View Full Version : intrebari alimentatie
vreau sa stiu ce parere aveti despre urmatoarele (sunt bune sau rele?):
1. musli cu fructe (seminte - 60%, fulgi de porumb - 10%, si fructe uscate 30%... compoz e cam 70% carbo 30% prot)
2.ton in ulei propriu: conserva
va intreb pentru ca eu consum musli zilnic (dimineata) si ton cam 4 conserve pe saptamana (seara pt Omega3)
Just4fun
12-08-2010, 15:14
Eu unu mananca dim inainte de trezire 2 banane si un castron de cereale cu lapte cand vin de la sala o supa jumate de kh de carne de preferat fiarta sau la gratar cu niste cartosi fierti dupa mai bag mai tarziu niste salate cu branza iar seara un mar si un iaurt.mananc cam 6 mese pe zi
Just4fun
12-08-2010, 15:16
Acuma totu tine si de ce fel de dieta tii pt a lua in greutate slabire mentinere sau definire
eu ma refeream dak sunt ok, de ex multi sportivi spun ca nu e bine sa consumi mancare din conserva..... de aceea am intreat de peste :P iar de musli am intrebat pt ca vad ca multi consuma fulgi de ovaz
Aoleo frana.. fulgi de ovaz nu egal musli cu fructe.. alea au 70 carbo din care 50 zahar.. enorm.. daca le mai si mananci inainte de sala te trezesti in mijlocul antrenamentului ca ti se duce insulina in cap.
La mine prima din cele 2 mese dinainte de antrenament consta intr-o conserva de ton in suc propriu. Adaugam niste suc de lime (nu lamaie..bleah..) si este ca focu :D
eu seara obsnuiesc sa mananc tonul (cand vin de la sala)
musli pap dimineata (mult inainte de antrenament) 400 kcal la suta de g :)))
o sa schimb de acuma pe fulgi de ovaz :|
Just4fun
12-08-2010, 15:49
Mai bn decat sa mananci din conserva mananci peste fiert pe gratar sau la cuptor cu niste cartofi natur
n-am mai mancat cartofi de cand lumea si pamantul :) prefer orez/paste ca si sursa de carbo..... nu prea am timp sa gatesc peste si singurul peste care mi se pare ok este pangasiusul . cand pap asa ceva e la abur cu orez fiert si un sos de rosii cu ulei de masline
Aveti voi grija cu grasimea din peste si carbo din orez/cartofi.
Aveti voi grija cu grasimea din peste si carbo din orez/cartofi.
:?
eu in ultimele 2 luni m-am axat pe "definire" in bucatarie
adica singurii carbo consumati sunt cerealele de dim si painea (neagra cu tarate) din timpul zilei
in rest mananc multe legume verzi, lactate(slabe) si carne slaba (pui in special)
Ideea e sa ai grija la combinarea de carbo cu grasimi.
Cristian Neagu
13-08-2010, 09:24
Ai grija cu conservele vara.
Ai grija cu conservele vara.
ati putea sa-mi ziceti si de ce ? :)
Cristian Neagu
13-08-2010, 09:48
Pt ca se altereaza f rpd vara si poti sa furi o toxiinfectie sau o enterocolita nasoala.
Pt ca se altereaza f rpd vara si poti sa furi o toxiinfectie sau o enterocolita nasoala.
multumesc pentru raspuns . am sa fiu atent
Cristian Neagu
13-08-2010, 10:23
Si eu consum ton la conserva dar din iunie knd am avt ceva probleme de la o conserva, am luat pauza, pana se mai raceste vremea.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.