View Full Version : Se poate adauga zahar in shaker?
Sa aiba un gust mai dulce:D
De ce nu?Nu pocneste shakeru:))
tazmanian_boys
29-06-2010, 11:51
eu puneam 1-2 lingurite de miere :D si ii schimba gustul :D
A mersi mult de sfaturi. Azi am luat prima mea doza de mass forte creatin r(ciocolata) si nu prea am simtit niciun gust de aia v-am intrebat daca se poate. Mersi mult inca o data :D
ktlin krp
29-06-2010, 13:32
:)) vezi sa nu-ti creasca glicemia.
Deja e crescut(prea multa ciocolata:P)
Cristian Neagu
29-06-2010, 19:20
Atunci ai grija, Ktlin nu degeaba ti-a atras atentia.Prea mult zahar strica.
jackzorn
01-07-2010, 18:12
Daca stomacu suporta de ce nu ? Am incercat si eu mai demult tot felu de combinatii , oua + lapte + zahar uneori si cacao , si vreau sa spun ca in nici 15 minute eram direct pe WC
Am bagat 1-2 lingurite de miere cum a zis tazmanian si a dat un gust foarte bun. O sa ma duc asa. Am o intrebare daca tot sunt aici. Voi mergeti mult la wc? Eu dimineata cand beau portia de prot(500ml cel puin)+un pahar mare de lichid cu fosfocreatina ma apuca din 10 in 10 minute pana cand il dau afara tot >.<
axesesion
03-09-2010, 15:50
Am bagat 1-2 lingurite de miere cum a zis tazmanian si a dat un gust foarte bun. O sa ma duc asa. Am o intrebare daca tot sunt aici. Voi mergeti mult la wc? Eu dimineata cand beau portia de prot(500ml cel puin)+un pahar mare de lichid cu fosfocreatina ma apuca din 10 in 10 minute pana cand il dau afara tot >.<
sal. azi am inceput sa iau si eu mass forte creatin r + fosfocreatina.vroiam sa te intreb, tu iei shake-ul inainte si dupa antrenament?cu cat timp inainte de antrenament??
eu nu am probleme cu wc.fac de dimineata inainte sa mananc, apoi cu 30min de antrenament bag fosfocreatina + "un pahar mare de apa" si mai beau la sala aproximativ 2L de apa si nu urinez deloc.iar dp sala shake + fosfocreatina.
sal. azi am inceput sa iau si eu mass forte creatin r + fosfocreatina.vroiam sa te intreb, tu iei shake-ul inainte si dupa antrenament?cu cat timp inainte de antrenament??
eu nu am probleme cu wc.fac de dimineata inainte sa mananc, apoi cu 30min de antrenament bag fosfocreatina + "un pahar mare de apa" si mai beau la sala aproximativ 2L de apa si nu urinez deloc.iar dp sala shake + fosfocreatina.
Mass forte nu mai iau dar il luam intre micul dejun si pranz, si dupa antrenament. Cel mai bine ar fi sa iei dimineata pe stomacul gol, dupa aia sa manci si inca una dupa antrenament.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.