View Full Version : Emisiune pe TVR1
Dr.S.Damian
18-03-2004, 12:06
Daca va era dor de mine pe micile ecrane, acum puteti sa ma vedeti si la TVR1, la emisiunea "Sanatatea pentru toti", vineri la ora 16.
VIOREL67
20-03-2004, 00:32
imi pare rau ca nu am vazut-o dar culmea este ca deja mi-ai facut program pt. sambata de imi iau familia la scandal cand urmaresc emisiunea si chiar vor fi probleme conjugale.
Buna si o urmaresc cu interes.sper maca sa se faca inregistrari sa putem cumpara.
Subiectul cu E.C.A. bun dar parca mai trebuie detailat.
Un subiect de poate fi abordat mai pe lung este slabirea.
Chiar daca Uceanu a explicat ce si cum,parerea mea este ca ,,,,cuvantul unui doctor este mult ma credibil.Nu contest cunostintele lui Uceanu in privinta asta dar sarmanii romanasi haba nu au ce inseamna culturismul (antrenament /alimentatie/odihna)
Oameni vor sa slabeasca si daca ii pui sa vina la sala si dupa 2 luni nu se vad rezultatele oh...renunta.
Daca se poate si explicarea pe post tot ce inseamna aminoacizii
Scuze dar nu dau sfaturi ca nu imi permit dar urmaresc cu interes si ..eu unul asta vreau,daca ajung sa am probleme conjugale ,macar pot ridica tonul aici:D :D
si doar sambata o data pe saptamana:D
VIOREL67
20-03-2004, 12:54
azi am fost dezamagit
Cristi Dulgheru isi sorbea cafeaua:rolleyes:
Paula taie mamaliga in patru pe Bucegi...proteina o avem in unghie...slaba rau emisiunea
Poate ceva se schimba sau poate ramanem cu dorinta.:mad:
Dr.S.Damian
20-03-2004, 13:19
Mai ce poza ai atasat si tu... :D
Sunt editii ale emisiunii mai slabe, altele mai bune. Nu se poate sa fii tot timpul pe gustul tuturor.
Sa stii ca Paula Seling am cunoscut-o si eu si este o tipa care intr-adevar trage la antrenamente. Are multa vointa si arata bine.
La seminarul acela despre nutritie ar fi trebuit sa fiu si eu, dar nu am putut sa ma duc in acea zi, din motive personale.
In ceea ce ma priveste, eu incerc sa vin mereu cu subiecte cat mai interesante. In general, culeg ideile de subiecte de pe consultanta, din intrebarile vizitatorilor.
O sa razi, dar sa stii ca emisiunea despre efedrina iti era dedicata, fiindca iti stiu interesul (morbid) fata de aceasta substanta.
In cazul in care o sa mai particip la emisiune, astept sugestii legate de posibilele subiecte pe care sa le abordez.
La TVR1 am vorbit despre lucruri mai generale, legate de sanatate si miscare, alimentatie sanatoasa etc. Saptamana viitoare voi vorbi si despre suplimentele pentru slabit.
Pe mine ce ma enerveaza e ca vad mereu aceleasi exercitii cu aceleasi comentarii inregistrate pe banda. Ar mai trebui bagat ceva nou, fiindca deja mam plictisit de acelasii exercitii m o t o r
VIOREL67
20-03-2004, 13:36
sa atac pana la capat
DOCTORE nu exista o emisiune buna si alta slaba
daca imi dai friptura si a doua zi imi bagi supa chioara ,caut alta crasma.
Nu luati in mod tragic dar daca suntem fideli poate avem si noi pretentie sa vedem ceva de calitate si mereu mai buna ,nicidecum mai slaba.
Dr.S.Damian
20-03-2004, 13:45
In principiu, ai dreptate. Oamenii cauta calitate si daca la un moment dat nu mai esti satisfacut de ceea ce vezi, schimbi pe TVR1 si te uiti la Viata Satului :D
Paco, tu ce ai vrea, sa se apuce Uceanu sa inventeze exercitii noi? Partea de noutate in culturism consta in principal din stiintele sa le zicem "conexe": supliementare, alimentatie, recuperare, medicina etc. Antrenamentele si exercitiile sunt mai mult sau mai putin aceleasi.
Eu va urmaresc de fiecare data la tv si chiar am stat special acasa sa va vad si pe tvr1. A fost interesanta emisiunea, desi ce spuneti pe tvr2 e mai interesant, fiindca e mai apropiat de culturism si fitness.
Si mie mi s-a parut foarte slaba emisiune de azi. iar aceleasi exercitii, cateva generalitati despre nutritie, pe care le gasim peste tot, un raspuns la care s-a balbait Uceanu...
Se poate mult mai bine de atat!
Eu v-as sugera sa vorbiti si despre alte boli, fiindca au fost foarte bune informatiile despre guta si diabet. Vorbiti putin despre fracturi, luxatii, dureri la articulatii, ca ne intereseaza pe multi.
Dr.S.Damian
20-03-2004, 19:39
Ok, am luat la cunostinta sugestiile tale. Mersi.
