PDA

View Full Version : 1vs2!

Epic
18-03-2004, 12:18
Stiu ca exista o oarecare disputa si nimeni nu imi poate spune cu certitudine , dintre cei avizati , cum este mai bine sa ne antrenam: o grupa musculara o data sau de doua ori pe saptamana? Daca sunteti la curent cu aceasta problema v-as ruga sa imi spuneti care sunt argumentele pro si contra pentru cele doua parti.
Va multumesc anticipat.

Dr.S.Damian
20-03-2004, 16:36
Tocmai ca nu exista nici o regula in sensul asta. Decizia trebuie luata pentru cazuri particulare, punand in dicutie o multime de factori ca tip somatic, vechime in antrenament, obiective, evolutie, alimentatie etc. Cel mai bine iti poate spune cum sa procedezi un antrenor, care se te urmareasca un timp si sa judece obiectiv cazul tau.
Se pot obtine rezultate atat antrenand odata cat si de doua ori pe saptamana.

VIOREL67
21-03-2004, 13:28
In primul rand trebuie sa scri oful tau concret si mai ale nr. de antrenamente saptamanal.
Gresala fatala pe care am inghitit-o si eu a fost ca dorinta de a avea brandul mai mare ma facut sa il atac de 2 ori si chiar de trei ori pe saptamana.Rezultatul a fost dezastruos prin pierdera timpului si regresie totala ca nu ii lasam timp de refacere.
Acum atac de doua ori daltoizii pe saptamana si modificarea sa vazut chiar intr-o luna,cea ce la varsta mea onorabila:D este fantastica.