View Full Version : despre biceps
Dupa o perioada de sala, am observat ca am pus ceva muschi la biceps. Dar imi ies usor venele in afara.. e ceva normal? si in timpul exercitiilor la sala (biceps + triceps), cand mana e incordata simt ca parca ar plesni venele, e o senzatie asa parca iti ies in afara, si ustura putin. ati patit? e ceva normal?
Pentru intarirea bicepsului ce ati recomanda? mi se pare ca al meu e cam moale, as vrea ceva sa-l "intaresc" (nu stiu cum sa zic..) :D
Mersi
Cristian Neagu
01-07-2010, 18:53
E normal sa se vada venele.Ca sa intaresti bicepsul trebuie sa-l lucrezi.
pentru intarirea musculaturii, ca si supliment e ok Gain Fast?
Posteaza la Nutritie,asa ceva.
jackzorn
02-07-2010, 00:04
o problema asemanatoare am avut si eu , cand faceam ridicari normale cu ganterele pt biceps , dupa vreo 2-3 serii muschiul era foarte incordat si venele erau tot mai umflate iar cand ajungeam pe la vreo 12 repetari incepea sa ma piste asa usor la antebrat si cu cat continuam sa fac mai multe repetari cu atat ma pisca mai tare , uneori ma pisca in asa fel in cat aproape imi scapa gantera din mana si chestia asta doar din cauza venelor care erau foarte "umflate" , nu stiu sigur daca sa fi fost din cauza la manusi ca sunt din acelea cu banda elastica pt sustinerea incheieturii si deobicei le strang destul de bine ca sa nu am probleme cu incheieturile..
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.