View Full Version : beta-ecdysteron
blue_eyes_vs
07-08-2010, 13:42
"Exista deja peste 50 de studii asupra beta-ecdysteronului. Aceste studii au demonstrat foarte clar efectele de stimulare a sintezei proteinelor, de marire a capacitatii de efort dar si lcele egate de puternicul efect antioxidant. Foarte multe persoane care au utilizat acest produs au fost placut impresionate de rezultatele neasteptate pe care le ofera acest gen de produs- in numai 5-7 saptamani de administrare."
Am mai aflat urmatoarele:
-se gaseste in urmatoarele plante: CYANOTIS (nume latin: cyanotis vaga), LEUZEAE (nume latin: Rhaponticum Carthamoides);
-se recomanda: extract vegetal standardizat continand 96% ecdysteron;
-se administreaza: extract vegetal standardizat continand 96% ecdysteron.
Sper sa nu fie vreo substanta interzisa de aceea intreb:
1) este sanatoasa 100%?
2) a folosit cineva?
3) are efecte considerabile? se mentin efectele sau urmeaza stagnare, regres dupa oprirea administrarii?
4) recomandati?
5) daca totul e OK unde as putea gasi, cum as putea administra?
Nu stiu nimic despre acesta substanta. Sper sa nu gresesc prin a intreba.
Nu cunosc pe nimeni sa fii luat separat dar se gaseste in multe suplimente.. nu pot sa zic care pentru ca iau ban si nici sa-ti dau mesaj.. deci descopera-le :)
Sa inteleg ca stai bine spre foarte bine cu alimentatia,antrenamentu,suplimentele si nimic numai da rezultate pentru tine?
blue_eyes_vs
07-08-2010, 14:15
Lasa asta, am nevoie de ceva mai rapid. Tot caut pilula magica "naturala". Cred ca pot fi de ajutor si plantele astea, nu mult ca alte sunstante dar totusi cu ceva grame de proteina plus in dieta ar lucra decent.
Mai astept raspunsuri...:)
Eu te intreb de alimentatie si antrenament si tu ma pui sa schimb subiectul.
"
Nu stiu nimic despre acesta substanta. Sper sa nu gresesc prin a intreba.
Asta e prima chestie care o sa te duca spre dezastru,vrei sa iei o substanta despre care nu stii nimic,cititul de pe google nu e de ajuns.
Daca enzo iti da unda verde sa iei tu iei?Daca da e de rau.
Ai 17 ani,permite-mi sa te intreb,cat de repede ai vrea sa cresti?
Pilula magica naturala nu o sa functioneze fara antr si alimentatia stas,deci revin la intrebarea mea,incearca sa numai ocolesti subiectu.Stai bine spre foarte bine cu ele?
S-ar putea sa fi luat si sa nu-si fi dat seama.. repet.. nu pot sa zic numele produselor :))
Eu nu sunt in masura sa zic nimanui ce si cum sa ia. Si cred ca nimeni nu e.. in ceea ce priveste suplimentele trebuiesc avute in vedere liniile generale si adaptate dupa propriul organism.. plus.. experimentat pe propria piele. Daca unuia i-a mers ok cu ceva, altuia poate sa-i dauneze foarte grav.
p.s. nu am dat unda verde :)) si NU exista pilula magica, exista doar formula magica : Body ReComposition - dieta
Ce vrea el sa ia NU o sa functioneze fara alea care le-am mentionat mai sus,nimic nu functioneaza fara ele dar vad ca el,la fel ca cei mai multi de varsta lui,e foarte grabit.
Si eu stiu cateva suplimente cu asa ceva dar le tin pentru mine,cine vrea sa stie,google e gratis.
blue_eyes_vs
07-08-2010, 14:29
Dedera:
-am alimentatia bine pusa la punct; ideal nu exista inca;
-antrenament fac cat imi permite tipul somatic;
-deocamdata progresez asa, mai lent dar progresez. Am o problema cu odihna, dar ce sa fac... n-am sa iau somnifere de la varsta asta.
Enzo:
-nu folosesc decat WPC, dextroza, maltodextrina, creatina, Daily Formula;
-inca nu am ajuns sai iau suplimentele "miraculoase" de la firmele mari (gen "amplificatoare" anabolice naturale, care au si ecdysterone), multi zicand ca nu observa decat o usoare energizare.
Faza cu beta-ecdysteron ma gandeam pe viitor. Unde citeam ca ar face parte din substantele "saa" sau "aas". Ce inseamna prescurtarile acestea? Ar fi daunatoare cica...
Progresezi lent,de ce?Ai zis chiar tu,ai probleme cu odihna.
blue_eyes_vs
07-08-2010, 14:34
Revenim la ce intrebam initial...
Deci noi vorbim de pomana aici.
Iti repet ca daca toate 3 nu sunt in regula(antr,alimentatie,odihna) NU vei creste indiferent cat de pura o sa fie substanta aia si tu tot pe a ta o tii.
Ok,succes,eu ma retrag din topic.
Ca fapt divers.. cum ai ajuns tu la substanta asta ?
Eu nu am ce sfaturi sa-ti dau in legatura cu asta, deci la fel ca dedera, ma abtin de la alte afirmatii in aceasta privinta.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.