PDA

View Full Version : Program.

Stefan1692
28-08-2010, 11:51
Salut,de 7 luni am inceput sa practic acest sport(defapt este mult mai putin pentru nu dispuneam decat de 2 gantere cu greutate relativ mare pentru mine)cam de o luna lucrez toate grupele.Cu toate astea am pus cv pe mine.Am nevoie de niste sfaturi in antrenamentul meu deoarece din cate am citit aici nu este bine ce fac.

Luni:
Pectorali:
-impins din orizontal 15 ex de 5 ori
-inpins din inclinat 15 ex de 5 ori
-fluturari 15 ex de 5 ori

Umar
-deltoid posterior 15 ex de 5 ori
-deltoid lateral 15 ex de 5 ori
-deltoid anterior 15 ex de 5 ori
(toate facute cu gantere)

Biceps
-flexii concentrate (din sezut cu gantera) 10 ex de 5 ori
-flexii ciocan(hammer) cu ganterele 15 ex de 5 ori

Triceps
-extensii cu gantera din sezut 15 ex de 5 ori

Trapez
-Trageri cu haltera 10 ex de 5 ori

Spate
-ramat din aplecat 90 de grade incalecat pe bara 15 ex de 5 ori

Marti:

Gambe
-ridicari pe varfuri cu ganterele in maini 20ex de 5 ori

Coapse
-nu stiu cum se numesc,le fac la aparat oricum 20ex de 5 ori

Antebrat
-Flexia palmelor cu haltera priza in supinatie 15ex de 5 ori

Miercuri:
PAUZA

Joi:

Pectorali:

Umar

Biceps

Triceps

Trapez

Spate

Vineri:

Gambe
-ridicari pe varfuri cu ganterele in maini 20ex de 5 ori

Coapse
-nu stiu cum se numesc,le fac la aparat oricum 20ex de 5 ori

Antebrat
-Flexia palmelor cu haltera priza in supinatie 15ex de 5 ori

Sambata:

Pectorali:

Umar

Biceps

Triceps

Trapez

Spate

Duminica:
PAUZA

M-am documentat cat de cat si am ajuns la concluzia ca nu este bun acest antrenament,cu acest antrenament am ajuns asa :
>>>>> http://www.postimage.org/image.php?v=aVxMftr
>>>>> http://www.postimage.org/image.php?v=PqMr100 asta este putin mai veche
>>>>> http://www.postimage.org/image.php?v=PqMr3v9 asta este putin mai veche
Ce este de facut in situatia mea?

dedera
28-08-2010, 12:08
Supraantrenament clar.

Stefan1692
28-08-2010, 12:13
Supraantrenament clar.

Si cam ce ar trebui sa scot din el sa fac un singur tip de exercitiu la grupa sau cel mult 2?sau sa impart grupele alfel:-?

dedera
28-08-2010, 12:20
Lucrezi o grupa odata pe saptamana.

Stefan1692
28-08-2010, 18:40
Lucrezi o grupa odata pe saptamana.

Nu e prea putin? macar de 2 ori? mai astept pareri totusi:D

alexg17
28-08-2010, 20:11
^o data si intens e de ajuns

dedera
28-08-2010, 22:11
Nu e prea putin? macar de 2 ori? mai astept pareri totusi:D

Nu e putin,in caz ca vrei masa.

Kenji11
28-08-2010, 22:41
Ce e acolo ma ?? ala e antrenament ??

alosso
28-08-2010, 22:42
Rasfoieste forumul si o sa te lamuresti singur ;)

Stefan1692
28-08-2010, 22:51
Ce e acolo ma ?? ala e antrenament ??

Fac majoritatea grupelor la un antrenament si se repeta la o zi diferenta in afara de marti si vineri cand sunt alte grupe dar am citit aici pe forum si nu este bine nimic dar totusi m-am desvoltat si cu programul asta,era mult mai bine sa fi inceput cu unul corect de acum cateva luni cand am inceput.multumesc pentru pareri o sa il schimb.y e s

alosso
28-08-2010, 23:28
Fac majoritatea grupelor la un antrenament si se repeta la o zi diferenta in afara de marti si vineri cand sunt alte grupe dar am citit aici pe forum si nu este bine nimic dar totusi m-am desvoltat si cu programul asta,era mult mai bine sa fi inceput cu unul corect de acum cateva luni cand am inceput.multumesc pentru pareri o sa il schimb.y e s

