.
exercitiul asta iti decomprima vertebrele. cel mult esti cu 2-3cm mai inalt timp de cateva minute dupa executare. atat.
exercitiul asta iti decomprima vertebrele. cel mult esti cu 2-3cm mai inalt timp de cateva minute dupa executare. atat.
pf...my bad c o n f u
Bagati-va la masa de tortura sau legati-va mainile de o masina si picioarele de alta.
Eu la 13 ani am avut cam 1 68 , apoi am crescut la 14 ani dintr-o data , in vacanta de vara la 1 73 , acum la 15 ani am 1 78 .. nu am sperante ca o sa mai cresc.. insa parintii mei sunt destul de inalti .. mama 1 74 si tata cam 1 78 .. iar unchiul meu ... 1 84 ..
La tine .. nu stiu ce sa zic .. am avut in clasa un baiat , la 13 ani avea 1 65 iar la 14 a crescut la 1 72 .. cat taicasu .. iar maicasa lafel mica de inaltime ..
Eu zic sa bagi inot vara asta , la bazin nu pe strand .. Iar daca faci sala eu zic sa numai faci cu greutati mari .. sa nu ramai asa.
Salut, Am 15 ani si 1.68, parintii mei sunt foarte mici de statura, mama are cam 1.56 si tata cam 1.63. Am sanse sa trec de 1.75( eu sper sa ajung la 1.80). M-am apucat de innot si joc apraope in fiecare zi basket in curtea scolii, voi ce ziceti, am sanse?
Deja ti-ai depasit parinti, dar poate ai norocul genetic sa aduci cu o ruda mai indepartata ce a fost mai inalta. Nu stiu exact pana la a cata generatie se paote lua in considerare y e s
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.