PDA

View Full Version : Lovitura triceps

ionutzuvl
16-08-2010, 11:05
Buna ziua, am si eu o mica(sper) problema. Ieri am fost la piscina si un prieten a sarit pe mine in apa lovindu-ma cu genunchiul in triceps la mana stanga, cam doua degete deasupra cotului, mana mi-a amortit cam 20 secunde, nu am mai putut-o misca si mi s-a umflat acolo, am ajuns acasa am pus comprese cu gheata sperand ca astazi imi va trece, vad ca umflatura s-a mai diminuat, dar acolo esteputin vanat si ma doare si antebratul. Se poate sa imi fi fracturat mana? Ce ar trebui sa fac? cat timp trebuie sa iau pauza cu sala?
Va multumesc.

Cristian Neagu
16-08-2010, 12:05
Daca poti misca mana si nu au aparut deformari ale tesutului osos, ci doar o umflatura, sansele de fractura sunt mici.Personal as opta pt un consult la un ortoped.

ionutzuvl
16-08-2010, 12:13
Da, mana o pot misca, ma doare tricepsul atunci cand strang mana, ca sa-mi incordez bicepsul si antebratul ma doare cand strang pumnul, dar durerea este suportabila, ceea ce ma nelinisteste pe mine este faptul ca ma doare antebratul cand eu m-am lovit la triceps, voi mai sta pana maine cu comprese si restul, daca durerea tot persista voi merge la medic.

Poate sa fie o contuzie musculara si, posibil, un hematom?
Va multumesc pentru timpul acordat.

Cristian Neagu
16-08-2010, 12:22
Daca e doar atat cu un gel antiinflamator, gheata si repaus va trece relativ usor.

ionutzuvl
16-08-2010, 12:38
Va multumesc, ma simt mai linistit, ce gel antiinflamator imi puteti recomanda?

Bello
16-08-2010, 14:12
Ionutzuvl - eu am avut degetul umflat foarte mult,vreo 3 cm in plus fata de degetul de la celalalt picior,si cu FastumGel de 2-3 ori pe zii,in 3-4 zile mi-a trecut.

Kenji11
17-08-2010, 11:46
Si eu am patit la umarul drept dar peste 1 saptamana iti trece pui comprese cu apa receee !!