Schimba'l repede..Poate ti'a mers o luna..poate doua..oi fi avut noroc , dar nu continua cu el , e o catastrofa :) .
Ia un exemplu:
Ziua1:Spate + Deltoid posterior
Ziua2:Piept + Deltoid Anterior
Ziua3:Picioare +Abd
Ziua4: Brate+ Deltoid lateral

Alex Popescu
29-08-2010, 01:13
Schimba'l repede..Poate ti'a mers o luna..poate doua..oi fi avut noroc , dar nu continua cu el , e o catastrofa :) .
Ia un exemplu:
Ziua1:Spate + Deltoid posterior
Ziua2:Piept + Deltoid Anterior
Ziua3:Picioare +Abd
Ziua4: Brate+ Deltoid lateral

sunt si eu curios...cam ce stii tu despre baiatul asta cand ii recomanzi acest program? ai cumva o solutie minune si nu stiu eu? daca ai niste argumente plauzibile expune-le, in caz contrar abtine-te. parca era un forum de consultanta aici, nu de pareri. sa o chem si pe femeia care matura scara blocului sa posteze un program?

PS: incep sa redevin acid si nu imi place dar acest forum a luat-o razna. trebuie sa-l prindem pe bolborici si sa-l batem. b a t a i aaa...puteti sa-l bateti si singuri asa ca eu m o t o r

Stefan1692
29-08-2010, 10:00
sunt si eu curios...cam ce stii tu despre baiatul asta cand ii recomanzi acest program? ai cumva o solutie minune si nu stiu eu? daca ai niste argumente plauzibile expune-le, in caz contrar abtine-te. parca era un forum de consultanta aici, nu de pareri. sa o chem si pe femeia care matura scara blocului sa posteze un program?

PS: incep sa redevin acid si nu imi place dar acest forum a luat-o razna. trebuie sa-l prindem pe bolborici si sa-l batem. b a t a i aaa...puteti sa-l bateti si singuri asa ca eu m o t o r

programul ala nu il pot incerca este mult prea simplu pe langa ce faceam eu inainte si nu cred ca va da vrun rezultat...(plus ca nu am luat suplimente si nici nu o sa iau)o sa imi fac eu altul avand in vedere anumite sfaturi care le-am primitc o o l 2,multumesc

Alex Popescu
29-08-2010, 15:55
programul ala nu il pot incerca este mult prea simplu pe langa ce faceam eu inainte si nu cred ca va da vrun rezultat...(plus ca nu am luat suplimente si nici nu o sa iau)o sa imi fac eu altul avand in vedere anumite sfaturi care le-am primitc o o l 2,multumesc

momentan nu esti in masura sa apreciezi si sa anticipezi nimic. poate ar fi mai intelept sa ai rabdare si sa te instruiesti mai mult. de asemenea sa si experimentezi. daca poti intelege ce spun ai fi mai castigat.

Stefan1692
29-08-2010, 21:56
momentan nu esti in masura sa apreciezi si sa anticipezi nimic. poate ar fi mai intelept sa ai rabdare si sa te instruiesti mai mult. de asemenea sa si experimentezi. daca poti intelege ce spun ai fi mai castigat.

ok,cert este ca o sa il schimb.multumesc pentru pareriy e s

Lovele
29-08-2010, 22:03
Aoleu luni faci 6 grupe.
Iti dau un exemplu:
Luni: Piept
Marti: Spate
Miercuri: Picioare
Joi: Trapez, Umar, Deltoizi
Vineri: Brate
abs luni, miercuri si vineri

gaby312
29-08-2010, 22:13
Joi: Trapez, Umar, Deltoizi

Si umar si deltoid in aceeasi zi?r a n t

Lovele
29-08-2010, 22:15
Si umar si deltoid in aceeasi zi?r a n t
Mie imi merge, nu fac foarte multe exercitii intr-o ora termin de fiecare data.

dedera
29-08-2010, 22:29
Umerii si deltoizii sunt una si aceeasi chestie.Ca si piept/pectorali ,picioare/coapse.

Stefan1692
29-08-2010, 22:54
sa inteleg si eu acum ceva,sa zicem ca luni as face piept antrenamentul meu in ce consta :

-Inpins cu haltera
-inpins cu haltera din inclinat
-fluturari

si cam asa ceva pentru luni?

