View Full Version : Durere gat
Nanu_ionut
05-07-2010, 19:06
Salut.
Am si eu o problema, poate ma puteti ajuta... Azi dimineata m-am trezit cu o usoara jena in partea din spate a gatului, mai exact la ceafa.... care apoi s-a transformat intr-o durere...
Ma doare mai ales cand intorc capul brusc intr-o parte sau alta... Credeti ca e ceva grav? sau doar m-am trezit cu gatul ''sucit'', sa zic asa ...
Multumesc!
Am avut si eu,in 3-4 zile,mi-a trecut de la sine...
hieronymus
08-07-2010, 09:25
nu ai nimic, e de la pozitia gresita a capului in timpul somnului, combinata cu un tendon al gatului mai scurt pe o parte decat pe cealalta. Paradoxal, si eu sambata m-am trezit exact cu aceiasi durere.
Deocamdata ma ung cu Ghiara Diavolului,(e un antiinflamator natural) si totul trece cam in o saptamana.
PAco4Golf
20-07-2010, 16:23
Salut.
Am si eu o problema, poate ma puteti ajuta... Azi dimineata m-am trezit cu o usoara jena in partea din spate a gatului, mai exact la ceafa.... care apoi s-a transformat intr-o durere...
Ma doare mai ales cand intorc capul brusc intr-o parte sau alta... Credeti ca e ceva grav? sau doar m-am trezit cu gatul ''sucit'', sa zic asa ...
Multumesc!
am avut si eu aceiasi problema si nu mi-am putut misca capul deloc , in timp de o saptamana mia trecut cu unguiente.Se mai poate face ceva tratament cu ceva ace doar ca nu mai stiu cum i zice.
Problema asta imi aduce aminte de un episod din viata cu Louie,cand tacsu s-a trezit cu capu intepenit intro parte.
ON: Am avut si eu problema asta din cauza pernelor de la canapea,zici ca dorm pe santier,pe borduri,nu pe perne.
E vorba de nervii din muschii gatului, daca dormi naspa pe o parte se blocheaza semnalul , asa am patit eu m-am trezit intr-o dim cu capu intepenit in stanga , daca un pic incercam sa-l misc , imi dadeau lacrimile de durere.....la aia ii zice "gat de lup" sau "torticolis" si mi-a trecut dupa 4 injectii in buca ;)
A fost o experienta foarte nasoala.
Da daca ti-l poti misca stai relax.
Mai fa-i un masaj din cand in cand :P
Bafta !
Nanu_ionut
22-07-2010, 18:39
mi-a trecut... probabil m-a tras curentul...
pe mine m.a luat durerea de vineri de la antrenamentul spatelui . astazi nu mai aveam nimic...la sala cand am facut ramat vertical pentru umeri m.a luat iar durerea... care ar fi cauza?
BogdanMM
20-09-2010, 21:52
intindere musculara
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.