View Full Version : sfat antrenament!
am 25 de ani,1,74m si 90 de kg si fac sala de circa 1 an,de obicei faceam de 4 ori pe saptamana:
luni---piept-biceps
marti---spate-triceps-trapez
miercuri--pauza
joi--piept-biceps
vineri---spate-triceps-trapez
sambata si duminica-pauza
in tot timpul asta se vad diferente,dar nu cat sa ma incante,cred,presupun ca nu am un antrenament bun
Va rog daca se poate niste sfaturi despre cat de des trebuie sa ma duc,ce sa fac in diferitele zile,ce exercitii anume ptr grupa de muschi si cate repetari!
Tin sa precizez ca am si burta si destula grasime pe piept...
va multumesc
Cristian Neagu
27-08-2010, 09:30
1-trebuie sa spui clar ce doresti; masa/definire, mentinere, etc
2-daca nu antrenezi picioarele o sa arati trist...
1-trebuie sa spui clar ce doresti; masa/definire, mentinere, etc
2-daca nu antrenezi picioarele o sa arati trist...
Si o sa-ti incetinesti viteza de dezvoltare a trenului superior.Antrenand picioarele cresti sus si cresti chiar mai bine.
Cristian Neagu
27-08-2010, 11:41
Da dar antr de picioare e greu:)
stiu la ce va referiti,am vaut oameni foarte mariin partea de sus si cu picioare de 'gaina',eu am mers pe skate vreo 4 ani cand eram mai mic si in comparatie cu partea de sus,mi se parea ca eram bine si de asta nu m-am apucat si de picioare,o sa ma apuc,promit....
problema e ca nu cred ca vreau masa sau intretinere,atata timp cat am 90 de kg,as vrea cred ca definire,slabire!
Atunci baga in antrenamentul tau si un pic de jogging ;)
Si antreneaza si picoarele, abdomenul, deltoizii si poate si un pic de antebrat :D
Daca alerg,joc fotbal ,etc... mai trebe sa bag picioare ?? ca la mn se dezvolta si asa ...
Nu poti obtine o stimulare asa puternica la fotbal precum obtii printr-un antrenament greu.
Daca alerg,joc fotbal ,etc... mai trebe sa bag picioare ?? ca la mn se dezvolta si asa ...
eu personal, deja cand vad intrebarea asta la cineva ( nu te simti jignit ) mi se face rau. tu vrei masa musculara pe picioare ? sau vrei fibrare ? pt ca de la alergare nu iti vor creste picioarele. poate o sa iti para tie mai mari, dar efectul asta este datorat tonusului muscular
Cristian Neagu
01-09-2010, 08:29
Daca stii mai bine ,de ce mai intrebi?
Picioarele consuma calorii (atunci knd le antrenezi) deci te-ar ajuta sa dai jos.
vBulletin v3.5.0, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.