PDA

View Full Version : Antrenament

IronBlood
21-03-2004, 15:25
Imi antrenez fiecare grupa musculara la 5 zile in aceasta ordine:Piept-abdomen,spate-trapez, umeri-triceps,picioare si pauza in a cincea zi.Singurul care ramane pe dinafara este bicepsul.Cum ar fi mai bine-sa l antrenez in ziua cu spatele sau a doua zi cu umeri si triceps?

P.S.Iata filozofia dupa care mi am facut programul de antrenament:doua antrenemente pe saptamana mi s a parut prea mult iar un singur antrenament pe saptamana prea putin.Deci imi antrenez fiecare grupa la 5 zile.Grupele musculare mari sa le antrenez primele,iar o zi speciala numai pentru picioare.Intre piept si umeri-triceps sa am macar doua zile de pauza si inca trei zile de la umeri-triceps la piept.Aceasi idee am aplicat o si la biceps dar imi cadea in ziua de picioare.Sunt mezomorf,1.85 si 90kg,43cm la brat.Bratele mi au luat o inaintea celorlalte grupe musculare pentru ca le am antrenat mai serios.Din septembrie am inceput un antrenament complet.

Dr.S.Damian
22-03-2004, 22:04
"Filozofia" ta este foarte buna. Felicitari!
Referitor la biceps: ambele variante sunt posibile. Eu iti propun sa le incerci pe rand si sa vezi unde te simti mai bine. Asta depinde numai de conformatia corpului tau si de dezvoltarea grupelor.