maxi_dan
21-03-2004, 12:50
salut
am discutat saptamana trecut de analizele care le-am facut in data de 11.03.04 care au fost
uree serica 0.38 g/l
creatina serica 1.46 mg/100ml
acid uric seric 8,63mg/100ml
trigliceridele208 mg/100 ml
la ex urina totul mia iesit negativ
iar la sediment nimic patologic
colesterol 175 mg%
glicemie 86,5mg%
am inceput prin scoaterea din alimentatie a carnii si a produselor care contin o cantitate mare de proteine in plus am consumat o cantitate de 3.5 litri de apa pe zi cea ce nu faceam ininte consumam cel mult 1,5 litri pe zi
doctorul mi-a prescris milurit doua tablete pe zi care la_am consumat xonf prescriptiei
in data de 18.03.04 am rep o parte din analize dupa cum urmeaza
creatinina 0.8 mg%
acid uric 5,7mg%
trigliceride 210mg%
proteina c reactiva absent
factor reumatic absent
creatinina si acidul uric mi-au scazut
dar ce sa fac cu trgliceridele
care sunt foarte crescute doctorul mia recomandat vasilib silvastatin 20 du unitati intro priza sera timp de trei luni
dar mi se pare foarte scump acest medicament 900000lei ,28 de tablete nu exista inlocuitor sau o metoda naturala
antrenamentul de tip aerobic nu ajuta
mai am acasa niste carntina care am cumparato de la univesal anul trecut
va multumesc maxi
am discutat saptamana trecut de analizele care le-am facut in data de 11.03.04 care au fost
uree serica 0.38 g/l
creatina serica 1.46 mg/100ml
acid uric seric 8,63mg/100ml
trigliceridele208 mg/100 ml
la ex urina totul mia iesit negativ
iar la sediment nimic patologic
colesterol 175 mg%
glicemie 86,5mg%
am inceput prin scoaterea din alimentatie a carnii si a produselor care contin o cantitate mare de proteine in plus am consumat o cantitate de 3.5 litri de apa pe zi cea ce nu faceam ininte consumam cel mult 1,5 litri pe zi
doctorul mi-a prescris milurit doua tablete pe zi care la_am consumat xonf prescriptiei
in data de 18.03.04 am rep o parte din analize dupa cum urmeaza
creatinina 0.8 mg%
acid uric 5,7mg%
trigliceride 210mg%
proteina c reactiva absent
factor reumatic absent
creatinina si acidul uric mi-au scazut
dar ce sa fac cu trgliceridele
care sunt foarte crescute doctorul mia recomandat vasilib silvastatin 20 du unitati intro priza sera timp de trei luni
dar mi se pare foarte scump acest medicament 900000lei ,28 de tablete nu exista inlocuitor sau o metoda naturala
antrenamentul de tip aerobic nu ajuta
mai am acasa niste carntina care am cumparato de la univesal anul trecut
va multumesc maxi