Alex Popescu
29-08-2010, 23:12
parca tie iti spuneam sa iei un program de la Uceanu?

Stefan1692
29-08-2010, 23:19
parca tie iti spuneam sa iei un program de la Uceanu?
O sa iau un program de la Uceanu intrebam asa informativ dar am gasit pe un site ce spune dl Uceanu si am inteles.Scuze de off topic ai spus ca sti pe un antrenor din Valenif o r t o la care sala ca sunt 2 si daca ai cumva date ceva de contact?

Alex Popescu
30-08-2010, 00:08
O sa iau un program de la Uceanu intrebam asa informativ dar am gasit pe un site ce spune dl Uceanu si am inteles.Scuze de off topic ai spus ca sti pe un antrenor din Valenif o r t o la care sala ca sunt 2 si daca ai cumva date ceva de contact?
imi scapa acum numele dar ti-l gasesc zilele astea. ar trebui sa il stie si Cristi Neagu.

Stefan1692
30-08-2010, 00:16
O sa astept,sa vad ce parere are,partea cu suplimententele cade cand am spus ca vreau sa iau ideal protein intr-un thread anterior deoarece tata nu este de acord cu aceste substante,sau cel putin nu acum,a zis ca mai vorbim cel putin peste un an ca acum sunt la inceput,ca mi-a mers f bine asa in timp relativ scurt si sa continui asa :-??

Cristian Neagu
30-08-2010, 01:41
Vasile Dusa era antrenor in Valeni, acum cativa ani, in ultimii ani ,nu mai stiu nimic de dansul.

Alex Popescu
30-08-2010, 09:59
O sa astept,sa vad ce parere are,partea cu suplimententele cade cand am spus ca vreau sa iau ideal protein intr-un thread anterior deoarece tata nu este de acord cu aceste substante,sau cel putin nu acum,a zis ca mai vorbim cel putin peste un an ca acum sunt la inceput,ca mi-a mers f bine asa in timp relativ scurt si sa continui asa :-??

un complex vitamino-mineral nu strica sa iei. trebuie a ajuti corpul la optimizarea proceselor metabolice. in rest baza este alimentatia, nu suplimentatia. nu suplimentele te vor face mare. pana sa trec la ramuri am studiat teoria generala a dreptului. pana sa invat chirurgie am avut medicina generala. la nivel de profesionism, tot baza este cea care are importanta majora. diferenta o face geneticul, steroizii, suplimentatia dar astea toate sunt aplicate pe BAZA: alimentatie, odihna, antrenament. peste 6-10 luni poti incepe sa folosesti si suplimente. le poti lua si de acum dar e posibil sa pierzi mult pentru ca organismul inca nu si-a marit absorbtia si asimilatia corespunzator. in timp, aceste modificari adaptative vor cere singure suplimentele de care vorbesti.

mult succes!

Stefan1692
30-08-2010, 10:20
am inteles o sa ma interesez ce complex vitamino-mineral sa imi iau,banuiesc ca acestea le pot gasi in farmacii.Multumesc

Cristian Neagu
30-08-2010, 11:54
Exista si pe situl redis Daily Formula.

Stefan1692
02-09-2010, 14:43
Timp de 4 zile am citit aici si pe alte site-uri si am ajuns la concluzia asta:

L: Piept + Biceps
M:Umeri + Triceps
M:Pauza
J: Spate + Trapez
V:Coapse + Abdomen
S:Pauza
D:Pauza

sau mi sa mai recomandat :

1. Piept (pieptul trebuie sa fie in prima zii, altfel se strica totul ))
2. Spate
3. Brate (Biceps + Triceps)
4. Picioare
5. Abdomen
6. Umeri (+trapez)
7. Pauza

La asta s-ar mai adauga cardio daca vrei. Zielele 2 si 4 implica seturi mai mutle pentru ca sunt grupe mai mari, deci fara cardio. In ziua de dupa picioare eu unul nu pot sa le mai folosesc, deci fara cardio. Ramane in zilele 1,3 si 6.

Care dintre ele ar fi mai bun in cazul meu?
>>>>> http://www.postimage.org/image.php?v=PqcXUyS asta e putin mai veche cu vro 2 luni in urma
>>>>> http://www.postimage.org/image.php?v=PqMr3v9

Cristian Neagu
02-09-2010, 14:53
2 mi se pare mai bine structurat.

