PauL09
25-10-2010, 15:53
Numele meu este Paul am 16 ani jumate 1,64cm cam mic... dar cred ca o sa mai cresc ,sunt ectomorf... am 56 kg dar mananc destul de mult si cat se poate de natural.
Am facut 2 luni de sala natural ca sa mi se formeze muschiul.. Vreau sa ma apuc din nou de sala tot anul scolar.. si vreau sa iau ceva supliment de la redis pt cresterea in masa si pt asta as dori niste recomandari de la cei ce folosesc si sunt multumiti de acel produs.As Vrea sa stiu daca mai cresc in inaltime daca iau proteine si daca e bine sa le iau pt varsta mea.
Programul meu de sala pt crestere in masa este in felul urmator :
Luni : Piept ,[abdomen] optional
Marti : Spate
Miercuri : Picioare ,[abdomen] optional
Joi : Biceps+Triceps
Vineri : Umeri , trapez [abdomen] optional
Nu cred ca este un program incarcat... dar astept pareri si la el in caz ca ceva nu e bine.
Am facut 2 luni de sala natural ca sa mi se formeze muschiul.. Vreau sa ma apuc din nou de sala tot anul scolar.. si vreau sa iau ceva supliment de la redis pt cresterea in masa si pt asta as dori niste recomandari de la cei ce folosesc si sunt multumiti de acel produs.As Vrea sa stiu daca mai cresc in inaltime daca iau proteine si daca e bine sa le iau pt varsta mea.
Programul meu de sala pt crestere in masa este in felul urmator :
Luni : Piept ,[abdomen] optional
Marti : Spate
Miercuri : Picioare ,[abdomen] optional
Joi : Biceps+Triceps
Vineri : Umeri , trapez [abdomen] optional
Nu cred ca este un program incarcat... dar astept pareri si la el in caz ca ceva nu e bine.