PDA

View Full Version : pastile de slabit

Cristina.L
20-03-2004, 02:01
Mi-am cumparat Fat Burner Plus si vreau sa stiu daca are efecte nedorite. Am 53 Kg si cam 163 cm. Vreau sa scap de colacul de grasime de pe abdomen si atat. Ce fel de antrenament trebuie sa fac si cand iau pastilele?

Daca opresc cura, ma ingras la loc, raman la greutatea ideala sau slabesc in continuare?

Dr.S.Damian
20-03-2004, 15:50
Originally posted by Cristina.L
Daca opresc cura, ma ingras la loc, raman la greutatea ideala sau slabesc in continuare?

Asta depinde numai si numai de tine. Daca vei continua sa te alimentezi rational si adaptat necesitatilor tale, vei ramane la greutatea obtinuta prin cura de slabire. Daca te arunci iar in dulciuri, grasimi si alte excese, e clar ca te vei ingrasa.

Fat Burner nu are efecte adeverse. Trebuie sa il asociezi cu un antrenament aerob (alergare, bicicleta, inot).

VIOREL67
20-03-2004, 18:15
fat-ul este bun in general ca ai impresia ca slabesti de la el:D
daca bineanteles te antrenezi intens si aerobicul este baza.:D

Dr.S.Damian
24-03-2004, 10:39
Pana la urma si un placebo e mai bun decat nimic...
:D :D

VIOREL67
24-03-2004, 19:50
perfect real!
Am avut un bunic care spunea ca are probleme cu picioarele si de 2-3 ani mergea numai in carje si nevata-mea la pacalit ca ne trimite un american pastile minune si l-am fiert 2 luni de urla la ea cand vin pastilele si in final au venit(piramidoanele ceausite)intr-o cutie bengoasa si revelatia a fost cand dupa un tratament de o saptamana si-a aruncat carjele:D
problema cu vederea avea ca nu a citit pe cutie:D
in final tot a murit dar legistul nu a spus nimic de doza de piramidon:D
ce tie si cu steroizi astia:D