PDA

View Full Version : Alt antrenament

bogdankewl
15-07-2010, 16:44
Vreau sa imi schimb antrenamentul deoarece nu prea mai progresez
Fac asa de cand m-am apucat ( 9 luni )
Luni : piept
Marti : picioare + abd
Mierucri : Spate+umeri
Joi : picioare +abd
Vineri : Brate ( biceps,triceps,antebrat)
Am reusit la piept sa imping 100 kg , dar nu mai pot de ceva timp sa pun mai mult.
Sunt endomorf , 1.90 , 96 kg.Ca supliment iau omega 3x6x9 1x zi

Bello
15-07-2010, 17:23
La fiecare 2 luni,trebuie sa schimbi antrenamentul.Daca tu faci de 9 luni acelasi antrenament,e o mare problema.

alexg17
15-07-2010, 18:36
Ce parere aveti de programul asta?
LUNI: Spate+umeri
MARTI: Brate
MIERCURI: PAUZA
JOI: Picioare
VINERI: Piept+abdomen

mess
15-07-2010, 21:53
La fiecare 2 luni,trebuie sa schimbi antrenamentul.Daca tu faci de 9 luni acelasi antrenament,e o mare problema.
Cine a zis asta?

Schimbarea antrenamentului trebuie sa mearga pana in punctul in care sa-ti permita o evolutie fata de vechiul antrenament, cu care nu mai obtineai progrese. Aceeasi schimbare trebuie facuta individual si trebuie sa ai rabdare pentru a urmari rezultatele obtinute, pentru ca nu apar peste noapte.
Vreau sa imi schimb antrenamentul deoarece nu prea mai progresez
Fac asa de cand m-am apucat ( 9 luni )
Luni : piept
Marti : picioare + abd
Mierucri : Spate+umeri
Joi : picioare +abd
Vineri : Brate ( biceps,triceps,antebrat)
Am reusit la piept sa imping 100 kg , dar nu mai pot de ceva timp sa pun mai mult.
Sunt endomorf , 1.90 , 96 kg.Ca supliment iau omega 3x6x9 1x zi
Cand poti fi sigur ca ar fi timpul sa schimbi ceva, dupa o mica perioada de stagnare sau dupa ce esti sigur ca antrenamentul este cauza plafonarii?
Esti sigur ca antrenamentul este cauza plafonarii atunci cand acesta reprezinta singura variabila din ecuatia ta. Personal cred ca lucrul asta este imposibil, deci poti doar sa presupui ca antrenamentul este cauza plafonarii.

Bello
15-07-2010, 22:08
mess - eu asa am auzit

bogdankewl
17-07-2010, 12:25
La inceputul lui august o sa fac pauza 1 saptamana ca nu am mai facut de 3-4 luni.Sa vad dupa daca progresez, o sa revin cu un post cam pe 15 august aici

Cristian Neagu
17-07-2010, 12:42

Asta e una dintre cele mai mari prostii citite pe acest forum!

Mushy
17-07-2010, 13:53
Asta e una dintre cele mai mari prostii citite pe acest forum!

Ontopic: In legatura cu antrenamentul , incearca sa pui tricepsu luni cu pieptu.
Umerii cu piciorul si biceps/antebrat cu spatele.

offtopic: :))))) La asta ma gadeam si eu , cea mai mare prostie...acuma chiar nu e problema mea si nu sunt genu care sa se bage in seama .....da chiar nu ma pot abtine....dar Bello , din posturile tale pe forum am inteles ca esti la inceput , e super ok , iti ures bafta sa ajungi cat un urs , dar nu mai umple forumul cu povesti auzite de la "Mister Olimpya" de pe la tine din cartier....

AlexG10
17-07-2010, 16:57
mess - eu asa am auzit

postezi numai prostii. Daca nu esti sigur pe ceva nu mai posta.

on: incearca sa-l schimbi si vezi cum merge