PDA

View Full Version : regim alimentar corect

andresa
16-03-2004, 22:27
Buna ziua domnule doctor,

Vin si eu la dvs cu rugamintea de a ma ajuta sa stabilesc un regim alimentar corect si care sa imi permita si sa slabesc.

Acum am 63 de kg(1,74 m inaltime).

Merg de 3 ori pe saptamana la aerobic.
O sa va descriu pe scurt si cum arata o zi (dpdv alimentar) pentru mine:

dimineata: 2, max 4 felii de paine neagra/graham/secara cu pateu din soia/branza slaba/telemea/iaurt sau o cana cu lapte. Acum ca este post si consum pate soia sau margarina vegetala cu miere.

ora 12(la serviciu): iau o gustare iaurt, fruct dar mai iau uneori si biscuti digestivi sau graham sau grisine ...bad girl:(

la ora 4(aprox): masa principala - o mancare gatita(mazare, ciuperci) sau piept de pui la gratar, peste

seara pana in 7-8 un fruct sau nimik

Consum foarte multa apa (min 2 l/zi)

Cam asta ar fi!

Va multumesc si astept sugestiile dvs.

Dr.S.Damian
17-03-2004, 08:37
In primul rand, conform dimensiunilor tale, nu ai mai avea nevoie sa slabesti (cel putin pe cantar nu ar mai trebui sa se vada vreo modificare in minus).
Probabil ca ai niste depuneri de tesut adipos in locuri specifice femeilor, dar pentru aceste probleme, masajul isi spune cuvantul, evident in combinatie cu sport si regim alimentar echilibrat.
Regimul tau alimentar este destul de bine alcatuit, desi ti-as recomanda mai multe fructe si legume.
La masa de pranz sa ai totdeauna o sursa de proteine: carne sau ou sau lactat, dar in special carne.
Am impresia ca regimul tau este destul de redus dpdv caloric, ceea ce nu e o idee prea grozava, tinand cont ca esti totusi o persoana activa. Daca doresti, te astept la clinica pentru o ora de consultanta, in care vom putea lamuri mai multe dintre problemele tale.

andresa
17-03-2004, 11:58
Va multumesc pentru sfaturi. Cred ca, asa cum spuneti si dvs., o ora de consultatie ar putea sa imi furnizeze mai multe informatii.

As dori sa stiu daca este posibila o consultatie saptamana aceasta, joi sau vineri, si care este costul acesteia?

inca o data multumiri

Dr.S.Damian
18-03-2004, 09:23
Suna-ma la 0722616785 pentru detalii si programari.
Adresa o gasesti aici (http://www.doctor.3x.ro/html/contact.html)