PDA

View Full Version : Este adevarata afirmatia urmatoare?

Razvan007
09-10-2010, 13:26
Mi s-a zis ca grupa care o voi pune lunea va creste cel mai mult iar cu cat celelalte is mai aproape de vineri vor creste mai putin.
Deasemenea niste prieteni de ai mei au zis ca antrenamentul trebuie schimbat pentru ca corpul se obisnuieste cu un anumit ciclu si trebuie luat prin surprindere ?

Ce parere aveti de afirmatiile urmatoare ?

Kenji11
09-10-2010, 13:32
1.mi se pare a fi o mare porcarie ... dar nu stiu ce sa zic ...
2.da mai trebuie din cand in cand schimbat ... dar nu in fiecare saptamana :)

MariusBoss
09-10-2010, 13:33
Te surprind kenji dar trebuie schimbat saptamanal..nu programul..ci cate un exercitiu nu strica sa schimbi asta daca vrei sa cresti..:)

Razvan007
09-10-2010, 13:35
1 si mie mi s-a parut o prostie
2 eu am mentinut destul de mult timp programu dar tipurile de exercitii la schimb des si cresc destul de bn

MariusBoss
09-10-2010, 13:44
Exercitiile le schimbi saptamanal..de ex la triceps saptamana asta faci impins cu priza ingusta+ extensii helco ..cealalta faci impins cu priza ingusta si flotari inverse.(am dat doar unul din multele exemple posibile) .

Programul pe zile se schimba dupa 3-4 luni..:)

Enzo
09-10-2010, 15:21
Nu este obligatoriu sa schimbi saptamanal unghiul. Cine naiba va baga porcariile astea in cap ? Miscarile de baza nu se schimba pentru ca de-aia se numesc DE BAZA ! Cu cele de izolare se poate jongla alternand unghiuri, planuri etc.
Chiar daca e forum de consultanta, mai cititi si alte articole legate de chestiile de genul. Cand primiti o informatie, verificati veridicitatea ei si dupa aplicati-o. Altfel veti avea surprize neplacuta in general, nu numai legate de antrenament.
Bafta

Kenji11
09-10-2010, 17:07
Te surprind kenji dar trebuie schimbat saptamanal..nu programul..ci cate un exercitiu nu strica sa schimbi asta daca vrei sa cresti..:)
ma refeream la program mariuse ... e corect cea ce spui !

MariusBoss
09-10-2010, 17:12
Enzo, extensiile la helco nu sunt de izolare? Eu am zis sa pastreze de exemplu impinsul cu priza apropiata si jongleaza cu ala de izolare..ai citit ce am scris eu acolo?

Enzo
09-10-2010, 17:17
Nu am zis nimic legat de postul tau.. :)) cel putin nu in threadul asta

dedera
09-10-2010, 17:23
Parerea mea e ca daca schimbi exercitiile saptamanal,o faci pentru ca nu ai chef sa faci exercitiul respectiv sau sa eviti rutina.Eu mai schimb exercitiile in functie de dispozitie mai ales la brate unde fac febra doar daca vin cu ceva nou,mai nou numai pot face flexii cu bara dreapta.

ON: Legat de afirmatiile din primul post,prima e falsa,a 2-a e discutabila si depinde de persoana.De multe ori stagnarea vine din cauza alimentatiei sau din motive ''naturale'' si nimic nu merge,nici alt antrenament,nici tehnici noi...sunt de acord cu a 2-a afirmatie in conditia in care ceilalti parametrii sunt ok.

Kelevra
09-10-2010, 17:24
Mi s-a zis ca grupa care o voi pune lunea va creste cel mai mult iar cu cat celelalte is mai aproape de vineri vor creste mai putin.
Deasemenea niste prieteni de ai mei au zis ca antrenamentul trebuie schimbat pentru ca corpul se obisnuieste cu un anumit ciclu si trebuie luat prin surprindere ?

FALS.
O data la cateva luni programul, iar exercitiile vezi ce au spus baietii ( Enzo si MariusBoss da Boss )

dedera
09-10-2010, 17:25
FALS.
O data la cateva luni programul, iar exercitiile vezi ce au spus baietii ( Enzo si MariusBoss da Boss )

=))))))))))))))) N-am putut sa ma abtin.

alexg17
09-10-2010, 18:49
:))))))))

alosso
09-10-2010, 19:10
Pai cam are dreptate Kelevra. Bo$$ da Bo$$ :>

MariusBoss
09-10-2010, 19:21
:)) Mai glumim si noi ce sa mai...

dedera
09-10-2010, 19:22
Marius de ce nu vorbesti cu Dl.Neagu sa-ti schimbe numele?

MariusBoss
09-10-2010, 19:24
Se poate?Cum fac ?

dedera
09-10-2010, 19:27
Fa un topic si roaga-l pe Dl.Neagu,din panoul administratorului se poate rezolva in cateva secunde.

MariusBoss
09-10-2010, 19:31
Am facut.:D

alosso
09-10-2010, 20:51
Am facut.:D
Nu o sa mai fii boss? :(

MariusBoss
10-10-2010, 12:33
Nu . :(

:))

BogdanMM
10-10-2010, 14:00

daca ai samabata si duminica pauza, dormi destul si mananci ok, e normal ca luni sa intri in sala mult mai odihnit ca vinerea, si de aceea ai o perceptie ca poate antrenamentul de luni e mai solicitant si ``intra`` mai bine, insa daca adaptezi antrenamentul la nivelul tau, ar trebui ca la antrenamentul de vineri sa fii in aceeasi forma ca si ala de luni, marti, etc ... oricum afirmatia mi se pare aberanta
cat despre antrenament, il poti tine o viata acelasi, insa inevitabil exercitiile le o sa le mai schimbi, o sa simti cand e nevoie, in plus ca muschiul sa se dezvolte,el trebuie lucrat din mai multe unghiuri

Cristian Neagu
11-10-2010, 20:02
Nu este obligatoriu sa schimbi saptamanal unghiul. Cine naiba va baga porcariile astea in cap ? Miscarile de baza nu se schimba pentru ca de-aia se numesc DE BAZA ! Cu cele de izolare se poate jongla alternand unghiuri, planuri etc.
Chiar daca e forum de consultanta, mai cititi si alte articole legate de chestiile de genul. Cand primiti o informatie, verificati veridicitatea ei si dupa aplicati-o. Altfel veti avea surprize neplacuta in general, nu numai legate de antrenament.
Bafta

Subscriu.

razorsedge
11-11-2010, 22:14

sper sa nu gresesc...si daca gresesc sa ma corectati dar sunt de acord cu ambele afirmatii.
1. la inceputul saptamanii corpul este cel mai odihnit si are cele mai multe resurse necesare care dupa prima zi de antrenament se vor duce in grupa respectiva. pt grupa lucrata a 2a zi se va intampla acelasi lucru, doar ca, treptat intervine oboseala de la antrenamentul trecut, iar corpul tinde sa imparta resursele si la grupa lucrata in ziua respectiva dar si in grupele lucrare in zilele anterioare
2. da.antrenamentul trebuie schimbat cam la vreo 6 saptamani ca structurare pe zile, dar si la fiecare antrenament sa surprinzi muschiul cu un alt tip de exercitiu