PDA

View Full Version : Putin Ajutor

PauL09
25-10-2010, 15:53
Numele meu este Paul am 16 ani jumate 1,64cm cam mic... dar cred ca o sa mai cresc ,sunt ectomorf... am 56 kg dar mananc destul de mult si cat se poate de natural.
Am facut 2 luni de sala natural ca sa mi se formeze muschiul.. Vreau sa ma apuc din nou de sala tot anul scolar.. si vreau sa iau ceva supliment de la redis pt cresterea in masa si pt asta as dori niste recomandari de la cei ce folosesc si sunt multumiti de acel produs.As Vrea sa stiu daca mai cresc in inaltime daca iau proteine si daca e bine sa le iau pt varsta mea.

Programul meu de sala pt crestere in masa este in felul urmator :

Luni : Piept ,[abdomen] optional
Marti : Spate
Miercuri : Picioare ,[abdomen] optional
Joi : Biceps+Triceps
Vineri : Umeri , trapez [abdomen] optional

Nu cred ca este un program incarcat... dar astept pareri si la el in caz ca ceva nu e bine.

Cristian Neagu
25-10-2010, 18:28
Fa topic separat

PauL09
25-10-2010, 20:23
cu programul ? :)

badrhari2008
25-10-2010, 22:02
da ............si orcum proteine mananci din 1 zi de viata ;))

Cristian Neagu
26-10-2010, 06:20
Daca doresti o crestere in greutate, ai nevoie de un gainer ca Nutrifort, Mass Forte creatin,Rapid Mass sau Mixforte.Despre program la rubrica Antrenament.Proteinele nu afecteaza cresterea decat in sens pozitiv.

PauL09
26-10-2010, 16:58
Multumesc Tuturor pt ajutor si in primul rand ii multumesc domnului Cristian Neagu.

Am sa ma Axez pe Rapid Mass... pt ca am vazut ca nu este chiar asa de scump ... si din cate am auzit este bun si da rezultate ... daca exista vreunu care a luat Rapid Mass m`as bucura sa aud cateva detalii in legatura despre acest produs.

Kelevra
26-10-2010, 19:24
Eu ti-as sugera Mass forte sau Nutrifort.
De crescut cresti cat "tie scris in genetic", poti sa joci baschet, sa faci bungee jumping ca tot nu cresti mai mult sau mai putin.

Cristian Neagu
26-10-2010, 19:40
Poti sa ai probleme cu cresterea, doar dc te subalimentezi.

PauL09
26-10-2010, 19:43
Poti sa ai probleme cu cresterea, doar dc te subalimentezi.

Adika ? :confused: daca iau proteine intrun procent mai mare decat cel recomandat pe ambalaj?

Kelevra
26-10-2010, 19:49
Adika ? :confused: daca iau proteine intrun procent mai mare decat cel recomandat pe ambalaj?
Sigur ai 16 ani ?
Subalimentare= nu mananci destul. Suplimentele nutritive sunt "mancare".

PauL09
26-10-2010, 19:53
am specificat chiar sus ca mananc destul de mult...
mananc dimineatza la ora 6 trei oua si o cana de lapte inainte de a mere la scoala.
la scoala imi pun tot timpul 2-3 sandwisuri depande cat de mari sunt.
mananc iar la ora 3 jumate 4 cand ajung acasa.. si mai mananc seara inainte de culcare.. nu cred ca e putin ... sunt de la tara si sunt obisnuit sa mananc mult :) dar kg tot putine sunt.

Kelevra
26-10-2010, 19:58
Tu ori nu ai 16 ani ori ai iq-ul foarte mic.
Nu a spus nimeni ca tu mananci putin. Dl. Neagu mi s-a adresat mie cand a spus ca poti avea probleme cu cresterea daca te subalimentezi pentru ca am spus eu ca nu poti creste mai mult sau mai putin decat ar trebui sa cresti orice ai face.
Sper ca ai inteles de data asta.

PauL09
26-10-2010, 20:03
scz..acuma am inteles... chiar recent am luat tot topikul de la inceput pt ca am ramas in urma cu informatiile.... .scz inca o data.