View Full Version : Intrebare.
Mi-am comandat zilele trecute de pe internet Milk & Egg, am auzit ca este un supliment bun.Am si o cutie cu 90 de tablete de Fosfocreatin-R si vreau sa iau si din ele...Intrebarea mea este daca merg combinate Milk & Egg cu Fosfocreatin-R c o n f u Adica sa iau din amandoua...si daca da cum ar trebui sa le administrez?
Stiu ca scrie pe cutiile fiecarui produs,dar m-am gandit ca daca le-as combina ar trebui administrate altfel...Astept raspuns si multumesc anticipat ...Have a nice day :D:-bd
M&E este proteina cu absorbtie lenta,o poti lua seara inainte de culcare si ziua intre mese.
Fosto 3 tablete dimineata,3 inainte de antr cu 30 de min si 3 dupa,asta pt inceput.Daca nu ai rezultate poti marii la 4-5 pasile x3.Sa bei multa apa
M&E este proteina cu absorbtie lenta,o poti lua seara inainte de culcare si ziua intre mese.
Fosto 3 tablete dimineata,3 inainte de antr cu 30 de min si 3 dupa,asta pt inceput.Daca nu ai rezultate poti marii la 4-5 pasile x3.Sa bei multa apa
Mersi mult ;) y e s
Eu iau cu 3-4 ore inainte de antrenament cu shaku de proteine, dupa antr si seara crezi ca are ceva?
Creatina nu are un efect ''de moment'',important e sa o iei si ea sa fie in muschi atunci cand ei au nevoie de ea,deci,nu are nimic.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.