EvOLvE
15-09-2010, 11:23
De 2 sapt sunt pe regim proteic ,intre 1200-1700 cal pe zi cu 100-130 g proteine ,50-70 gr lipide , 20-50 gr carbo pe zi si merge bine treaba ca am cantar cu analizator de grasime si masa musculara (stiu ca functioneaza cat de cat bine ptr ca m-am chinuit 3 sapt inainte sa mai slabesc si cantarul imi arata cam la fel ptr ca nu mancam ce trebuie) si acum arata valori mai scazute cum ar fi de la 21 % grasime la 19.8 % si de la 70.5 kg la 69.5 insa ar fi o problema :ma simt din ce in ce mai slabit chiar daca mananc de exemplu cum am mancat ieri :,o pastila Centrum Multivit,400 gr piept pui,600 gr salata rosii,castraveti,ardei gras,3 albusuri ou,200 ml lapte,50 gr nuci si o conserva de ton maruntit un suc propriu apoi am baut un plic de Glutamina si am plecat la sala iar astazi ma simt lipsit de energie.Ar trebui sa mai introduc ceva grasimi sanatoase ptr aportul energetic ?ptr ca ,carbo nu ar trebui sa bag multi din cate am inteles.S-ar putea totusi sa fiu cu energia pe minim ptr ca trag foarte intens la sala ca asa mi se intampla si cand nu eram pe regim si faceam picioarele si eram mort o zi doua sau nush..