Lovele
02-09-2010, 17:17
Timp de 4 zile am citit aici si pe alte site-uri si am ajuns la concluzia asta:

L: Piept + Biceps
M:Umeri + Triceps
M:Pauza
J: Spate + Trapez
V:Coapse + Abdomen
S:Pauza
D:Pauza

sau mi sa mai recomandat :

1. Piept (pieptul trebuie sa fie in prima zii, altfel se strica totul ))
2. Spate
4. Picioare
5. Abdomen
6. Umeri (+trapez)
7. Pauza

La asta s-ar mai adauga cardio daca vrei. Zielele 2 si 4 implica seturi mai mutle pentru ca sunt grupe mai mari, deci fara cardio. In ziua de dupa picioare eu unul nu pot sa le mai folosesc, deci fara cardio. Ramane in zilele 1,3 si 6.

Care dintre ele ar fi mai bun in cazul meu?
>>>>> http://www.postimage.org/image.php?v=PqcXUyS asta e putin mai veche cu vro 2 luni in urma
>>>>> http://www.postimage.org/image.php?v=PqMr3v9

O zi faci numai abdomen? Eu zic sa faci luni, miercuri si vineri abdomen la sfarsitul antrenamentului si sa lasi bratele la sfarsit.

Stefan1692
06-09-2010, 10:05
De azi am inceput cu acest antrenament,si mai jos sunt tipurile de exercitii,Eventualele greseli va rog sa le subliniati,si va voi spune pe viitor cum imi merge cu el sau alte probleme.

1. Piept + abdomen
2. Spate
4. Picioare
5. Abdomen
6. Umeri + trapez
7. Pauza

PIEPT:

Inpins cu haltera
inpins din inclinat
Fluturari

SPATE:

Incalecat pe bara
Ramat aplecat cu gantera

BRATE:

-Biceps
-Triceps

biceps:
Flexii hammer
Flexii concentrate
Flexii cu haltera
triceps:
Extensia bratului cu o gantera la ceafa
Flotari cu spatele intre 2 banci

PICIOARE:

Coapse:

Extensia picioarelor
Extensia cu varful orientat spre interior

Gambe:

Ridicari pe varfuri ,din sezand ,cu o haltera pe genuchi.
Ridicari pe varfuri ,din picioare ,tinand o gantera in mana

ABDOMEN:

Flexia trunchiului pe bazin
Abdomene cu gambele pe banca
Rasuciri cu bara
Aplecari laterale cu gantera

UMERI + TRAPEZ:

Umeri:

Inpins cu gantere de la umeri,pozitia sezand.
Ridicari alternative cu ganterele in fata

Trapez:

Trageri cu haltera
Ridicari cu ganterele din umeri

In legatura cu alimentatia...
Se bazeaza pe oua(nu lipsesc niciodata),
branza(la fel mai tot timpul),
lapte(mai putin),
fructe(o mare varietaterune,mere,struguri,am foarte multe) ,
legume(tot timpul:rosii,castraveti ardei de toate felurile in afara de cei usturati),
carne(vita/peste/pui)alternez o perioada peste,o perioada vita,o perioada pui:numai la gretar,nimic prajit)nu este ceva fix aproximativ alternant.
ciocolata,alune,iar cat de curand o sa imi iau un complex vitamino-mineral pentru ca proteine nu vreau sa iau de acum(mai astept un an aproximativ sa imi urmaresc evolutia.)

Alex Popescu
06-09-2010, 11:23
niciunul nu e bun. sunt programe pentru avansati.

Stefan1692
06-09-2010, 11:26
niciunul nu e bun. sunt programe pentru avansati.

Imi poti da te rog un exemplu? cam ce ar trebui sa contina antrenamentul meu?

Alex Popescu
06-09-2010, 11:49
ti-am explicat de mai multe ori cum trebuie sa fie, te-am trimis sa te uiti la programele lui Uceanu, te-am trimis si la un antrenor din localitatea ta. cred ca este suficient. si asta este tot din partea mea. nu sunt masochist.

Stefan1692
06-09-2010, 12:02
ti-am explicat de mai multe ori cum trebuie sa fie, te-am trimis sa te uiti la programele lui Uceanu, te-am trimis si la un antrenor din localitatea ta. cred ca este suficient. si asta este tot din partea mea. nu sunt masochist.

Ok, multumesc pentru timpul acordat,toate cele buney e s