PDA

View Full Version : Abtronic

Maya
21-03-2004, 12:18
Mi-am cumparat de curand un stepper si am primit gratis, la oferta, un aparat gen abtronic. L-am folosit de cateva ori pana cand s-a terminat gelul din minuscula sticluta pe care o avea in cutie. As vrea sa stiu daca acest aparat are intr-adevar rezultate (mai ales asupra abdomenului), mai exact care este modul in care influenteaza activitatea musculara, ca sa nu ma "curentez" degeaba. Iar, daca e chiar bun la ceva, de unde poate fi procurat gelul fara de care nu poate fi folosit. Multumesc.

Dr.S.Damian
22-03-2004, 21:01
Habar nu am de unde se procura gelul, dar zic sa nu te agiti sa cauti, fiindca nu merita efortul.
Aparatele de genul asta trimit mici impulsuri electrice la muschi, care se contracta si in felul acesta devin ceva mai tonici. De aici si o oarecare reducere a circumferintei abdomenului. Dar atat. Nici vorba de scaderea stratului adipos.
Iar din punct de vedere al tonusului muscular, abdomenele sunt cu mult mai eficiente.

Maya
25-03-2004, 14:33
Multumesc pentru lamurire. Mi-ai confirmat banuielile :)

viorel67
28-03-2004, 01:27
gelul nu este decat o crema hidratanta si contine foarte multa APA ,ca de la ea m-am curentat de am aruncat renumitul aparat.