PDA

View Full Version : bts-urile

unu
11-07-2010, 14:08
buna ziua , am o problema , sper sa tratati cu seriozitate ceea ce va voi spune
zilele trecute am facut un chef cu baietii , am baut cam mult , ne-am imbatat toti si am decis sa mergem la "fetite" .
Surpriza sta in faptul ca baietii aveau chef de "caterinca" si au zis sa mergem la aceei "trans" (barbati care arata ca femeile) pentru un oral ... mi-e si rusine voua sa va povestesc ..in fine
am avut un oral cu prezervativ , numai ca , cum nu reuseam sa-mi "dau drumul" mi-a dat banii inapoi .. si m-a trimis la alta "fetita" (care era trans apropo) .. m-am dus acolo , si a inceput si "cealalta" sa-mi faca un oral cu prezervativ , faza este ca asta cum a vazut ca nu ma simt "bine" mi-a bagat un deget in fund...si a avut o tentativa sa mi-l bage (m-a atins "acolo" dar m am ferit , cat eram de beat am realizat ca nu e bine ce fac si i am zis sa isi ia "chestia" de acolo ) deah si acum ca ma gandesc ma dezgusta .. la final "asta" a scos prezervativul si mi a facut oral fara ... tot nu mi-am dat drumu ...asa ca am dat la mana singur ...
..va rog sa nu radeti ..eram varza de beat plus ca faza asta a vrut sa fie ceva la caterinca cu baietii ..numai ca acum realizez ce am facut ...acasa m am spalat tot ...dar mi-e oarecum frica sa nu fi luat ceva de la trans-ul asta ... ce sfaturi imi dati ? multumesc anticipat ...si va rog tratati cu seriozitate .. si inca un lucru nu's gay .. numai ca a fost un moment naspa ...la o betie

Bello
11-07-2010, 14:28
Este prima oara cand aud,sex oral cu prezervativ.Nu cred ca ai luat nimic.

tiggy
11-07-2010, 23:09
"io nu sunt gay,sunt idol la toate femeile din romania",zicea un mare artist in viata.dc nu esti zgariat pe cocosel nu-s sanse sa fi luat ceva

cezzz
12-07-2010, 08:27
daca urinezi imediat dupa ce s-a intamplat actul si nu ai vreo rana eu zic sa stai linistit ;) totusi si beat fiindca ar treb sa realizezi mai bine la ce pericol te-ai expus, sa stii ca HIV-ul nu te intreaba daca ai fost beat sau nu cand l-ai contractat. Stai safe!

Lovele
13-07-2010, 12:21
Este prima oara cand aud,sex oral cu prezervativ.
Se practica de cand sunt prezervativele astea cu arome, e mai dulce pentru partenera :)

erik
13-07-2010, 14:04
Si credeam ca eu fac prostii la betie :))

MariusBoss
13-07-2010, 14:45
Bine ca eu nu ma imbat.:D

alexg17
13-07-2010, 14:46
numai cand citesc mi se face scarba!!!!

AirDany
13-07-2010, 14:57
Unu, acum ca te-au linistit baietii ca nu ai luat nimic, poti sa privesti partea buna: you now have one hell of a story to tell your grandsons!

AlexG10
14-07-2010, 20:55
mai bine dute la doctor si povesteste`i cum s-a intamplat :) Poate ai luat vreo boala, cine stie

Flav1us
17-07-2010, 11:03
faci urat la betie a n g e l

sarcastic
23-07-2010, 20:13
nu ma pot abtine ... =))))))))