View Full Version : urina
Domnule doctor problema consta in faptul ca urinez destul de mult. Cantitatea de urina/urinare e normala dar urinez cam des
+o urinare noaptea. Ce e drept consum o cantitate destul de mare de lichide, nu pt ca simt nevoia ci pt a hidrata bine organismul. Consum in jur de 3,5 g prot/kg doar din alimente(carne alba, branza, lapte, oua; concentrate proteice nu folosesc momentan- consider ca nu am nevoie). Articolul dvs despre guta din ultimul nr al revistei "Culturism" m-a facut sa ma ingrijorez.
Am uitat sa mentionez faptul ca de curand am trecut printr-o perioada de definire in care am folosit concetrate proteice, aminoacizi, termogenice. In aceasta perioada am inceput sa urinez mai mult insa au trecut aproape 3 sapt si nu prea s-a schimbat nimic.
Dr.S.Damian
18-03-2004, 21:46
Ce inseamna "des"? Si ce cantitati?
Te rog sa faci un efort si sa masori cantitatea de urina pe 24 de ore (masori de fiecare data cand urinezi, cu ajutorul unui borcan de 800 g). Si contorizeaza exact si ce consum de lichide ai in 24 de ore.
Cu o asemenea cantitate de proteine zilnic este foarte bine sa ai un aport mare de lichide, si cu cat este mai mare, cu atat urinezi mai des si mai mult.
Ai scazut in greutate in ultima vreme? Sete si foame deosebita au aparut cumva?
prin des vreau sa spun 7 urinari/24 ore
cantitatea/urinare-normala
consum in jur de 4l lichide
consum lichide nu pt ca simt nevoia ci pt ca e nevoie
in greutate am scazut pt ca mi-am propus
pofta de mancare am si am avut intotdeauna, acum este insa mai accentuata pt ca mi-am impus unele restrictii
JohnnyBravo
19-03-2004, 14:11
eu beau 2l de apa la antrenament...dupa ce termin antrenamentul merg la buda din 15 in 15 minute sa ma golesc :)
deci de vreo 3 ori intr-o ora merg la buda, urina in skimb e incolora...e surplusul de apa :)
Dr.S.Damian
20-03-2004, 15:29
Moldo, dupa parerea mea nu ai de ce sa iti faci probleme. Este firesc ca atunci cand consumi multe lichide sa urinezi mai frecvent.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.