View Full Version : se merita 20kg suplimente?
deldones_jan
17-03-2004, 21:14
am si eu o intrebare la care poate participa mai multe persoane..nu tin sa imi precizez trecutul faptul ca am luat steroizi 1 cura sa iau o greutate mai normala la 18 ani 175 de la 49kg la 59kg..si tot e anormal :eek: dar sa trecem la urmatoarea idee..intr-adevar sunt mai rau decat drogurile acesti steroizi nu tin sa zic ca nu-s buni sau prosti..ci doar ca ale dracu de mai vrei sa te lasi de ele..vroiam sa incep iar o cura de steroizi puternici insa m-am gandit la o alta varianta si anume la o cantitate mare de suplimente nutritive. Se merita sa iau 20kg de suplimente nutritive? Domnule doctor ce parere aveti...credeti ca dupa 4kg de acelasi supliment corpul se v-a obisnui cu el si chiar dupa 20kg nu-si v-a face efectul cum ar trebui.? ce credeti ca ar fi mai bine... sa iau mai diversificate suplimente..ma refer weightgainere..nu concentrate proteice..sau aminoacizi, creatina..etc....sa iau si supl+creatina+glutamina+etc... cum credeti ca as putea profita de o crestere MAXIMA...prin cantitate mare de weightgainere....prin supl cat mai diversificate...care este parerea dumneavoastra? vreau sa iau cam 10-15kg castig..deci vreau ceva serios...si sa dea efect..pt ca steroizii stiu ca dau...deci chiar am nevoie de o garantie din partea dumneavoastra ca imi puteti spune o combinatie sigura si sa tina la ectomorfi..sa nu mai zic extreme..si doar ectomorf :)
Dr.S.Damian
18-03-2004, 10:11
Stai ca nu inteleg...
De ce tocmai 20 kg? Nu iti inteleg logica.
Tu (si oricine altcineva) trebuie sa folosesti suplimentele ca o completare a regimului alimentar. De exemplu, daca ai in alimentatie 1 g proteine pe kilogram corp trebuie sa suplimentezi pana la minim 2 g. Cam asa trebuie sa arate gandirea ta si nu cu 20 kg aiuristice...
Sau probabil ca vrei sa cumperi un sac de 20 kg ca sa iesi mai ieftin... Sigur ca poti sa faci asta, numai ca portionarea lui trebuie gandita pe modelul de mai sus.
In privinta garantiilor... nimeni nu iti poate da astfel de garantii... si chiar daca ti le da, cu ce te ajuta?
Daca vrei o combinatie: concentrat proteic care sa contina carbo in raport aprox. 1/2, aminoacizi, glutamina, creatina, minerale, vitamine. Eu zic ca nu ai cum sa dai gres cu acesta combinatie.
deldones_jan
18-03-2004, 15:33
20kg este vorba de cantitatea suplimentelor nutritive..deoarece ma scot mai ieftin am reduceri pt ca afara de acesti 20kg mai cumpara si alti priteni ai mei si ajungem la o cantitate mare. sa inteleg din mesajul anterior ca preferati 1-2 suplimente (cateva kg pana in 7) combinat cu aminoacizi+creatina,glutamina.... decat acelasi supliment in proportie de 20kg..faca pot indica si .produsul (http://www.pronutrition.ro/produs.php?id=52&firma=1) ..poate mi-ati spune daca intr-adevar s-ar merita acele 20kg sau nu..tinand cont ca acest produs are si el creatina..probabil si cativa aminoacizi esentiali..cel putin glutamina care spune ca este..ce parere aveti acum, tinand cont ca acest produs are si creatina si amino si nu ma indoiesc daca nu ar avea si minerale, vitamine,
Dr.S.Damian
18-03-2004, 21:52
Da, poti sa folosesti si numai un singur produs de genul asta.
deldones_jan
18-03-2004, 21:56
se merita?
Dr.S.Damian
19-03-2004, 08:06
Probabil ca da. Eu nu am incercat. Daca altcineva are aceasta experienta, sa spuna aici.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.