JohnnyBravo
22-03-2004, 11:51
faceti o emisiune cu programe/exercitii care le pot efectua ce-i cu o afectiune a coloanei de exmplu, ce exercitii sunt permise si care nu, sunt destui cu astfel de probleme si care ar vrea sa faca sport dar li s-a interzis asta pe motiv ca e mai sigur sa nu faca dacat sa faca ceva care sa le agraveze starea.
Dr.S.Damian
22-03-2004, 12:56
Am avut mai la inceputurile emisiunii ceva despre durerile lombare si prevenirea lor prin exercitii, dar cred ca este bine sa insist pe acest subiect si sa descriu mai pe larg exercitiile respective.
Sa vedem...
Dr.S.Damian
23-03-2004, 22:12
Saptamana asta, daca vreti sa ma vedeti la TVR1, sa va uitati joi la ora 13,30, fiindca s-a mutat atunci emisiunea "Sanatate pentru toti".
Felicitari! Vad ca va extindeti :D
Daca trecuta la TVR1 ati fost intr-o companie selecta. Il stiu pe profesorul Apetrei, fiindca l-a tratat si pe pe tatal meu.
La emisunea Topsport despre ce o sa mai vorbiti?
Dr.S.Damian
24-03-2004, 00:14
Profesorul Apetrei mi-a fost si mie profesor de cardiologie. Este intr-adevar o personalitate a medicinii romanesti. Faptul ca am vorbit in aceeasi emisiune este onorant pentru mine, dar a fost doar o intamplare :)
La emisiunea Topsport nu stiu despre ce voi mai vorbi, pentru ca nu stiu DACA voi mai participa...
VIOREL67
24-03-2004, 09:13
ciudat
cand putem spune ca treaba incepe bine dumnneavoastra nu mai intrati.
Atunci se poate observa ca parerile celor care stau in fata telembizoarelor nu conteaza.
Sanatate si cine s-o mai belii la topculturism/
dar pe consultanta mai participati?
Nu am vazut asa ceva,cum incepe ceva sa miste in privinta asta deja se fac schimbari.
poate o aduce pe luciu sa discute despre fibrobar si cum face gurita rotunda cand mesteca.:eek: :eek:
Soul Killa'
24-03-2004, 09:50
Si eu sunt de parere ca a scazut mult calitatea emisiunii in ultima vreme.
Urmaresc de mult emisiunea si o urmaream inainte si pe cea de la Prima, cand era Florin Uceanu acolo.
La inceput am zis despre topsport ca e la inceput si ca o sa devina mai interesanta pe zi ce trece, dar din pacate am impresia ca s-a ajuns la o plafonare. Cu exceptia rubricilor de medicina si nutritie, rar mai am ceva nou de invatat. Cand venea Petrica Ciorba si arata exercitii, ma uitam cu placere, dar asa cand vad tot felul de vedete care apar si la emisiune despre bucatarie si la divertisment si la de 3 ori femeie...
In tot cazul, e bine ca exista o emisiune de culturism, totusi ar trebui luata mai in serios. Sa zicem ca atragi oameni cu vedete, dar ii tii acolo cu informatie de calitate, fiindca oricine se plictiseste vazand mereu si mereu aceleasi exercitii.
Sper sa nu mi-o luati in nume de rau critica, dar ar fi bine sa aflati parerea noastra.
Dr.S.Damian
24-03-2004, 10:34
Din punctul meu de vedere, criticile sunt binevenite cu conditia sa fie constructive. De aceea, ar fi mai bine sa spui ce ai vrea sa vezi, decat ce nu ai vrea sa vezi.
Am retinut in mare din mesajul tau ca esti unul dintre cei interesati de informatia oferita prin emisiune, ceea ce e un lucru laudabil.
Dr.S.Damian
24-03-2004, 10:39
Viorel, n-am spus ca nu o sa mai particip la emisiune. Nu stiu ce se va intampla in viitor, n-am proprietati d-astea de clarvazator :D
Nu depinde in principal de mine participarea la astfel de actiuni.
Toate lucrurile au un inceput si un sfarsit... ce filozof sunt :D
In tot cazul, eu voi continua sa ma documentez macar si numai pentru placerea mea, fiindca oportunitati sa-mi valorific cunostintele apar, nu imi fac probleme din punctul asta de vedere.
Soul Killa'
25-03-2004, 12:51
Da, aveti dreptate :)
Pe mine ma intereseaza noutatile din domeniu, fiindca lucuruile bine stiute, gen antrenamente, miscari, chiar daca nu le stapanim bine, tot avem de unde sa le aflam, avem pe cine sa intrebam sau le descoperim singuri.
Dar sunt tot felul de substante care se descopera, tot soiul de descoperiri stiintifice interesante, pe care cineva de specialitate le citeste, le intlege si ni le explica si nou. Cam asa ceva as vrea sa vad. De exemplu aveati mai demult un articol despre serotonina. Ati putea sa vorbiti despre asa ceva, dar pe intelesul publicului.
Sau cum zicea cineva, ati putea vorbi despre tot soiul de probleme la oase si articulatii, fiindca cu asta se intalnesc mereu sportivii. Eu as face in locul dumneavoastra o rubrica aici in care sa primiti propuneri de la vizitatori si sa selectati din ele pentru emisiune.
Dr.S.Damian
25-03-2004, 15:15
Ok, am retinut propunerea ta si o voi pune in aplicare in cazul in care voi mai participa la emisiune.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.